Ik bestel al een aantal jaar bij ‘Reiger en de Raaf’ . Het liefst haal ik al onze kado’tjes bij Florie en haar team. Het speelgoed is zorgvuldig uitgekozen en kwalitatief top! De kinderen spelen er j... Leggi di più
Een geweldige mooie winkel. Zowel online als de fysieke winkel zit de winkel vol met prachtig leerzaam speelgoed van goede kwaliteit. Klantenservice is erg behulpzaam en vriendelijk. Ik kom hier zeker... Leggi di più
Zeer fijne webshop met breed assortiment duurzaam speelgoed. Eerlijke prijzen en leuke acties via instagram! Eigenaresse reageert snel en duidelijk via dm. De winkel is een popup store, uitstraling pa... Leggi di più
Prachtige winkel met even zo mooie producten! Eigenaresse Florrie heeft veel achtergrondkennis die zij enthousiast en inspirerend weet over te brengen naar klanten via haar instagram kanaal. Er zit ee... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Wij verbinden duurzame en creatieve makers met moderne ouders. We verkopen duurzaam, handgemaakt speelgoed dat de verbeelding van het kind stimuleert.
De Rijpgracht 45-2, 1056 XS, Amsterdam, Paesi Bassi
- +31620167305
- info@reigerenderaaf.nl
- reigerenderaaf.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Snel en netjes verzonden
Snel en netjes verzonden! Erg blij mee!
Houten dobbel met stenen erin was ook gelijk een van de favorieten van ons dochtertje van 1.
Zeer prettig contact
Het telefonisch contact om te kijken of het boek er werkelijk nog was, verliep heel prettig. Na het boek besteld te hebben werd het de volgende dag mooi ingepakt bezorgd! Geweldig!
Prachtige producten!
Prachtige producten!! Wauw!! Hele fijne en persoonlijke communicatie. Kan iedereen deze winkel aanraden. Heel erg bedankt lieve Reiger en de Raaf!
Lange levertijd
Wacht nog steeds op een cadeaubon die ik 4 dagen geleden heb besteld.
Snelle verzending, mooie producten.
Voor de verjaardag van mijn tweeling in oktober koop ik alvast het kado wat we met zijn allen gaan geven.
Ik ben mooi op tijd. Je weet het soms maar nooit.
Deze twijfel was bij Reiger en de Raaf niet nodig geweest. De grote blokkenset gaat dezelfde middag op de post en de dag erna is het bij ons. Netjes ingepakt in een grote doos (een kado op zich voor de jongens)
Hele goede klantenservice!
Er ging iets mis met het betalen van de cadeaubon die ik had laten samenvoegen. Dat het mis ging lag aan mij, ik was te laat met het betalen van het resterende bedrag. En toen ik het nogmaals probeerde deed de code van de cadeaubon het niet meer. Er werd proactief meegedacht, duidelijk gecommuniceerd en na sluitingstijd snel gereageerd. Hierdoor krijg ik als nog de gewenste producten die inmiddels zijn uitverkocht op de website! Ik ervaarde het contact als zeer prettig. Onwijs bedankt Nadedja!
Wat een leuk speelgoed
Wat een leuk speelgoed. Mooie kwaliteit. Speelgoed goed op te zoeken op leeftijd, wel zo gemakkelijk
Goed maar erg prijzig
Vrijwel alles was goed alleen de prijs was wel aan de weg hoge kant voor het "presentje".
Een houten bus, ZONDER poppetjes voor € 45,- vinden wij best absurd.
Prachtige spullen
Prachtige spullen. Ik twijfelde tussen 2 merken om aan te schaffen. Kreeg bijna direct antwoord welke het beste was om aan te schaffen en ook waarom. Service en klantvriendelijkheid staat voorop. Ook als je besteld via de website. Een eigenaar met passie en kennis van de artikelen waar ze voor de 200% achterstaat. Ze heeft mij nog nooit teleurgesteld
duurzame onderneming
De bestelling is perfect geleverd. De producten zijn duurzaam en zeer leerzaam.
Snel geleverd.
Vriendelijk te woord gestaan en keurige levering.
Het lukte mij niet om de bestelling online af te ronden. Gebeld en heel fijn geholpen.
Met me mee gekeken toen bleek dat ik bij het adres iets niet goed had gedaan.
Mooie webshop met nog mooier speelgoed
Mooie webshop met nog mooier speelgoed. Laagdrempelig contact, met vriendelijke en meedenkende eigenaar! En alles zorgvuldig ingepakt.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.