Valutata 5 stelle su 5

Als VVE hebben hebben we alle muren van de flat laten isoleren en impregneren. Totaal betreft dit 420 m2. Vooraf hadden we als VVE drie offertes aangevraagd en Regio Isolatie kwam bij prijsvergelijki... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vorige week hebben Lars en Nik van RegioIsolatie ons jaren 30 twee onder één kap woning van spouwmuur isolatie voorzien. Een bijkomende factor was een knipvoeg die daarna hersteld moest worden. De man... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di materiali isolanti

Scritti dall'azienda

RegioIsolatie is gespecialiseerd in spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie en bodemisolatie. Wij leveren de hoogste kwaliteit met 10 jaar garantie.

3,1

3 stelle
2 stelle
1 stella

triest voor de medewerkers

Goed eerste contact en ook het vervolg was vriendelijk en snelle reacties. Helaas bleef het daarna lang stil. In oktober een offerte ondertekend. In januari 2023 kwamen ze ineens de vloer isoleren. Ik kreeg een telefoontje of ze die dag konden komen. De muren zijn bij ons het grootste probleem dus daar zaten we nog op te wachten. Helaas sinds januari weinig of geen contact mogelijk. Via deze site lees ik nu dat ze failliet zijn. Helaas moeten klanten hier dus zelf achter komen. Mijn laatste telefonisch contact was in februari. Toen hadden ze dit kunnen aangeven. Super triest voor de werknemers en ik hoop dat deze snel elders weer aan het werk kunnen. Wij hopen dat Grozema bv de openstaande werkzaamheden en offertes netjes afhandelt. De vloerisolatie is trouwens verder voor zover wij dat kunnen beoordelen netjes en goed gedaan.

20 marzo 2023

Levertijd van 14-24 weken ernstig overschreden

Op 06-07-2022 een offerte getekend voor zowel vloerisolatie als herstel/bijblazen met EnveriFoam XD. Begin januari 2023 is keurig netjes de vloer geïsoleerd. Het wachten is nu op het isoleren van de muren. Diverse telefoontjes met Oskar gedaan: we moesten even geduld hebben want 'n machine was kapot. Nu, 12-3-2023, is de telefoon en de site offline. Wat is er aan de hand?? Offertenummer Q-023741

Laatste nieuws: Bedrijf ( onderdeel van Grozema Isolatie b.v.) is per 9-3-2023 in faillissement !!

12 marzo 2023

Poppenkast!

5 maanden wekelijks gebeld nadat de offerte is getekend. Iedere week een ander excuus en ik mag steeds zelf terug bellen.
Inmiddels blijken ze failliet, maar daar is geen woord over genoemd, noch excuses gemaakt. Wat een waardeloos bedrijf

28 ottobre 2022

Jammer

Geen wonder dat ze niet meer bereikbaar zijn. Afgelopen week (22-02-2023) is het faillissement uitgesproken van Regioisolatie.

16 febbraio 2023

Nooit meer Regioisolatie

Regioisolatie heeft de spouwmuur geisoleerd met parels. Halverwege het werk was de lijm op.
Er bleef een massa aan parels in de tuin achter wat niet is opgeruimd. Twee ventilatieroosters zijn kapot gemaakt. Een boorgat is niet gevuld. De meeste ventilatieroosters zijn dicht gespoten wat tegen de afspraak was. Omdat ik twijfels had over de kwaliteit van de isolatie werd mij toegezegd dat men in de winter infraroodopnamen zou komen maken in het kader van kwaliteitscontrole.
Deze afspraak komen ze niet na, ze verzinnen allerlei smoesjes.
Vele telefoontjes heb ik er aan besteed maar geen actie.
Ik ben dit bedrijf spuugzat.
Op hun website staat dat ze gecertificeerd zijn door Insula, maar bij controle bij Insula was dat niet (meer) het geval.
Conclusie: ga niet met dit bedrijf in zee!!

17 febbraio 2023

RegioIsolatie

De medewerker die kwam isoleren was zeer correct. Echter toen er herstel werk moest gebeuren werd keer op keer teruggekomen op gemaakte afspraken en inmiddels reageren ze op geen enkele mail of bericht van ons. Heel erg kwalijk. Ook leveren ze niet het beloofde garantie certificaat. Op hun website staat dat ze gecertificeerd zijn bij Insula, maar hun certificaten zijn allemaal ingetrokken door Insula.

17 febbraio 2023

Smoesjes en geen contact

Na meerdere keren bellen (10? Waarvan een aantal keer de voicemail ingesproken waarna ik niet terug gebeld ben) nog niks uitgevoerd. De uitvoering zou oktober/november 2022 plaatsvinden (offerte ondertekend in juli 2022).
De volgende excuses werden in chronologische volgorde gemaakt:
- De machines zijn in groot onderhoud, er wordt gezocht naar een partner die de werkzaamheden gaat uitvoeren. Naar mijn mening zou dit voorzien moeten zijn.
- Het gaat geen 4 weken meer duren.
- Een paar weken later weer gebeld, kreeg ik de opmerking dat de offerte nog niet ondertekend zou zijn. Hierbij heb ik gevraagd om dit uit te zoeken, hierbij ook de tekendatum doorgegeven en benoemd dat ik een bevestigingsmail ontvangen heb van het tekenen. Ik zou per mail op de hoogte gehouden worden, maar de mail moet ik nu nog ontvangen.
- Afgelopen dinsdag weer gebeld, nu is het probleem dat er veel zieken zijn.

