Rendetalje Recensioni 7

3,4

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Særdeles mangelfuld

Særdeles mangelfuld! Havde bestilt hovedrengøring af køkken og badeværelse. Rengøringsassistenterne starter med at komme for sent, og åbner ovnen.... altså de ved ikke hvad de skal! Ingen rengøring af loftslamper og udluftning, - mangelfuld rengøring ovenpå skabe! Umuligt at kommunikere da de hverken kunne dansk eller engelsk! Efterfølgende får jeg ingen faktura, men bliver gjort opmærksom på sms, at jeg skal betale, for ellers løber der gebyrer på! Efter 4 dage. Jeg kan slet ikke anbefale firmaet, tværtimod hold jer fra dem!

24 marzo 2026

Vi har været meget tilfredse

Vi har været meget tilfredse indtil videre. Fornuftig rengøring til en fornuftig pris. God kommunikation og hurtig svar på spørgsmål og ændringer. Indtil videre har mindst den ene af to rengøringsfolk været de samme, hvilket vi synes er rart og de har været nemme at snakke med. God rengøring!

22 gennaio 2026

God kvalitet til fornuftig pris

Har brugt firmaet til fast rengøring hver 3. uge. Det har været super godt, og rengøringen har der ikke kunne sættes en finger på. Samtidig til en fornuftig pris.

Anbefaling herfra, hvis man søger fast rengøring i Aarhus C.

1 marzo 2026

Hold jer langt væk fra dette firma

Vi bestilte dem til at lave udflytningsrengøring ved os. Det gjorde de efter aftale. Da vi skulle til udflytningstilsyn var der dog flere ting, som ikke var gjort tilstrækkeligt (det kan ske). Da vi efterfølgende forsøgte at komme i kontakt med rendetalje for at få dem ud og gøre rent igen, har det været så godt som umuligt at komme i kontakt med dem. De besvarer ikke telefonopkald, og der går flere uger mellem, at man får svar på mail.
Nu står vi i en situation og ved ikke, om de fik fikset det rengøring, der mangledes, da de kun skriver tilbage, at de "altså brugte langtid på at gøre rent", og slet ikke har svaret på den sidste mail, hvor vi efterspørger, om det ekstra rengøring er blevet fikset (hvilket er for sent nu, hvis de stadig ikke har nosset sig sammen, da nye lejere er flyttet ind).

Så vi kan på ingen måder anbefale dem, da kommunikationen er så godt som ikke eksisterende fra deres side

12 dicembre 2025

Forfærdelig rengøring!!

Forfærdelig rengøring!!
Aftalen blev ikke holdt - og det var en yderst mangelfuld rengøring, der ikke levede op til vores forventninger. Der blev blandt andet sprøjtet deodorant rundt i huset - i skuffer og i skabe.

31 ottobre 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito