RB kloak har bl.a stået for renovering af mit bryggers og køkken. Opbankning af gulv, flytning af kloak, støbning af gulve mv. Jeg har også abonnement mht årlig rens af rottespærer og alt fungerer... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi har haft en super god oplevelse med firmaet “RB kloak”. Problemet som blev løst var lugt af kloak i vores bryggers. De kom til tiden, arbejdede effektivt og forklarede tydeligt, hvad problemet va... Leggi di più
RB Kloak hjalp os hurtigt med en stoppet kloak. Professionel service, god forklaring undervejs og problemet blev løst effektivt. Kan klart anbefales 👍
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
RB Kloak ApS er en professionel kloakvirksomhed i Nordsjælland, som leverer kvalitet til tiden. Indehaver Ronnie er Aut. kloakmester og virksomheden kan løse alle slags opgaver indenfor kloakarbejde. Vi udfører bl.a. spuling, rottespærre, tv-inspektion, dræn, højvandslukkere og sørger for gode løsninger ved kloakering i det åbne land🤗 Derudover kan vi også hjælpe ved forsikringssager. Vi er et firma som fokuserer på kvalitetsarbejde, læring og udvikling hos vores medarbejdere, samt god service. Derudover har vi maskiner og biler af den bedste kvalitet, så opgaverne vi skal udføre kan løses på den bedste og mest effektive måde. Vi har i 2022 og 2023 modtaget Børsen Gazelle og det er vi meget stolte af. Dette kunne vi ikke have gjort uden alle vores fantastiske kunder. På vores sociale medier deler vi flittigt ud af tips og gode råd, samt billeder af vores arbejde mv. I RB kloak ved vi, at kloakarbejde er en tillidssag og derfor gør RB Kloak meget ud af at vores kunder føler sig velinformeret og trygge omkring opgaven der skal udføres. Har du akut behov for hjælp med kloakken, så ring og vi forsøger at hjælpe dig. 📞 42604343 📧 rb@rbkloak.dk RB Kloak står for kvalitetskloakarbejde til den aftalte tid👍🏻
Informazioni di contatto
Danimarca
- rb-kloak.dk
Le persone hanno visualizzato anche
RB kloak leverer altid som aftalt
RB kloak har bl.a stået for renovering af mit bryggers og køkken.
Opbankning af gulv, flytning af kloak, støbning af gulve mv.
Jeg har også abonnement mht årlig rens af rottespærer og alt fungerer bare.
Gode venlige og dygtige folk der levere varen og altid kommer som aftalt.
De bedste anbefalinger herfra.
Jeg ville helt sikkert vælge RB Kloak igen …
Jeg har i forbindelse med en renovation opgave i et nybygget hus har fornøjelsen af at have haft RB Kloak og hans dygtigefolk ude for at lave et større anlægsarbejde, gravearbejde og VVS arbejde og må bare sige at det er en fornøjelse at arbejde med professionelle mennesker som tager ansvar for hele opgaven og tænker på kunden i forhold til tidsplaner og alt muligt andet hele vejen igennem har der været god dialog hensyns agen til privatliv og efterladt et sublim stykke arbejde
Vi har haft en super god oplevelse med “RB kloak”
Vi har haft en super god oplevelse med firmaet “RB kloak”.
Problemet som blev løst var lugt af kloak i vores bryggers. De kom til tiden, arbejdede effektivt og forklarede tydeligt, hvad problemet var, og hvordan de løste det. Arbejdet blev udført professionelt, og de ryddede pænt op efter sig. Kan klart anbefales til andre, der har brug for hjælp til kloakarbejde.
RB Kloak hjalp os hurtigt med en…
Kan klart anbefales 👍
Godt arbejde
Stor tak til John som kom med godt humør og fik renset vores kloak. Nem kommunikation med kontoret og rimelige priser. Kan absolut anbefales.
MEGA tilfreds og rigtig god oplevelse
Har haft RB kloak til at ordne 30 meter kloak i vores indkørsel - inklusiv brønd.
Arbejdet blev gjort til fuld tilfredshed. Virkelig! Enormt proff firma, som virkelig har styr på hvad de laver.
Kan tilføje at vi har fået ordnet kloak af flere omgange. Alt kloak og vand er skiftet. Vi har tidligere haft andet firma til at hjælpe, men det var et CIRKUS - helt tosset og alt for meget ødelagt og rod, efter færdigt arbejde.
RB-kloak har virkelig gjort det pænt. Og hele processe med opgravning, belægning, jord "depot" på vores matrikel og maskiner der har kørt rundt på græs og osv... Det er bare afleveret retur, SÅ flot :-)
God kommunikation med ejeren af RB Kloak APS
Ejeren af RB Kloak APS, Ronnie Borchert, var hurtig og klar i sin kommunikation med os som kunde. Arbejdet blev udført som aftalt, dog med en mangel, som medarbejderen måtte tilbage og hurtigt rette op på, uden yderligere beregning. Alt sammen i god dialog.
Tak for Hjælpen RB
Jeg må sige, Når uheldet er ude er jeg glad for jeg havde valgt RB Kloak.
Vi alle har prøvet at have håndværkere på besøg og noget usandsynligt opstår, det skete også her under udgravningen. Gravemaskine ramte desværre et El kable.
Men RB håndterede problemet virkelig professionelt og det er jeg virkelig glad for, RB Kloak var på sagen med det samme.
Jeg ville ønske andre kunne lære af det, 1000 tak.
Alt blev fixet ude tovtrækkeri imellem RB og os som kunder.
Jeg kan stærkt anbefale RB, for professionelt arbejde og hvis uheldet er ude, håndterer de det uden tøven.
God oplevelse
God oplevelse. Kom præcist til aftalt tid, hurtig og professionel. Venlig kommunikation. Dem ringer vi til igen når det bliver nødvendigt
Faglig professionel
Jeg ringede for at få information i forbindelse med tegning af husforsikring. Vi havde en fantastisk samtale hvor jeg ikke bare fik svar på mit spørgsmål ang. min trekammertank, men uopfordret fik jeg også en masse andet MEGET brugbart at vide. Information der kan spare mig over 100.000 kr.
Jeg dybt taknemmelig. 🙏
Tusind tak 😄
Super mange gange tak til RB Kloak
Super mange gange tak til RB Kloak, som reddede os akut før en rund fødselsdag. Kloak var itu og skulle have en strømpeforing. Er bare så glad for professionel og hurtig redning. Og tak for opdatering under vejs.
Meget stor anbefaling af RB Kloak herfra.
God service endnu en gang!
Vi havde haft besøg af RB kloak før som fortalte at vores brønde skulle have ny beton. Nu var de gået i stykker og vi skulle bruge RB kloak igen.
De reagerede hurtigt og kunne spule kloaken samme dag vi ringede (som endda var en fredag). Der blev aftalt en dag til ny beton og det spillede.
Super god service og venlig smil ved hvert besøg samt kommet til tiden.
Varm anbefaling
Vi købte et sommerhus med samletank hvor vi maget hurtigt blev træt af at tænke over hvor meget vand vi hældte i kloakken da tanken så snart skulle tømmes igen for slet ikke at snakken om usikkerheden om hvornår den var fuld. Vi ringede til RB kloak som hurtigt hjalp med at undersøge mulighederne for et nedsivningsanlæg, udførte forundersøgelser, ansøgte og fik godkendelse hos kommunen på trods af at anlæggene ligger tæt i i det område hvor vores sommerhus ligger. Efter godkendelsen var i hus fik kloakmesteren Ronnie Borchert hurtigt gennemført projektet til den aftalte pris. Der var igennem hele projektet god dialog med Ronnie.
Et ualmindeligt kedeligt firma at have…
Et ualmindeligt kedeligt firma at have med at gøre. En top uforskammet måde at kommunikere på. Kan absolut ikke anbefales.
Punktlighed, ordentlighed og god service
RB Kloak har i nu flere tilfælde, hvor jeg har brugt dem udvist punktlighed, ordentlighed og god service.
- Har været med til at fejlsøge på dårligt udførte arbejde og har tilsikret, at det blev udført korrekt efterfølgende.
- Har forestået eftersyn af rottespærre
- Har forestået rensning af sandfangsbrønd
- Har forestået spuling af dræn
RB Kloak har i de tilfælde, hvor vi har været i kontakt været hurtige med svar, konkrete løsninger og håndtering af opgaverne indenfor kort reaktionstid.
God service og rådgivning
Kontaktede RB Kloak for at få installeret rottespærre efter at have fået anbefalet dem fra bekendt. Blev absolut ikke skuffet. Rådgivning og forklaring omkring installation og service blev godt udført og prisen for begge er absolut konkurrencedygtig. Kan kun anbefale dem.

