Valutata 3 stelle su 5

Heerlijk verblijf gehad op rcn de jagerstee. Prachtig gelegen in de natuur. Ruime kampeervelden met prive sanitair. In de email die je een dag voor aankomst krijgt krijg je instructie over hoe je d... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wij hadden een boeking voor 6 maanden later en wilden na een paar dagen de reservering annuleren. Helaas moesten we 15% kosten betalen wat een flink bedrag is. En dit terwijl ze de plek makkelijk weer... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Absolute Katastrophe – nie wieder! Zimmer bei Ankunft nicht sauber (Müll im Raum), keine Flüssigseife, Handtücher nur gegen Aufpreis. Kinderbereiche trotz Osterzeit geschlossen, keine Akt... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

We hebben er echt een hele fijne 11 dagen mogen meemaken op Toppershoedje in Ouddorp. Het restaurant hield heel goed rekening met mijn allergies! Heerlijk gegeten. Om te fietsen zalige omg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Noleggio vacanze

Scritti dall'azienda

Een verblijf bij RCN vakantieparken is méér dan een heerlijke vakantie. RCN biedt al 70 jaar een bijzondere combinatie van kampeerplaatsen en verblijfsaccommodaties op prachtige locaties. Maar wat niet iedereen weet, is dat wij behalve het leveren van heerlijke vakanties, ook iets heel bijzonders doen met de winst die we realiseren. Wanneer je bij ons vakantie viert, zorg je niet alleen voor je eigen vakantieplezier. De gehele winstuitkering besteedt RCN namelijk aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheid. RCN, goed voor elkaar!

2,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Na een nacht weer vertrokken

We hebben deze vreselijke camping na een nacht weer verlaten.
Wij, een gezin met 3 kinderen, hebben de Roggeberg ervaren als een tokkie camping.
Vier man bewaking die aanwezig moet zijn elke avond op de camping zegt genoeg.
Na vele goede ervaringen met RCN was dit RCN onwaardig.

Tijdens de eerste avond deed onze dochter mee met vossenjacht, hierbij werd gevochten.
We hebben nog nooit zoveel scheldwoorden op een dag gehoord als tijdens de 12 uur die we op deze camping hebben doorgebracht. Fatbikes, scooters die door speeltuin rijden, keihard boerende campinggasten, niet op kinderen letten die vanalles slopen o.a. in toiletgebouw.

RCN grijp in hier aub!

Manager bagatelliseerde alles en we kregen een andere plek aangeboden.
Net alsof er op een andere plek wel veilige animatie was...

Dus vertrokken zonder cent terug te krijgen.
Boek hier niet!

30 luglio 2025

Poor experience at RCN De Flaasbloem

We stayed for five nights at RCN de Flaasbloem on a motorhome pitch. Based on positive reviews and our initial tour of the facilities, we were optimistic about the park. However, our experience during the stay revealed several concerning issues:

🏖️ Beaches & Dog Fouling
We were surprised to find the beach and surrounding areas heavily littered with dog waste. There appeared to be no designated bins for disposal, and the lack of maintenance made it difficult for our five-year-old granddaughter to play safely. Whether this reflects different practices in the Netherlands or a lack of oversight, it was deeply disappointing.

🏊 Indoor Pool
Although the pool was monitored, there was no active supervision of behaviour. Teenagers were loudly bombing and shouting, creating a chaotic and unpleasant environment. Our granddaughter was unable to enjoy the pool, and the condition of the changing areas and floors was unhygienic enough to deter us from returning. The absence of staff intervention in such situations is unacceptable.

🚲 Bikes, Scooters & Karts After Dark
Each evening, as daylight faded, groups of teenagers rode bikes, scooters, and karts at high speeds without lights, showing little regard for other campers. The lack of regulation posed a genuine safety risk, and again, no staff seemed to be addressing this behaviour.

🎉 Late-Night Parties
On two separate nights, loud parties continued well past the stated quiet time of 11pm, disturbing not only our family but many neighbouring campers. Attempts to contact park staff via phone and WhatsApp were unsuccessful, and we were informed that no staff were available on Saturdays. The absence of any emergency or security contact is deeply concerning.

Overall, we were extremely disappointed with our experience at RCN de Flaasbloem. Compared to our previous stays at Marvilla Parks, where service and guest care were outstanding, RCN fell far short. The lack of oversight and accountability for disruptive behaviour made for a frustrating and unpleasant stay. Regrettably, we will not be returning to any RCN park in the future.

