Easy to get in contact with. Quick response to problems. Gave confirmation, on a amount that was wrongly reserved, that the cancellation attempt from an event company in Egypt, had been registered cor... Leggi di più

Først lite tilfreds pga laaang ventetid på telefon for å komme til saksbehandler. Fikk hjelp, med hun brukte generisk system som ikke tok hensyn til mitt behov. Saksbehandler var hjelpsom og tok sake... Leggi di più

Always very friendly and patient not like other credit card companies who are total jerks, especially the big banks, really like this company!

Jeg hadde penger til gode på kortet mitt, og dere lurte på hvilken konto, som dere skulle sette pengene inn på. Enkelt og greit løst med en hyggelig dame fra dere.

1. Servizi finanziari non bancari

re:member tilbyr både kredittkort og forbrukslån. re:member handler om deg og dine behov. Det handler om at du har tilgang til innovative betalings- og finansieringsløsninger som gir deg valgfrihet og kontroll, men som samtidig gjør hverdagen din enklere. Siden starten har vi tilbudt moderne betalingsløsninger for et aktivt liv. Og det vil vi fortsette med. Du bestemmer selv hvilken løsning som passer deg best, hvordan du vil betale og hva du synes er viktig. Kontakt oss +47 73 89 77 55 Postboks 6783 St. Olavs plass 0130 Oslo Norge

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

I got all the help I needed

I got all the help I needed. Loads of stress taken away by this kind lady I talked to.

3 luglio 2025

Risposta di re:member Norge

Thanks. We appreciate your feedback. Have a nice day.

De ringer for å plage folk

De ringer for å plage folk. Ikke for å yte service.
Og ringer man tilbake fordi man ikke rekker å svare, så får man en maskin som sier "en feil har skjedd".
Prøver man nok ganger møter man en svensk grinete expeditør som ikke kommuniserer.

1 luglio 2025

Risposta di re:member Norge

Vi beklager at du har opplevd kontakten fra oss som plagsom. Det er aldri vår intensjon – vi ønsker å tilby relevant informasjon og god service.

Jeg tok kontakt med Re-member om å…

Jeg tok kontakt med Re-member om å avslutte kontoen hos dem ettersom jeg har betalt med alt. Det skulle dem gjøre, men nå etter flere måneder, så har dem enda ikke avsluttet kontoen der, jeg står fortsatt registrert i systemet! Dette fant jeg tilfeldigvis ut av da jeg skulle sjekke kredittscore og så da at jeg fortsatt hadde konto der.

23 giugno 2025

Risposta di re:member Norge

Selv om konto avsluttes i våre systemer, kan det beklageligvis ta litt tid før alt er slettet hos gjeldsregisteret. Vi ser på om det er noe vi kan gjøre for å forbedre denne prosessen.

Lang ventetid på tlf

Ringte ang sms-meld om mulig svindel på mitt kort. Alt var i orden, men veldig lang ventetid for å komme gjennom til kundebehandler

23 giugno 2025

Risposta di re:member Norge

Takk for tilbakemelding. Håper du fikk god hjelp når du fikk kontakt med oss.

Nei og nei.

Nok en gang, så lyver Remember meg rett opp i ansiktet. Jeg kjøpte en telefon fra Komplett, og brukte mitt remember Mastercard, og logget inn via Remember-Rewards siden, søkte opp komplett.no, trykket på knappen, så at Cooki-linken ble registrert og jeg ble videresendt til Komplett.no. Der gjennomførte jeg kjøp, og det var det.

I ettertid ble ikke denne rabatten lagt til, sendte epost til kundeservice med kvittering, og dem skriver "Hej, Vi kan inte se att du har besökt butiken via Re:member reward vid tillfället för köpet. När du går från reward-sidan till affären registrerar vi ett klick i vårt system, och vi kan inte se att du klickat på denna butik. Du kan bara få rabatt om köpet har gjorts från reward-sidan.

Ha en trevlig dag!

Med vänlig hälsning,

Rewards Support"

Dette er direkte feil, dem lyver, og det er helt sykt at en seriøs bedrift holder på slik. Dem nekter å gi meg rabatten jeg har krav på, selv om jeg har gjort alt riktig, slik remember sin fremgangsmåte sier jeg skal gjøre.

Jeg kommer til å klage Remember inn til Finansklagenemda etter at jeg har skrevet denne anmeldelse.

Jeg kommer også til å avslutte mitt kundeforhold til denne banken, for dette er så useriøst at blodtrykket mitt øker til usunne nivåer.

Og til standard tilbekemelding fra Remember: Nei, jeg kommer ikke til å ringe kundeservice for å finne en løsning på dette problemet. Deres kundeservice har allerede sagt hva de mener om min henvendelse.

18 giugno 2025

Risposta di re:member Norge

Beklager din opplevelse av vår bonusordning.

Etter refinansiering av kort fikk jeg…

Etter refinansiering av kort fikk jeg bare 1000 kr til disposisjon det er dårlig behandling av kunde er min mening! Jeg er ikke noen kjeltring , å ønsket 10 ooo på kort som jeg ville overholde med mnd tilbakebet.Dette er dårlig !

12 giugno 2025

Risposta di re:member Norge

Takk for tilbakemelding. I Norge reguleres kredittkort og forbrukslån av forskrifter som stiller krav til finansforetakenes utlånspraksis. Etter refinansiering er det noen regler som kan påvirke kredittgrensen på kortet ditt.