Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
En Red Lúdica transformamos entornos laborales y sociales a través de la Risoterapia y Team Building, uniendo a las personas utilizando herramientas lúdicas, la risa y el juego. Ofrecemos talleres, eventos corporativos y sesiones personalizadas para despedidas de soltera, grupos y empresas, promoviendo la cohesión grupal y el bienestar, con un enfoque humano y dinámico.
Informazioni di contatto
Veïnat del Torn, s/n, 17830, El Torn, Spagna
- 611138449
- info@redludica.com
- redludica.com
Super divertit
Super divertit! hem fet una sessió amb els companys de feina i ens ho hem passat genial! per repetir.

Risposta di Red Lúdica Risoterapia
Risoterapia per l'equip de treball
Vam viure una experiència genial de risoteràpia amb en José! Gran professional, divertit, respectuós i amb una energia brutal. La sessió va ser una oportunitat per sortir de la rutina i deixar-nos anar. Dinàmica plena de riures, connexió, bon rotllo i cohesió d’equip. Repetiríem sense dubtar-ho!

Red Lúdica amb Down Catalunya
Red Lúdica va fer dos tallers per famílies de persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals en el marc de la nostra III trobada de famílies. Va ser una experiència molt agradable per a les famílies, que va ser molt ben valorada. Agraïm especialment la seva sensibilitat i esperem poder comptar amb Red Lúdica en un futur.

Reir un idioma de todos
La verdad que nos encantó y cumplió con nuestras espectativas . Era nuestra primera vez! Eduard en todo momento nos guió y nos dejó fluir . Éramos un grupo de chicas , que coincidíamos en una despedida de soltera , así que había algunas que no nos conocíamos mucho y el taller nos hizo tener una buena vibra y conexión entre nosotras .
Reímos mucho y acabamos agotadas 😊
Recomiendo 100% esta actividad y a esta empresa . Gracias por hacernos pasar un buen rato y tener un buen recuerdo y experiencia para la novia y para todas nosotras. Las fotos y vídeos que después envían de la sesión es un plus porque no tienes que preocuparte del móvil para nada mientras estás en la actividad.

🥰🥰🥰🥰
Una experiència molt agradable i propera;Jose ès un amor de persona, que amb la seva simpatia i personalitat en la seva feina,fa que et sentis molt agust i tot flueixi d'una manera molt natural,gaudint del moment i descobrint sensacions noves.
El riure i la complicitat està asegurada!!!!

Risposta di Red Lúdica Risoterapia
Fantástica y recomendable experiencia!
Fantástica experiencia y además en mi caso sorprendente pues ha superado mis expectativas!!
Bajo la divertida guía de nuestro monitor y mediante el juego y la expresión corporal nuestro grupo de amigos adultos y mi niño de 8 años fuimos entrando en un estado de relajación y alegria que dio como resultado la risa espontánea… luego carcajadas que se contagiaron rápidamente a todo el grupo!
Maravilloso trabajo!!!
Actividad muy recomendable!
Un cumpleaños divertido para nuestra amiga a quien regalamos esta experiencia y momentos con los amigos y familia para recordar!

Risposta di Red Lúdica Risoterapia
Vàrem passar un matí fantàstic!!
Varem passar un matí fantàstic!!! Un taller molt dinàmic,divertit,en Jose E. un gran professional i molts riures!Descobreixes talents de les teves amistats q desconeixies!! moments brutals de riure,d'emocions,de compartir.....etc!!!una experiència molt recomanable per compartir amb gent estimada,i fins i tot molt recomanable per a grups d'equips de treball d'empreses perquè és generen molt bones vibracions i descobreixes aspectes de les persones del teu voltant.MOLT,MOLT RECOMANABLE!!!!!

Regal d' aniversari
Els meus amics de sempre em van fer un magnífic regal, que vam compartir tots plegats.
Fou un taller de Risoteràpia i va ser fantàstic!
Objectiu més que acomplert, perquè riure, vam riure molt!
Vam aprendre moltes coses de mans de José, el magnífic professor que va dirigir l'activitat.
Totalment recomanable per fer un magnífic regal!

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.