5 agosto 2025

RCN Het Grote bos

Nog nooit zo'n onvriendelijk ontvangst meegemaakt. Niets klopte, zewmkaart te kort. Slagboom ging niet open. Niet met de code en niet op kenteken. De dames bij de receptie lachten ons letterlijk uit toen we vroegen of we er iets eerder op mochten. Zeer slecht dit

11 agosto 2025

Prachtige camping

Prachtige camping. Voor ieder wat wils. Heerlijke ligging aan het Veerse meer. Activiteiten voor jong en oud zoals bingo, zwembad, jeu de boules en grote speeltuin. In de zomerperiode op woensdagavond een feestje met dj of zanger.Terras met zicht op het meer met vriendelijk personeel en diverse heerlijke gerechten en dranken.

31 luglio 2025

Wat een slechte organisatie

Wat een slechte organisatie, wij werden 1 week voor onze vakantie gebeld dat er stormschade was aan ons gehuurde chalet, en dat ze op onderdelen moesten wachten!!!
Ze konden niets meer voor ons betekenen zeiden ze keihard, onze vakantie waar we naar uitgekeken hadden na een jaar hard werken boorde ze doo onze neus..wachten op onderdelen..in Nederland stampen ze zo'n chalet in 1 dag uit de grond.
Conclusie,..niet bij rcn boeken,niet te vertouwen.

P.s dit was op park port l'e epine

10 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Zéér teleurstellende ervaring – onprofessioneel en klantonvriendelijk

Ik ben zelden zo slecht geholpen als bij RCN. Wat begon als een leuke vakantievooruitzicht, eindigde in pure frustratie. Zonder enige vorm van overleg werd onze geboekte accommodatie eenzijdig herboekt naar een alternatief dat totaal niet voldeed – en dat met jonge kinderen. Blijkbaar wordt hier nauwelijks rekening mee gehouden.

Communicatie? Die is ronduit schandalig. E-mails worden tergend traag of helemaal niet beantwoord, en als er al iets komt, ontbreekt ieder greintje empathie of begrip. Geen excuses, geen erkenning van fouten, alleen ontwijkende antwoorden en standaardreacties. Dat mijn vertrouwen volledig is geschaad, lijkt niemand daar ook maar iets te kunnen schelen.

Het lijkt erop dat er totaal geen interne processen zijn om fouten te voorkomen of klanten fatsoenlijk te woord te staan. Een beleid waarbij herboekingen eerst met de klant worden besproken, lijkt hier simpelweg niet te bestaan – iets wat elke serieuze organisatie anno 2025 wél op orde heeft. En over training in klantvriendelijkheid of klachtenbehandeling heeft RCN duidelijk ook nog nooit gehoord.

Kortom: zoek alsjeblieft een ander bedrijf dat wél begrijpt wat klantgerichtheid inhoudt. Dit was voor ons de eerste én laatste keer.

11 luglio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Prima faciliteiten, schoon sanitair, ruim!

Prima faciliteiten, ook voor kinderen, ruim opgezet en mooi en schoon sanitair! Vriendelijke ontvangst aan de receptie en uitstekende Brasserie waar je gewoon even lekker kunt gaan eten tegen redelijke prijzen. Mooi fietsgebied in nabijheid van de camping en in Zeewolde goede ijssalon met wel 35 smaken ambachtelijk Italiaans ijs.
Waarom dan niet de 5e ster?
De terreinen zijn erg zanderig, het gras is erbarmelijk slecht en tijdens de droge periode geeft dit veel stof.
Hierin iets meer investeren zodat er voor het grootste deel een lekkere volle grasmat ligt zou de hele camping nog 'frisser en groener' maken.
Zouden we nog eens teruggaan? Zeker. Aanrader met kinderen? Zéér zeker!

18 maggio 2025

Risposta di RCN

Bedankt voor de mooie waardering en heel fijn dat jullie hebben genoten. In deze droge tijd is het inderdaad zanderig. We nemen deze feedback mee voor verbetering.

