KOOP HIER ABSOLUUT NIET! OPLICHTERS! Ik ben een student en kocht een MacBook voor school maar Ik heb een retour zo veel tijd geleden aangevraagd en het zou in orde moeten komen en meerdere mal... Leggi di più
Mijn toestel zag er gewoon nieuw uit en heeft geen enkele zichtbare of verborgen hebteken. Goed verpakt werd het toestel ook perfect ontvangen. Mijn volgende aankoop zal zeker terug bij jullie zijn. M... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Alleen maar positieve feedback voor deze organisatie!! Heel duidelijke site (wat tegenwoordig nergens meer te vinden is), goede service, snelle levering en op het toestel zelf niks aan te merken! Werk... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Refurbished.be is de eerste Belgische online marketplace exclusief gericht op refurbished producten en staat bekend als marktleider in deze sector. Het platform legt directe verbindingen tussen consumenten en toonaangevende refurbished merken. Het bedrijf is pionier in het toegankelijk maken van hoogwaardige, vernieuwde elektronica zoals iPhones, iPads, laptops en meer tegen betaalbare prijzen. De missie is om duurzaamheid te bevorderen door producten aan te bieden die zowel economisch voordelig als milieuvriendelijk zijn. Ontdek de toekomst van slim winkelen bij Refurbished.be – waar kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan. Bekijk onze producten: Refurbished iPhones: www.refurbished.be/iphone Refurbished iPads: www.refurbished.be/ipad Refurbished MacBooks: www.refurbished.be/macbook
Paesi Bassi
- refurbished.be
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Zoals verwacht
Ik kreeg een IPhone zoals ik hem verwacht had, niet meer maar zeker ook niet minder. Intussen merk ik dat ik toch iets meer geheugen nodig heb, dus ik begin weer wat uit te kijken naar welk mijn volgende model zal zijn…
Prima product en uitstekende service
Prima product en uitstekende service. Tevreden klant. 👍
Perfect toestel
Snelle levering. Het toestel is perfect, totaal geen beschadigingen en goede batterij.
Goede informatie en…
Goede informatie en vergelijkingsmogelijkheden. Dit maakt de keuze gemakkelijker. Zeer tevreden over het toestel.
Aanrader voor refurbished smartphones
Duidelijke omschrijving van het product, eenvoudige bestelling en afhaling met een vriendelijk klantenservice. Herstelling binnen garantie ook snel en zonder problemen uitgevoerd.
heel blij om deel uit te maken van een…
heel blij om deel uit te maken van een familie die geeft om hergebruik en dit ook toegankelijk maakt voor iedereen. ik ben fan!
Absoluut een aanrader
Wat ik vooral fijn vind, is dat je voor een veel lagere prijs toch een hoogwaardige smartphone krijgt. Je merkt echt geen verschil met een nieuw toestel, behalve in je portemonnee 😉. Daarnaast is het ook een duurzame keuze, wat voor mij een groot pluspunt is.
Probleem met opladen desktop werd met…
Probleem met opladen desktop werd met eenvoudige chat opgelost, waarvoor dank
Makkelijk besteld, goede service
Netjes overzicht, vlotte levering en het toestel was zoals te verwachten. Ik ben best wel tevreden, gebruik het toestel nu intussen al 3 jaar en gaat nog steeds goed. Moest ik een nieuw nodig hebben, kom ik zeker terug!
Prima toestel.
Vlot en verzorgd!
Het is een heel informatieve, duidelijke website en de verkoop verliep heel vlot. Heel netjes en met zorg ingepakt!
Een refurbished iphone aangekocht
Een refurbished iphone aangekocht, type premium. De volledige afhandeling verliep vlekkeloos. Ook het toestel was zoals beschreven. we zijn er heel blij mee en de werking is perfect.

Risposta di Refurbished.be
het product voldeed aan de verwachting
het product voldeed aan de verwachting, en doet wat het moet voor iemand die zoals ik niet de nieuwste snufjes wil maar wel een i phone die de basis functies vervuld.

voor mij alles ok.
Ik heb al een paar keer hier besteld en ik ben content.
Een negatieve review is altijd wat langer, maar hier kort en bondig: alles ok.

Risposta di Refurbished.be
Heel snelle en correcte service
Heel snelle en correcte service! Top product

Een duurzame refurbished IPhone
Ik heb mijn iPhone gekocht meer dan 5 jaar geleden en ik gebruik het nog steeds. Ik mag dus zeker niet klagen.

Risposta di Refurbished.be
Snel besteld, snel geleverd. Top!
Snel besteld, correct en snal afgehandeld, zoals het moet!

Ondertussen 5x tevreden aankoop gedaan
In een gezin van vijf is er altijd wel één van de toestellen die stuk is, verloren gaat of niet meer kan bijgewerkt worden. We hebben ondertussen toch al 5x beroep gedaan op refurbished voor een "nieuwe" iPhone. Bestelling gaat vlot, toestel is zoals omschreven en werkt goed. Nog geen beroep moeten doen op de garantie.
Alleen de zoekfunctie kan nog niet iets vlotter... Je moet telkens in drilldown kiezen voor kleur, opslag en dan pas kan je de beschikbare varianten zien. Het zou misschien handiger zijn om dit als een "faceted search" beschikbaar te stellen over alle beschikbare modellen. Vooral omdat er soms nog grote verschillen zijn (een model met betere staat dat toch voordeliger is in een andere kleur).

Risposta di Refurbished.be
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.