Risposta di RB Kloak
Kan man andet end at elske dette firma
Kan man andet end at elske dette firma? Det tror jeg næppe. Vi ringede akut til firmaet og bad om hjælp da alle vores håndvaske var stoppet til. Vandet ville simpelthen ikke skylde ud. Vi fik fat i Ronnie som kom inden for 1 time på en Lørdag, han gik hurtigt igang og var ekstremt venlig at snakke med. Forklarede hele processen og hvad vi skulle holde øje med fremover. Han endte med at måtte om i vores baghave og åbne brønddækslet, her fandt han så ud hvor proppen sad. Der gik ikke mange minutter så var der fuld gennemgang til huset igen.
Vi er SÅ glade for den hurtige hjælp samt at vores afløb nu igen løber som de skal, det er utroligt betryggende at vi kan ringe og få hjælp så hurtigt.
Vil anbefalde Ronnie og hans virksomhed til enhver hus ejer som står med nogle problemer. Også selv om du ikke lige mener din kloak har brug for en tur "Som vi troede" så lad dem komme og inspicerer den.
Tak for hjælpen, endnu engang vi er MEGET glade for jeres hjælp.

Risposta di RB Kloak
Effektiv, venlig og hurtig hjælp
Når man er oppe i årene er en kloak, der driller ret uoverskuelig. RB kloak kom hurtigt, løste problemet og forklarede os, hvad vi skulle være opmærksomme på i fremtiden. Vi blev hjulpet uden at føle os dumme og i et sprog, vi forstod.

Kloakpumpe der drillede
Jeg har haft problemer med en kloakpumpe der grundet luft i systemet ikke ville starte. Tager fat i RB Kloak der hurtigt ringer mig op med en god løsning til problemet. De fulgte op på mail og gav mig mulighed for livlinje til at få problemet løst.
Super hjælpsom og fedt med nogen der bare gerne vil hjælpe mig med at få mit problem løst.

Super hurtigt service
Super hurtigt service. 10 minutter efter opkald stod Jacob her og fixede problemet på under 10 minutter. Professionel, venlig og service minded - alt hvad man kan håbe på hos en håndværker!

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.