Ik køb stod 1-2 dages levering kom efter 2 måneder, og ejer svare ikke på mail, skulle gives i fødseldagsgave så det var enormt Ærgeligt virker som et super uprofessionelt eller svindel firma

Har bestilt 2 masker og de har trukket pengene men har endnu ikke modtaget dem. Jeg har skrevet flere mails til dem men hører ikke noget. Virkelig dårlig service og fraråder alle at købe her fra.

Venter nu på 10 dagen, til trods for der står 1-2 dages levering, og der sker absolut Intet. Deres kundeservice svare ikke på dine henvendelser. De har er telefon nr man kan kontakte, hvilket der he... Leggi di più

1. Clinica del sonno

REMsleep sælger højkvalitets sovemasker som hjælper dig med en dybere og bedre søvn. Masken blokerer 100% af alt lys. Alle ordre bliver sendt på 1-2 hverdage fra Danmark. Du har 30 dages returret og livstidsgaranti på produktet.

2,2

Scarso

TrustScore 2 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

En god sovemaske

Fik sovemasken 2 dage efter købet, som var meget hurtigt.
Blokere lys, sidder behageligt og har muligheden at justere masken, så at den passer bedre til dig.

2 settembre 2023

dårlig levering

venter stadig på mit produkt 17 dage efter afsendelse

31 agosto 2023
Logo di REMsleep.dk

Risposta di REMsleep.dk

Hej Jacob,
Jeg kan godt se på dit tracking nr, at pakken står som "Pakke ankommet til dao depot" den 03/09/2023, og har ikke flyttet sig siden da.

Jeg har lavet en efterlysning af den hos DAO, og har lige afsendt en ny til dig i dag.

Beklager meget den lange ventetid.

Dbh,
Sebastian S.

Meget tilfreds med min Remsleep sovemaske

Jeg bestilte en Remsleep sovemaske, da jeg mest sover på siden og synes andre sovemasker glider op. Det er smart man kan justere masken ift ens næse og øjne, så den slet ikke lukker lys ind og der samtidig ikke er dele af masken der sidder og trykker på hverken øjne eller næseryg.

30 agosto 2023

Alt for dyrt lavkvalitetsprodukt

Når man giver 250kr/500kr for en sovemaske så forventer man også at den er lavet ordentligt og i gode materialer, men syningerne er skæve, på ingen måde åndbart materiale og hele masken føles som noget der er bestilt fra Kina til 10kr stykket. I det mindste kunne den være kommet i en pænere emballage, men det hele føles meget billigt. Forsendelsen var dog hurtig.

30 luglio 2023

Bedste sovemaske jeg indtil nu har…

Bedste sovemaske jeg indtil nu har prøvet, især fordi der ikke er noget der trykker på øjnene, de er helt frie for kontakt med masken. desuden er der INTET lys der trænger ind. Jeg købte dem til kampagnepris, jeg ville nok ikke have købt dem til det fulde beløb, det overkill. De kom lynhurtigt med posten få dage efter bestillingen. Nå ja, selve lukke designet med velcro er både behageligt og fungerer godt.

6 agosto 2023

Pengene er trykket

Pengene er trykket, shoppen er væk, ingen varer er modtaget.

13 giugno 2023
Logo di REMsleep.dk

Risposta di REMsleep.dk

Hej Thorbjørn!
Vores butik er bestemt ikke lukket, jeg kan se på tracking at din pakke gerne skulle være leveret den 17/06. Har du ikke modtaget den må du endelig kontakte os på kontakt@remsleep.dk, så sørger jeg for at hjælpe dig 😊
Dbh,
Sebastian