Köp EJ bilar där.
Köp ej bil där.
Dåliga bilar samt svarar ej.
Köp ej bil där.
Dåliga bilar samt svarar ej.
Supershop med sortiment för erotik, köpte varor och dessa kom efter några dagar. Bra pris
I ordered an item on a Thursday evening, package arrived on Monday in good condition.
The e-mail didn't have a tracking number and I didn't get a response about it, but overall it was a good experience and price was cheaper than most pharmacies. Also they took my US credit card fine. Most pharmacies working with Klarna wouldn't take it.
Fungerar bra, bra priser. Har handlar ett bra tag och den nya layouten är betydligt bättre än den tidigare
Rekommenderas inte! 5 veckor har gått och mina varor har inte kommit än. Försöker kontakta de på Mail (på deras sida står att de svarar inom 48 timmar) men de svarar inte. Jag har aldrig varit med om något liknande tidigare.
Rekommenderas inte. Efter nästan två veckor så har mina varor fortfarande inte kommit. Ingen information om leveransen, svarar inte på mejl.
50% av beställda Cetaphil produkter hade ett passerat utgångsdatum.
Trots mailkontakt har inte rätt produkter levererats
Råkade beställa fel vara, så jag försökte kontakta företaget omgående för annullering av min order.
. Fick bekräftelse på min order, men ej på avbokningen,
Sen var det kört att få kontakt via mail eller telefon.
Försändelsen kom.
Efter en månad lyckades jag utverka en returfraktsedel. Då hade jag redan fått en påminnelse på fakturan jag ej fått. Inte nog med det...ärendet hade gått till inkasso!
Hade mailat och ringt till Redline flera gånger.
Nåväl, efter mycket strul och många kontakter med banken de anlitar ( som var mycket tillmötesgående) så avslutades ärendet. DET TOG BARA TVÅ MÅNADER OCH HOT OM INKASSO, för produkter värda 136kr.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.