Heb al verschillende behandelingen gedaan door Amintas . Altijd vriendelijk en eerlijk , hij gaat geen behandelingen doen als het niet nodig is dat maakt hem een uitzondering op vele anderen . Hij hee... Leggi di più
vriendelijk en duidelijke uitleg. Maar het resultaat ging ongeveer 1 jaar zijn echter na 2 weken zag ik geen verschil meer dan voordien.
Ik had onmiddellijk veel vertrouwen in de dokter en het resultaat mag er zijn. Ben heel tevreden.
De laserbehandeling is professioneel door dokter Dudovic zelf uitgevoerd en ik heb stap per stap uitleg gekregen wat er gaat gebeuren en dat is belangrijk. De behandeling zelf was niet erg pijnlijk.... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Als esthetisch arts met meer dan 7 jaar ervaring geloof ik dat schoonheid het mooist is wanneer ze natuurlijk aanvoelt. Mijn doel is niet om iemand te veranderen, maar om de beste, meest frisse versie van jezelf naar voren te brengen — met respect voor de eigen anatomie en persoonlijkheid. Ik vind het erg belangrijk te luisteren naar de wensen en verwachtingen van mijn patiënten, zodat elke behandeling volledig op maat kan worden afgestemd. Dankzij mijn perfectionistische instelling en oog voor detail streef ik naar harmonieuze en subtiele resultaten die passen bij wie jij bent. Een open gesprek, een eerlijk advies en een natuurlijk resultaat, dat is waar ik voor sta. Dr. Amintas Dedovic
Rumbeeksesteenweg 459, 8800, Rumbeke, Belgio
- +32 479 48 56 41
- info@rejuvenis.be
- rejuvenis.be
Le persone hanno visualizzato anche
Heel tevreden over de aanpak en het…
Heel tevreden over de aanpak en het resultaat. Ik voelde mij erg op mijn gemak en heb vertrouwen in Dr. Dedovic.
De beste keuze voor een natuurlijk en veilig resultaat!
Mijn ervaring bij dokter Amintas was van begin tot eind geweldig. Hij is niet alleen ontzettend vriendelijk, maar ook zeer professioneel. Vanaf het eerste moment nam hij de tijd om naar mijn wensen te luisteren en alles helder uit te leggen. Ik voelde me meteen op mijn gemak door zijn rustige en respectvolle aanpak.
Voor mijn lippen wilde ik een natuurlijk resultaat, en dat heeft hij perfect uitgevoerd. Hij werkt heel precies en heeft duidelijk oog voor detail. Het resultaat is subtiel, mooi in verhouding en helemaal afgestemd op mijn gezicht.
Wat ik daarnaast enorm waardeer, is zijn eerlijkheid. Dokter Amintas probeert je niets onnodigs aan te praten; integendeel, hij geeft eerlijke en realistische raad, zelfs als dat betekent dat hij zegt dat een bepaalde behandeling niet nodig is. Dat schept vertrouwen en toont zijn integriteit als arts.
Kortom,
Ik raad dokter Amintas met heel veel overtuiging aan iedereen aan die op zoek is naar een deskundige, eerlijke en vriendelijke esthetisch arts!
Mvg Fiorella
Super goeie opvolging!
Zeer professioneel en vriendelijke…
Zeer professioneel en vriendelijke arts, ik ben zeer tevreden
Super bij Dokter Amintas
Super bij Dokter Amintas. Neemt de tijd om te luisteren, altijd prachtige resultaten.

In de eerste plaats
In de eerste plaats, een zeer vriendelijke dokter, heel aangenaam.
Zeer professioneel, geduldig en je krijgt een vakkundige uitleg.
Merci hiervoor.

Super tevreden
DR Amintas , is iemand die weet wat hij doet, hij luistert naar je als klant. Legt het heel goed uit. Je kan terecht met je vragen. Je gaat buiten met een natuurlijk effect die heel
Belangrijk is.

Fantastische ervaring bij Amintas
Fantastische ervaring bij Amintas! Hij weet precies wat hij doet en het resultaat is prachtig natuurlijk.

Risposta di Rejuvenis | Dr. Amintas Dedovic
Gaat altijd voor het meest natuurlijk resultaat
Een esthetische arts die steeds gaat voor het meest natuurlijke resultaat. Hij is super punctueel, legt alles zeer goed uit en luistert naar wat de patiënt wil. Zal nooit over-fillen. En start altijd heel licht, zodat de patiënt vertrouwen krijgt. Een topper in zijn vak!

deskundige uitleg
deskundige uitleg, geruststellend en vriendelijk. Het resultaat is ook prima

Risposta di Rejuvenis | Dr. Amintas Dedovic
Steeds tevreden met het resultaat.

Super goed ontvangen
Super goed ontvangen, zeer vriendelijk.
En het resultaat is top en heel natuurlijk. Een aanrader voor mensen die botox willen laten plaatsen.
Doe zo verder.
Valerie

Risposta di Rejuvenis | Dr. Amintas Dedovic
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.