Bilrengøring til ug
To friske og omhyggelige unge mænd, der rengjorde min bil til ug. De kom til tiden, og min bil har ikke været så fin i meget lang tid.
Jeg vil uden tøven bruge dem igen, og jeg kan på det varmeste anbefale dem
Hos REN-BIL.dk er vi to passionerede fyre, Rasmus og Matteo, der har gjort vores interesse til vores arbejde. Vi tilbyder grundig, miljøvenlig og mobil bilpleje med fokus på kvalitet, luksus og god service. Vi kommer hjem til dig og vasker din bil på stedet – alt vi behøver er adgang til strøm - gælder kun ved valg af indvendig rengøring.
8800, Viborg, Danimarca
Jeg vil uden tøven bruge dem igen, og jeg kan på det varmeste anbefale dem
Hej med Jer i det Midtjyske! Havde 27/10 besøg af de 2 Friske fyre fra REN- BIL. Vores gamle Opel Astra årg. 2015, fik den tiltrængte store omgang, plus lidt tilvalg, til meget rimelig pris. Resultat: Meget meget tilfredsstillende resultat, ikke set bedre siden var ny. Den bedste fødselsdagsgave givet mig selv længe. KAN kun meget varmt anbefale Ren- Bil.dk Som slut replik: 2 behagelige unge mennesker, med hænderne skruet rigtig på. vh. Ove

Risposta di REN-BIL.dk
Jeg har ikke kunne gøre bilen nær så ren selv. Kan anbefale REN-BIL.
Professionel service af to dedikerede fyre.

Risposta di REN-BIL.dk
Vi er meget tilfredse. Holdet kom som aftalt, og bilen er blevet flot rengjort, så den står som ny. Vi giver vores varmeste anbefaling.

Risposta di REN-BIL.dk
Hurtig tilbagemelding og to totalt rengjorte biler udvendigt og indvendigt, samt forsegling mv.
Super flot resultat og to venlige grundige unge mennesker. Mega ros og klar anbefaling til et nystartet ungt firma.

Risposta di REN-BIL.dk
Hej. Jeg har fået vasket min Tesla både indvendig og udvendig. Den skinner mere end da den var ny. Super flot arbejde :-)