Ik heb mijn ongenoegen geuit dan de telefoon, waarop het advies was om een ander bedrijf te zoeken omdat het zo druk is bij Regio isolatie en ze er voorlopig nog niet aan toe komen
Dat advies wil ik graag met iedereen delen: zoek een ander bedrijf om je isolatie uit te laten voeren, want hoe je (niet) behandelt wordt is asociaal.

6 febbraio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Nooit meer Regio Isolatie!!!

Ik raad iedereen af om door dit bedrijf je huis te laten isoleren. Er is werkelijk niets goed gegaan en ik geloof niet dat isolatie goed verdeeld in mijn spouw is aangebracht.

- communicatie is waardeloos. ze nemen wel op maar als je een vraag hebt dan geven ze aan terug te bellen. Hier hoef je niet op te wachten want ze bellen je niet meer.

-klacht wordt niet in behandeling genomen. Ook hiervoor zou ik terug gebeld worden maar ook dat telefoontje heb ik niet gehad.

-foto's om de subsidie aan te vragen heb ik ook nog niet gehad.

Ik heb enorme spijt dat ik niet naar een ander ben gegaan voor mijn isolatie.
Nooit meer Regio isolatie!!

21 novembre 2022

De klus is niet af

De werkzaamheden die zijn uitgevoerd zijn goed gegaan. Vriendelijke en kundige mannen. Maar, we hadden vooraf afgesproken, voorgesteld door de verkoper, dat ze bij ons meteen de ontbrekende ventilatiegaten naar de kruipruimte zouden boren. Dit is niet gebeurd. We wachten nu al een half jaar op een nieuwe afspraak en worden steeds afgewimpeld. Met onder andere een "Moment, ik bel u zo terug." dat niet opgevolgd is. De interne communicatie binnen het bedrijf lijkt ook niet op orde, tussen verkoop, planning en facturatie. Ik zou dit bedrijf aan niemand aanraden.

16 dicembre 2022
Valutata 4 stelle su 5

Alles wat vooraf ging was prima…

Alles wat vooraf ging was prima vriendelijke medewerkers en goede informatie.
Ook een bezoek vooraf gehad voor een schouwing.
Had gevraagd of de uitvoerenden foto's wilden maken als bewijs voor het aanvragen van de subsidie.
Maar helaas heb ik die niet ontvangen.
Ook was beloofd nog informatie te sturen om de zorg weg te nemen over de berichten van het gebruik van Purschuim.
Hoop dat ik dit alsnog ga ontvangen.

22 novembre 2022

Vaklui

Vaklui, afspraken houden en totaal open en eerlijk zijn over de mogelijkheden en onmogelijkheden

29 novembre 2022

Niet klantgericht

In eerste instantie zou een adviseur bij ons thuis langs komen om de spouwmuur te beoordelen voor isolatie. Echter er bleek een dubbele boeking dus de afspraak werd vanuit het bedrijf geannuleerd. Ondanks herhaaldelijk om een nieuwe datum gevraagd te hebben is er nu een maand later nog altijd geen mogelijkheid vanuit het bedrijf om een datum door te geven. Zeer arrogante reactie toen ik hier mijn beklag over deed.

22 novembre 2022

Top werk afgeleverd.

Na wat opstart problemen door overmacht is alles netjes en uitstekend afgeleverd/afgewerkt.
De heren zelf waren zeer beleefd, netjes en vakbekwaam, aan te bevelen, dank regio isolatie.

31 ottobre 2022
Valutata 4 stelle su 5

Mannen hebben goed werk geleverd en…

Mannen hebben goed werk geleverd en alles netjes opgeruimd.
advies voor de baas geef de mannen gehoorbescherming (die met de boormachine werken) en goede stofzuiger zodat het gruis niet overal terecht komt

18 ottobre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Vanaf het eerste was gevoel goed .,..

Vanaf het eerste gesprek met diegene die offerte kwam maken ervaar ik als zeer prettig en eerlijk gesprek.alles n eitjes uit gelegd geen aandrang van zijn kant .Zelfs op afspraak naar een paar maanden zijn ze geweest om te isoleren.Zeer netjes te werk geweest geen rommel na de tijd .En rekening ook netjes gekregen na contact .super netjes behandeld en leuke mensen aan de telefoon …bedankt voor alles

17 ottobre 2022

Netjes geholpn

Netjes geholpen en zitten hopelijk er goed geïsoleerd bij. We ervaren nu al meer warmte na de spouwmuur isolatie.

Een min puntje was dat ze een dag vantevoren voren onze afspraak hadden verzet naar 1 dag later.
Waardoor wij moesten kijken naar een oplossing ivm vrij regelen van werk. zodat de werklui er bij konden.
Ook de afhandeling liet wat tewegen over.
Maar na veel mailtje en belletjes . Wel nog opgelost.

20 ottobre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Een prima bedrijf wat zijn afspraken na…

Een prima bedrijf wat zijn afspraken na komt, met prima vakmensen super beleeft, ruimt de gemaakte rommel op en geeft waar nodig advies.
Bij het aanvragen van de subsidie heb ik complete begeleiding gekregen en waar nodig nog aanvulling leveren via de mail.
Ik ben zeer tevreden en zal bij mijn familie en kennissen dit bedrijf aanbevelen.
de vloer isolatie heeft in Juli 2022 plaats gevonden en de muur isolatie in oktober 2022.
Dus nu maar hopen dat het ge investeerde bedrag zich terug verdiend zeker gezien de huidige gasprijzen.

17 ottobre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Slecht slecht slecht,afgelopen maart…

Slecht slecht slecht,afgelopen maart reeds beoordeling gegeven maar is niets mee gedaan dus geen foto's ontvangen van vloerisolatie en dus subsidie mis gelopen.ze zijn dus alleen met hun zelf bezig .

5 novembre 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più