Valutata 5 stelle su 5

Remschijven en blokken besteld incl. montage. Eerst schijven en blokken ophalen en daarna door naar montage partner Veluwe auto’s en banden. Spullen lagen keurig klaar en door vriendelijke mensen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had op korte termijn een remklauw nodig voor mijn Camper, maar via mijn kenteken kwamen telkens de verkeerde onderdelen naar voren. Toen contact opgenomen met Remschijf.nl (via Google gevonden) de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Remschijven besteld. Deze zouden door DPD gebracht worden. Door volgends DPD een technische storing direct naar een ophaalpunt gebracht. Omdat de track and trace aangaf dat het onderweg was alles al k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Remmen rondom besteld voor de Volvo C30 van mijn vrouw. Tijdens het monteren linksvoor leek het erop dat een te kleine maat schijven (15") was geleverd! Na een belletje naar Ermelo gereden, en zonde... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di freni
  2. Negozio di autoricambi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Op Remschijf.nl vind je remschijven en andere remonderdelen die echt op je auto passen.

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Brembo remblokken besteld

Brembo remblokken besteld. Goedkoop Chinese blokken gekregen. Er wordt niet gereageerd op de mail. Bagger dat ze zomaar Goedkope troep te leveren. Beetje schijnheilig. Als ze Maandag niet reageren krijgen ze de hele zooi terug. Blokken en schijven. Gr Erik

12 settembre 2024

Een uitstekende service!

Ik had per ongeluk remblokken in de verkeerde maat besteld, maar werd hier snel en correct over geïnformeerd. De bestelling is direct aangepast. Een uitstekende service!

12 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Een voordeel set besteld,dit zou van…

Een voordeel set besteld,dit zou van het merk ABS zijn.
Maar wat krijg ik ..een set van een B merk asuki?????,waar ze hier nog nooit van gehoord hadden.kwalitatief niet best !!!. wij gebeldt,kregen we te horen dat het merk ABS op waren..volgens reviews is dat al een tijdje zo..ook gevraagd waarom ze geen bericht sturen ,als je niet aan een ABS set kan komem terwijl die wel is besteldt...ik kreeg een sorry,en er zou een set van TWR opgestuurd worden...dit is nog 2x fout gegaan en in totaal 3x een set remschijven terug moeten sturen.
Mijn vrouw werd er gek van .
kwaliteit en controle hier niet meer echt aan de orde.

2 aprile 2024

kromme remschijven ontvangen

Ik raad Remschijf.nl niet aan. Ik heb een set nieuwe remblokken en remschijven van een A-merk besteld en laten monteren door een vakkundig bedrijf. Na ongeveer twee weken binnen de stad te hebben gereden, ben ik op vakantie gegaan en heb ik meer dan 3000 km afgelegd. Onderweg had ik veel problemen met de remmen; mijn stuur trilde enorm tijdens het remmen, zoals te zien is in de bijgevoegde video.

Ik heb contact opgenomen met Remschijf.nl en hen de video's van de remschijven gestuurd. Ze gaven aan dat ik het volledige bedrag inclusief montagekosten terug zou krijgen en dat retourneren niet nodig was omdat ik in het buitenland was.

Na het verzenden van de video's kreeg ik eerst te horen dat ik de remschijven toch moest retourneren, maar daarna hoefde dat weer niet. Uiteindelijk kreeg ik alleen de remschijven gerestitueerd. Na meerdere telefoontjes kreeg ik uiteindelijk het totale bedrag terug, maar niet de montagekosten. Dit was eerst wel beloofd, maar de medewerker die dit had beloofd (Dylan) was ontslagen, waardoor deze belofte blijkbaar niet meer geldig was.

Daarnaast zijn ze slecht bereikbaar aan de telefoon. Ik adviseer om hier geen producten te kopen.

15 luglio 2024

Verkeerde spullen geleverd

Ik heb 4 dingen bestel wat ik vandaag nodig had. Remblokken , klemmen, sensor en ceramic pasta. Sturen ze alleen pasta en de sensor. Met dpd die super slecht zijn. Krijg je een mail we hebben je gemist terwijl ik thuis was. En dan bel je de klantenservice helaas we zijn druk we zijn niet bereikbaar

18 luglio 2024

Rover 827Si

Bij mijn Rover 827Si uit 1993 moest de linker remklauw achter vernieuwd worden. Besteld bij "Remschijf.nl" en de remklauw werd super snel (binnen één dag) geleverd. Het geheel zag er prima uit en werd zelfs met een flacon reiniger en één tube keramisch vet geleverd. Inmiddels alles gemonteerd en het werkt weer als nieuw. Aangezien de Rover bijna 31 jaar oud is zit ik zelfs te denken om ook de rechter remklauw achter te vernieuwen.

20 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en goede service

Bestelling op vrijdag gedaan van remblokken en een achterremklauw. Zaterdag binnen! En gratis een upgrade gekregen naar duurdere brembo remblokken omdat de standaard blokken niet beschikbaar waren. Top service!

18 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Goede service, netjes afgehandel aan de telefoon. Kon verkeerde levering pwr direct terug sturen en word verrekend met de juiste levering.👍

3 maggio 2024

Prettige ervaring met remschijven.nl

Prettige ervaring met remschijven.nl! Ik heb onlangs remblokken en schijven besteld voor mijn auto, en ik ben tevreden met mijn aankoop. Het pakket bood niet alleen alles wat ik nodig had voor een aantrekkelijke prijs, maar ook een onverwachte bonus van reinigingsmiddelen en een slijtage sonde. Wat een service! Bovendien was het team zo attent om me te laten weten dat ik niet de exacte set had besteld. De bestelling is aangepast en hebben ze me zelfs geld teruggegeven, ondanks de al scherpe aanbieding. Nu kan ik met een gerust hart de weg op en het voorjaar tegemoet rijden met mijn Astra Twintop. Hartelijk dank, remschijven.nl, voor de geweldige service en producten!"

22 marzo 2024
Valutata 2 stelle su 5

Na al wat jaren klant te zijn geweest

Na al wat jaren klant te zijn geweest, heb ik vanmorgen mijn laatste onderdelen opgehaald, en dat ook kenbaar gemaakt aan de afhaal balie. Reden: De prijzen waren lange tijd gewoon iets lager dan gemiddelde prijs van de collega webwinkels. Maar als ik het ga vergelijken met bijvoorbeeld Winparts zijn ze met de Brembo voorschijven en blokken van een Toyota RAV4 € 72,00 duurder, het antwoord wat ik kreeg, ja ze zullen wel van een partij goedkoop hebben ingekocht en lopen het nu te dumpen. Wie hebben er dan lopen slapen ? Een triest antwoord.......... Ze zijn dus gewoon veel te duur met de onderdelen geworden?
Dat is volgens mij een eerlijk antwoord.,
En over het niet mee leveren van de beloofde paste en het remschijf schoonmaakmiddel zullen we het maar niet hebben.
Veel succes verder.

18 marzo 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più