1. Società di servizi contabili
  3. Revisore contabile
  4. Servizio di contabilità
  5. Consulente fiscale
  6. Stesura di dichiarazioni fiscali

Velkommen til RD Revision - din betroede partner inden for revision, regnskab og økonomisk rådgivning. Vi har specialiseret os i at levere omhyggelige, præcise og tilpassede revisionsløsninger til virksomheder af alle størrelser og i alle brancher. Vi hjælper dig med at navigere i det komplekse økonomiske landskab, hvor vi arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at dine regnskaber overholder alle nødvendige standarder og love. Vores team af erfarne revisorer er engageret i at yde en høj grad af professionalisme, samtidig med at vi opretholder et personligt touch, der sætter dig i centrum. Hos RD Revision forstår vi, at hvert foretagende er unikt. Derfor stræber vi efter at forstå dine behov og mål, hvilket gør det muligt for os at skræddersy vores tjenester til at hjælpe dig med at opnå dine økonomiske ambitioner. Vi tror på åbenhed, ærlighed og integritet i alt, hvad vi gør. Vi er engagerede i at skabe stærke, langvarige relationer baseret på tillid og gensidig respekt, og vi ser frem til at være din betroede revisor og rådgiver.

3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Intet svar

Jeg kontaktede firmaet hvor de fortalte at de ville ringe mig op indenfor et par dage, for at give mig et overslag.

Der gik en uge hvor jeg så ringer til en anden i firmaet, der ville lægge en besked til min kontaktperson. Jeg har ikke hørt tilbage.

Det kan godt være et kompetent firma, men det kan jeg af gode grunde ikke svare på.

Update: “nogen” har prøvet at rapportere min anmeldelse for skadeligt indhold. Det kan I tage som I har lyst til.

6 maggio 2025

Jeg har de sidste par år brugt RD…

Jeg har de sidste par år brugt RD Revision til at stå for mit regnskab, og jeg er yderst tilfreds med deres service og ekspertise. Stor fem-stjernet anbefaling herfra!

24 febbraio 2025

Hej Mads,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at have betroet os dit regnskab gennem de seneste år!
Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både vores service og faglige ekspertise – det er netop det, vi altid stræber efter at levere.
Din fem-stjernede anbefaling er vi meget taknemmelige for!

RD revision

RD revision, herunder Usman har gjort en kæmpe forskel for min virksomhed, ved at gøre alle processer smartere op nemmere.
Dette har desuden sparet min virksomhed for penge i det lange løb.
Usman er yderst kompetent og hjælpsom.
Indledningsvist fik vi en grundig indledende samtale og herefter havde jeg faktisk ikke brug for mere betænkningstid.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger herfra.

29 ottobre 2023

Hej Sebastian,

Tusind tak for din grundige og gode anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet en positiv forskel i din virksomhed.
Det er netop vores mål: at skabe værdi gennem rådgivning, der gør en reel forskel i hverdagen. Det er fantastisk at høre, at det også har givet økonomiske besparelser på sigt.
Tak for dine flotte ord om vores samarbejde – og for den tillid, du har vist os fra start.
Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Meget hjælpsom

Meget hjælpsom, de er alle meget flink og hurtig til at kontakte hvis der noget der mangler at blive ordnet

26 ottobre 2023

Hej Numan,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os, at du oplever os som hjælpsomme, imødekommende og hurtige til at følge op. Netop det stræber vi efter i vores daglige arbejde.
Vi ved, hvor vigtigt det er med klar kommunikation og hurtig respons, når noget mangler eller skal følges op, så det betyder meget, at du fremhæver det.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Bedste Revisorer!

Jeg har været selvstændig i over 20 år med forskellige revisorer, men ingen har gjort det så godt og hurtigt og præcist som RD Revision. Jeg har fået lov til at, fokusere på det jeg bedst kan med min virksomhed, og de sørger for alt, og fortæller mig hvad de skal bruge fra mig. De er super professionelle, og har tid til at forklare der hvor man ikke er så fagligt god med de finansielle begreber. Jeg kan kun give jer, mine varmeste anbefalinger herfra! Er så glad for at have jer.

1 gennaio 2023

Hej Anwer,

Tusind tak for din fantastiske og grundige anmeldelse. Den betyder virkelig meget for os!
At høre, at du gennem over 20 år som selvstændig aldrig har oplevet samme niveau af præcision, hastighed og støtte, gør os både stolte og taknemmelige.
Vi ved, hvor vigtigt det er, at du som virksomhedsejer kan fokusere på det, du er bedst til.
Det glæder os, at du føler dig godt guidet og mødt i øjenhøjde, også når det gælder de mere tekniske finansielle emner.
Tak for din tillid og dine varme anbefalinger!

RD Revision ApS

Jeg vil gerne give min varmeste…

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til revisor. Deres service og ekspertise har været enestående. De har vist stor professionalisme, nøjagtighed og har altid været tilgængelige for at besvare mine spørgsmål. Jeg er meget tilfreds med deres revisionsbistand og vil fortsat bruge dem som min pålidelige revisor

22 giugno 2023

Hej Muntasir,

Tusind tak for din anbefaling og de flotte ord!
Det glæder os virkelig, at du oplever vores service og ekspertise som enestående og at vores professionalisme og tilgængelighed gør en forskel for dig.
Vi lægger stor vægt på præcision og på at være en tryg og pålidelig samarbejdspartner, du kan regne med, så det betyder meget at få det bekræftet.
Tak for din anmeldelse!

RD Revision ApS

Den absolut bedste service!

Den absolut bedste service,
her bliver du lyttet til også er da bar styr på alt fra A-Z.
RD Revision er helt klart de bedste!!
Kæmpe anbefaling herfra !!

22 giugno 2023

Hej Pasi,

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord!
Det betyder utrolig meget for os at høre, at du føler dig lyttet til, og at du oplever, vi har styr på det hele fra A til Z.
Hos RD Revision gør vi os umage for at levere personlig og professionel service, hvor der er plads til både spørgsmål, sparring og tryghed.
Tak!

RD Revision ApS

RD revision består af meget dygtige og…

RD revision består af meget dygtige og grundige revisor, som har lavet vores regnskabet i mange år. De er meget hjæpsomme og er villige for at give gode råd og vejledning med hensyn til bogføring og andre spørgsmål.
Vi giver dem de bedste anbefalinger.

5 giugno 2023

Hej Lida,

Tusind tak for jeres gode anmeldelse og for den tillid, I har vist os gennem årene.
Det glæder os oprigtigt, at I oplever os som dygtige, grundige og hjælpsomme. Det er kernen i vores arbejde.
Vi ved, at regnskab og bogføring kan være komplekst, og derfor betyder det meget for os at kunne give jer klar vejledning og gode råd, som skaber værdi i hverdagen.
Tak fordi I fremhæver netop dette.
Vi sætter stor pris på jeres anbefaling!

de bedste revisorer!!!

de bedste revisorer! meget professionel! altid til tiden! Jeg anbefaler stærkt!

2 giugno 2023

Hej Lukasz,

Tusind tak for de flotte ord!
Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for, at du oplever os som professionelle og pålidelige.
Det motiverer os til at blive endnu bedre.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive!