Reisjevrij.nl Recensioni

Dettagli dell'azienda

1. Sito di raccolta di viaggi
  2. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Je hebt een unieke rondreis samengesteld via Reisjevrij.nl. Laat je ons weten hoe je reis was?

Molto buono

TrustScore 4 su 5

5 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Onvergetelijke reis

Onvergetelijke reis, dat is een ding wat zeker is. Plan je reis met Reisjevrij en heb een zorgeloze, onvergetelijke vakantie. Alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld, terwijl je je reis helemaal kunt personaliseren. Wij kunnen dit 100% aanbevelen, nog nooit zo'n fijne reisplanning gehad. Kwaliteit, service, persoonlijk! Perfect. Contact met Evy, Renee en Stefan gehad en stuk voor stuk helden :-)

9 settembre 2023

Londen

Om ons weekendje Londen zo goed mogelijk te benutten heb ik op Reisjevrij.nl al kunnen kijken wat Londen te bieden heeft en met hulp van alle tips een keuze kunnen maken.
Ook de tips over t reizen binnen deze wereldstad waren erg waardevol! Met Reisjevrij kan de voorpret voor mijn volgende bestemming (Italië) thuis al beginnen.

7 luglio 2023

Roadtrip door Marokko

Met ons gezin een rondreis door Marokko gemaakt. Met het samenstellen van de reis goed geadviseerd en heel fijn geholpen door Evy. Ze is goed bereikbaar via de mail en reageert snel op vragen, super fijn! Ze helpt je om de reis helemaal op maat naar eigen wens in te vullen.
Zeker een aanrader om via Reisjevrij.nl te boeken!

11 agosto 2023
Valutata 4 stelle su 5

Rondreis Noord Spanje

Hoi Evy en Chris,

Ten eerst willen jullie bedanken voor de goede service en duidelijke informatie voor onze rondreis door Noord-Spanje!
Ook extra leuk om te weten, waar wij extra tussenstops kunnen maken.
Wij hebben een ongelooflijk fantastisch reis gemaakt!!!
Heel veel gezien en gedaan!
Bijna alles hetzelfde gedaan, als wat jullie ook gedaan hebben tijdens jullie eigen rondreis. Cola de Cabello, Semiwoestijn, Burgos, Las Medulas, Valle del Silencio en Lagos de Covadango. Prachtig allemaal!!

19 giugno 2023

Heerlijke reis geboekt naar Sardinië via Reisjevrij

Wij hebben de 12-daagse roadtrip naar Sardinië geboekt via Reisjevrij en we hebben een heerlijke reis gehad. De reis en het eiland waren fantastisch. Erg leuk dat je zelf je rondreis kan samenstellen via de site. Zo heb je veel keuze uit hotels, B&B's, appartementen etc. maar ook autoverhuur bedrijven en zelfs excursies. Wij hebben ontzettend genoten van onze roadtrip in Sardinië en wij gaan onze volgende reis ook zeker weer via Reisjevrij boeken!

19 luglio 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più