Valutata 4 stelle su 5

Ons dossier werd opgepakt door Mr. J. Wagenmakers, een zeer betrokken en gedreven jurist die daadwerkelijk stond voor onze belangen en kundig en adequaat de zaken behartigde, en met wie ook persoo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn zaak is nog niet afgerond. Maar de contacten tot nu toe lopen verder goed en professioneel. Derhalve ben ik tot nu toe erg tevreden.

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een bijzonder goede ervaring met mr. Jan Wagenmakers. Een zeer bekwaam jurist, een creatieve meedenker met het hart op de goede plek. Met mr. Wagenmakers heb ik een zeer lange procedure d... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

De Rechtsagent mr wagenmakers. Het eerste intakeuur was prima daarna moesten wij elke keer zelf bellen hoe de situatie was. U wordt teruggebeld ,dat is het standaard antwoord, we wachten nu nog steeds... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1 stella

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 1 stelle su 5

I'm surprised they even have a license…

I'm surprised they even have a license to operate. Not only did they end up costing us a fortune because they apparently don't understand basic law, but they also sent us arbitrary charges for work they never did. Avoid this firm.

23 aprile 2025
Valutata 2 stelle su 5

May be a waste of time

Submitted first my contacts through the website but didn't get any reply for a week. After I contacted them by phone they immediately arranged an introduction meeting the next day with a prior payment of €120 (no invoice).
The meeting was with Mr. J. Wagenmakers. He left a good impression, promised some help in future, gave very basic advice and general information about the court procedure.
Afterwards when I wanted to proceed and get some actual work done as agreed before like to prepare a summon or work with documents I got no replies. Whatsapp messages mostly left ignored, same as emails. Each time when I called and asked to estimate the work or just give me an answer if my case was not interesting for them I got no clear response and only after several weeks and many attempts I got a brief estimate of hours and price. I agreed to the proposed numbers but got absolutely no answer for a month more, no communication. So it turned out to be a waste of time (2,5 months) and some money.
Overall I got a feeling that they are interested in easy quick consultations for money that don't require any follow-ups. If you need just an oral advice or direction you may ask for their help. Otherwise if you require some documents to be prepared or actual work then in my case I didn't get any result.

1 novembre 2024

Een teleurstellende ervaring

Een teleurstellende ervaring. mr. S.C.M. Suijkerbuijk. Veel geld kwijt en na een jaar komen ze er achter dat de zaak te groot is voor hun, wat ze je bij de intake ook hadden kunnen mededelen als ze inhoudelijk kennis van zaken hadden. Klachtenafhandeling reageert niet, naar je geld kun je fluiten. Zijn heel laks in het afhandelen van de zaak en als je dan zelf vraagt of er nog wat gebeurd is de eerste reactie een rekening. Wij zijn een heel jaar verloren in deze zaak wat de oplossing buiten bereik heeft gebracht. Ik raad niemand deze rechtsagent.nl aan. Even nadat ik deze review had geplaatst werd ik gebeld en boden ze mij geld aan om deze review te verwijderen. Hoe erg wil je het hebben. En dat heet Rechtsagent.

2 febbraio 2024
Logo di Rechtsagent

Risposta di Rechtsagent

Dank voor uw feedback. We vinden het vervelend om te horen dat u onze dienstverlening als teleurstellend heeft ervaren.

Graag geven wij wat context bij uw zaak. Dit soort zaken proberen wij in eerste instantie altijd via een buitengerechtelijk traject op te lossen – dat is vaak sneller en kostenefficiënter voor onze cliënten.

In uw dossier bleek pas tijdens het proces – na het opvragen van een offerte – dat de herstelkosten de €25.000 overstegen. Dit bedrag was op voorhand niet bekend of te voorzien. Zodra dit duidelijk werd, hebben wij aangegeven dat de zaak daarmee (voor de gerechtelijke fase) juridisch verplicht in handen van een advocaat moest komen, omdat het belang de grens van €25.000 overschreed. Dat betekent echter niet dat de zaak ‘te groot’ was voor ons, maar dat de fase waarin wij juridisch mochten opereren – wettelijk – eindigde.

Ook wanneer vooraf bekend zou zijn dat het schadebedrag boven de €25.000 ligt, is het vaak toch verstandig eerst een ervaren jurist in te schakelen. Een buitengerechtelijk traject biedt in veel gevallen alsnog een kansrijke en betaalbare route tot oplossing, zonder direct een advocaat in te hoeven schakelen. Wij hebben hierin ruime ervaring en slagen er regelmatig in om alsnog tot resultaat te komen – helaas niet in elk geval.

Ten aanzien van uw klacht: wij hebben contact met u opgenomen en een voorstel gedaan om tegemoet te komen aan uw onvrede. Dat is geenszins bedoeld als pressie, maar als poging tot oplossing.

Wij nemen feedback serieus en zullen uw ervaring gebruiken om onze processen verder te verbeteren.

Rechtsagent.nl

De Rechtsagent: Deskundig, snel, vriendelijk en betaalbaar

Ik heb een zeer goeie ervaring met de Rechtsagent, nadat ik bij advocatenkantoren was geweest die niet zo goed waren. Bij de Rechtsagent, in de persoon van dhr. Wagenmakers werd er voor het eerst eindelijk eens echt geluisterd. Dhr Wagenmakers was heel goed op de hoogte van het rechtsgebied, hij had ervaring met het probleem dat ik voorlegde en heeft het binnen een week afgehandeld, en het was ook nog eens veel goedkoper dan wat ik voorheen had. Ik had eindelijk rust, en zal zeker weten weer contact opnemen met De Rechtsagent/Dhr Wagenmakers

3 maggio 2024

De beoordeling van het rechtagent Dhr J.Wagenmakers

Heb een aantal huurwoningen in Rotterdam, en zoals je zult weten hebben verhuurders ontzettend veel plichten en huurders rechten. Maar soms loopt het echt niet zo zoals het moet gaan. 2 jaar geleden ben ik geadviseerd om eens contact op te met het rechtagent..dat gespecialiseerd is in verhuurders te ondersteunen en begeleiden in het verhuurders processen.
Ik moet meedelen dat ik ontzettend bent geholpen....Mijn jurist dhr. J.Wagenmakers heeft mij heel vakkundig geholpen...hij heeft ieder probleem netjes in kaart gebracht en heeft mij ook tijdens de moeilijke rechtbank zaken keurig bijgestaan...trouwens al mijn zakken heeft dhr Wagenmakers tot een goede einde gebracht.
Een aantal pluspunten van
Dhr J.Wagenmakers zijn:
Kan goed luisteren
Kan probeem gericht te werk gaan
En hij is ontzettend betrouwbaar
Vandaar het rechtagent
( Dhr J.Wagenmakers ) van mijn 5 sterren verdiend.
Alex Ramautar

30 aprile 2024

Moeite niet waard.

3x bellen. Elke x belofte dat ik word terug gebeld. Hoor niks van ze. Dikke middel vinger zeg. Waardeloos. Is het bellen niet waard.

Simpel nee is ook een antwoord. Nu 3 weken aan het lijntje gehouden geweest. Dit is de 4e week.

21 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Duur en urenregistratie klopt niet

Duur
En de urenregistratie klopt niet. Gelukkig kun je dat aantonen (voor het bellen). Maar je gaat je afvragen of alle andere tijden wel kloppen (emails etc.).

19 dicembre 2020
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più