Was für eine Frechheit bei RCN

Hallo zusammen, ich muss sagen der Platz, den wir bei RCN gebucht haben, war sehr schön,Personal Freundlich,alles sauber, aber was nicht in Ordnung ist wie man von RCN behandelt wird. Da scheint ja nur noch eine KI zu sitzen. Also folgendes, wir haben letzte Woche noch spontan nach einem Platz fürs Wohnmobil über Ostern gesucht, sind auch fündig geworden, in der Anzeige heißt es (noch ein Platz verfügbar) ja wir natürlich gleich gebucht ,3 Stunden später fällt uns auf ,oh man wir haben einen Tag zu früh, der 17,4 ist ja nicht Karfreitag, sondern der 18,04, Verdammt was jetzt, wir natürlich gleich mail Geschickt, ob wir den Tag Stornieren müssen oder es einfach geht einen Tag später zu kommen. Nächsten Tag kommt mail, ob wir einen Tag Stornieren wollen, zu dem Zeitpunkt haben wir nicht daran gedacht, was das Kosten wird. Wir, ja ok Stornieren wir, wir dachten nicht das es jetzt so ein Problem ist, wir haben uns ja gleich gemeldet , das Spielt aber bei RCN keine Rolle, da wirst du rigoros abgezockt. Auf alle Fälle haben wir trotz der Sofortigen Stornierung um 15 € mehr bezahlt, als wenn wir einfach nix gesagt hätten und wären einen Tag später gekommen. Und sowas muss eigentlich nicht sein, von einen Kunden freundlichen Camping hat das nichts zu tun, reine Abzocke bei RCN. Wir werden da nie wieder irgendwas Buchen und auch unsere Freunde nicht. Und das Schönste, dann kommst du am Platz an und siehst das die Hälfte Leer ist, von wegen Letzter Platz, am Karfreitag Abend waren bestimmt noch mindestens 15 Plätze frei, da fragt man sich, warum Stornokosten ,ganz einfach , RCN = nicht Kundenfreundlich

18 aprile 2025

Risposta di RCN

Wie schade, dass Sie diese Erfahrung gemacht haben. Wenn Sie sich an contact@rcn.nl wenden, können wir gerne gemeinsam mit Ihnen nach einer Lösung suchen.

Valutata 5 stelle su 5

Rcn de noordster in Dwingeloo is prima

Rcn de noordster in Dwingeloo is prima. Een hond vriendelijk huisje en evenzo park.
Heerlijk rustig ook. Kwaliteit prijs verhouding is ook prima.

4 aprile 2025

Risposta di RCN

Bedankt voor de mooie review!

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb net de boekingsbevestiging…

Ik heb net de boekingsbevestiging binnen voor de jaarwisseling 2026-2027. Ze hanteren voor hetzelfde huisje die we dit jaar hebben opeens een prijsverhoging van 35 %. En dan hangt ons nog de btw verhoging van 9 naar 22 % boven het hoofd wat de rekening verder opdrijft naar 47 procent.
Ik snap best dat de stille campings rond oud en nieuw een gat in de markt zijn maar dit is niet netjes. Absoluut geen marktconform (ge)(be)drag. Jammer RCN. Dan maar niet

1 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Wij hebben fietsen gehuurd via…

Wij hebben fietsen gehuurd via Schotsman. De fietsen rammelden aan alle kanten, een jas beschermer liet los en na 45 km fietsen was mijn accu leeg, dus die kan nooit vol geweest zijn of van zeer slechte kwaliteit. De service van Zeeland fietsverhuur die ons kwam helpen was perfect maar de eerste aflevering in de ochtend dus niet!

24 marzo 2025

Risposta di RCN

Wat jammer om te horen. We nemen de feedback mee voor toekomstige verhuur.

Sorry dat ik dit moest schrijven

Sorry dat ik dit moest schrijven
Onze eerste boeking verliep zo goed
We kregen ambassadeurs korting omdat familie bij RCN werkt heel goed
De tweede x en dit was al na 1 mnd kregen we geen korting omdat ,zoals ze zeiden, we al geboekt hadden
Dit hadden we de eerste x ook gedaan en toen verliep t als een trein
Heel jammer we liepen zo al snel 100 euro mis er was geen overlegging mogelijk
Verder de huisjes super, niks op aan te merken alleen administratief niet op orde en ze waren ook niet coulant

20 marzo 2025

Risposta di RCN

Goedendag, wat vervelend dat jullie dit zo hebben ervaren. De ambassadeurskorting mag personeel geven aan vrienden en familie. Eenzelfde gezelschap mag dit 1 keer per jaar benutten. Dus volgend jaar is het wellicht weer mogelijk om een keer gebruik te maken van de ambassadeurskorting.

Onterechte facturen

Blijkbaar zijn de vakanties goed geregeld bij RCN, maar zoals ik ervaar is de administratie niet op orde. Ook lees ik hier slechte recentie als het aankomt op terugbetaling en geen reactie geven als iemand wil overleggen inzake restitutie als de vakantie door een ongeluk moet worden afgebroken. In ons geval hadden we een vakantie via RCN geboekt, maar ook weer binnen 24 uur via de mail geannuleerd. Vervolgens krijgen we een betalingsherinnering, vreemd, en al snel een 2e herinnering. Contact opgenomen en de bevestiging van annulering doorgestuurd. Klaar, geen excuses, maar ok. Onze vrienden die ook hadden gereserveerd en geannuleerd hetzelfde verhaal. Vanmorgen kregen we wéér een betalingsherinnering... Zucht... Dan krijg ik niet echt een positieve vibe over RCN en wij zullen hier dan ook nooit meer reserveren.

