RemOnderdelen.nl Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Inmiddels reactie op mijn klacht gehad. Mijn 2 mails waren niet aangekomen blijkbaar. Er worden keurig nieuwe schijven opgestuurs onder garantie. ---------------- Ik heb problemen met mn aangeschaf... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel goed geregeld, duidelijk, er word met jou mee gedacht. Super snelle levering (voor 9 s'avonds besteld volgende dag al in huis). Ik had nog even gebeld vanwege adres verandering snel opgelost en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Overzichtelijke website! Toen ik had besteld kreeg ik email dat bestelde product niet voorradig was en kreeg een gratis upgrade. Je kan chassisnummer controle laten doen gratis waardoor je nooit verke... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Snelle levering, alleen jammer dat de remblokgeleiders er bij de 1e levering niet bijzaten. Dacht eerst dat deze er dan niet bijhoren, waardoor de remblokken met de oude geleiders zijn gemonteerd. Gra... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

54 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Slecht

Bezorgen met dpd, dus snelle levering kun je vergeten.
Vrijdag bestelt, woensdag in huis.
Bezorg a.u.b. gewoon met PostNL stelletje krenten.

9 marzo 2021
Logo di RemOnderdelen.nl

Risposta di RemOnderdelen.nl

Beste Ja Si,

Bedankt voor je kritische opmerking. Erg vervelend dat je pakket niet op tijd is aangekomen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ik kan op basis van je TrustPilotnaam helaas geen order terugvinden. Inhoudelijk kan ik daarom geen extra uitleg geven.

Dat de bestelling te laat is geleverd ligt overigens niet zo zeer aan de DPD. We leveren met zowel DPD als met PostNL maar DPD is inderdaad onze hoofdleverancier geworden. We zijn vorig jaar overgestapt naar DPD omdat wegens de huidige drukte in pakketland geen verschil in bezorgkwaliteit bleek tussen DPD & PostNL. Het gros van onze pakketten komt op tijd aan. Maar door uiteenlopende redenen wil een pakket wel eens vertragen. Mijn excuses dat dit jou is overkomen.

Ps: Dankzij onze "krenterigheid" kunt u profiteren van onze lage prijzen :)

Valutata 5 stelle su 5

Heb niet vaak wat besteld

Heb niet vaak wat besteld, maar wat er besteld is, is op tijd en zeer goed afgehandeld door autopartsonline of remonderdelen.nl
Dus volgende bestelling is zeker bij deze onderdelen leverancier.
Thanks.

Valutata 5 stelle su 5

Netjes te woord gestaan en een vlotte…

Netjes te woord gestaan en een vlotte levering van de producten. En na tel contact nog een mail met installatie instructie ontvangen.
Zeer professioneel en zal hier zeker in de toekomst nog iets bestellen.

Top product

Top product! Overzichtelijke website met chassisnummer check welke perfect werkt. Product de volgende dag in huis. Product past perfect en is van zeer goede kwaliteit.

Volgende keer weer!

Perfect

Perfect! Kapotte abs sensor na 1 dag ontvangen, ook nog eens gratis remmenreiniger gekregen. Altijd handig!

25 febbraio 2021

geen vet gekregen

geen vet gekregen. Alsnog via de post gekregen.

22 febbraio 2021
Logo di RemOnderdelen.nl

Risposta di RemOnderdelen.nl

Hoi Egbert,

Bedankt voor je berichtje. Vervelend dat je de gratis vet niet hebt gekregen. Je hebt hier natuurlijk gewoon recht op. Ik kan uit je Trustpilot gebruikersnaam helaas geen order terughalen. Als je ons even belt dan gaan we het vandaag gelijk nasturen en dan heb je de tube vet morgen nog in je brievenbus.

Even voor de zekerheid: Heb je goed onder de flappen van de doos gekeken? Soms zitten ze hier wel eens onder.

We wachten je belletje af.

RemOnderdelen.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più