21 gennaio 2025

Risposta di RCN

Dag Yvonne, wat een vervelende ervaring. We zijn blij dat je dit meld, want dit behoeft verbetering. Mochten we inmiddels nog iets voor je kunnen betekenen neem dan alsjeblieft contact met ons op. Vriendelijke groet, Anne - RCN Vakantieparken

Het Grote Bos, toppark!

Toch knap dat je in deze tijd van het jaar je park zo levendig kan houden, complimenten.
Daar naast een schoon en mooie chalet, toprestaurant en een leuke omgeving!

26 novembre 2024

Risposta di RCN

Wat een leuk bericht, heel erg bedankt!
Vrolijke groeten, RCN Vakantieparken

Erg slechte ervaring gehad

Erg slechte ervaring gehad. Op alle vlakken klopte het niet. Ik raad dit park sterk af

11 agosto 2024

Risposta di RCN

Dag Femke, wat ontzettend jammer om te horen dat je geen fijn verblijf hebt gehad. We zouden graag horen waarom, zodat we hier iets aan kunnen doen. Zou je contact met op ons op willen nemen via contact@rcn.nl?
Vriendelijke groet,
RCN Vakantieparken

Valutata 4 stelle su 5

Schotsman en de veer, top!

Wij gaan meerdere keren per jaar naar RCN Schotsman. We komen terug en zijn weer blij. Ik geef het echter geen vijf sterren, omdat de prijzen vreselijk zijn gestegen en voor een weekend moet je op zondag om 10.00 uur vertrekken. Het is echt niet praktisch. Voor de rest zijn de comfortplekken aan het water prima.

22 settembre 2024

Risposta di RCN

Dag Maella, wat goed om te horen dat jullie weer een mooi verblijf hebben gehad. En bedankt voor de aanvullende opmerkingen, we nemen deze mee. Vriendelijke groeten namens RCN

Valutata 5 stelle su 5

We hebben hier onze nieuwe caravan uitgeprobeerd.

We zijn om onze nieuwe caravan uit te proberen naar RCN Camping Zeewolde gegaan. We hadden een mooie plek vlak bij de dijk om naar de haven te gaan.
We lieten onze sloep komen en de medewerkers van de receptie hebben goed meegedacht aan de ligplaats. We kregen een grote ligplaats zodat we veilig in onze sloep konden stappen.
Door een fout van ons konden we net voor sluitingstijd van de receptie regelen dat deze er nog uitgehaald kon worden!
Een dikke plus voor de medewerkers van de receptie!
Ook de voorzieningen op de camping zijn top, veel honden bezitters maar je vindt nergens troep door de vele afvalbakken voor de honden.
Komen hier zeker nog een keer terug…en ja je kan hier heerlijk varen!

23 agosto 2024

Dag Ruud,
Wat een mooi compliment voor ons park en de medewerkers, hartelijk dank! We hopen ook dat de nieuwe caravan goed is bevallen. Vriendelijke groet namens RCN Vakantieparken.

Valutata 1 stelle su 5

Van het kastje naar de muur

Nadat we via ANWB geboekt hadden, bleek dat we maar 1 hond mee mochten nemen en niet 2. Geen probleem, annuleren binnen 48 uur was kosteloos. Alleen als je het geld terug wilt krijgen, wordt je wekenlang van het kastje naar de muur gestuurd.
Waardeloos en onbetrouwbaar!

6 settembre 2024

Beste Peter Vinkenborg,
wat vervelend te horen dat dit niet soepel is verlopen. We pakken dit intern op om het in de toekomst te voorkomen. Bedankt voor het melden.
Vriendelijke groet,
RCN Vakantieparken

Valutata 5 stelle su 5

RCN Belledonne Wat een geweldige plek!

Wat een geweldige plek! RCN Belledonne.
Het personeel is geweldig met veel persoonlijke aandacht. Schoon sanitair en een prachtige ligging. De stacaravan was prima. Het zwembad was heerlijk en zelfs in het hoogseizoen was er wel een stoeltje voor alle bezoekers. Broodjes in de ochtend en een gezellig terras voor een drankje, pizza of salade. Recreatieteam deed het heel goed met aandacht voor de kleintjes en grote! Vooral de rust en de ruimte heeft ons goed gedaan. Prachtige omgeving om te wandelen, fietsen en genieten. Dank aan alle medewerkers voor een top vakantie!

29 agosto 2024

Risposta di RCN

Wat goed om te horen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad. We hopen jullie nog eens te komen verwelkomen. Met vriendelijk groet RCN Vakantieparken

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più