Zoals altijd fijn contact en een snelle…
Zoals altijd fijn contact en een snelle levering!
Everything for your best friend. www.RAWR-pets.nl | Handgemaakte honden en katten halsbanden, tuigjes, harnassen, uitlaat riemen en meer. It's a lifestyle.
Smidt van Gelderstraat, 31, 1951GB, Velsen-Noord, Paesi Bassi
Zoals altijd fijn contact en een snelle levering!
We zijn elke bestelling steeds zo blij en tevreden met de mooie , ook matchende producten . zowel voor de hond maar ook nog voor mij als bazinnetje 🤩
Ik heb eerder al 2 fun feeders en een paté platter van Rawr Pets gekocht, maar omdat mijn hondje wat kleiner is en lang haar heeft, heb ik voor hem een grotere versie van paté platter laten maken. De communicatie met Iris wat erg plezierig ook al ik een heel iets anders wilde laten maken dan wat ze aanbiedt.
De uiteindelijke resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen. En de kleur Rainforest is echt prachtig! Mijn hondje gebruikt zijn nieuw paté platter elke dag met heel veel plezier (en gesmak).
Kortom, ik ben echt een fan van Rawr Pets en raad het zeker aan!
Super blij met de mooie slowfeeder!
Een tijdje geleden kocht ik bij Iris een slowfeeder voor mijn hond Bobby. Zo blij met dit product! Hij ziet er ontzettend mooi uit, maar is ook nog eens heel praktisch in gebruik.
De bak is zwaar, waardoor deze mooi op zijn plek blijft staan. Ondanks dat het een slowfeeder is, kan Bobby er makkelijk uit eten, zodat dit niet frustrerend voor hem wordt. Inmiddels is de bak een aantal keer in de vaatwasser geweest, deze blijft heel mooi.
Kortom, heel blij met mijn aankoop!
Altijd zo'n fan van RAWR! Weer een prachtige creatie mogen ontvangen. Dankjewel!
Onwijs mooie handgemaakte spullen voor mijn kat. De service was perfect. Ik zou zo nog een bestelling plaatsen. Bedankt :)
Geweldige slowfeeder, kan in de vaatwasser wat super fijn is. Heel blij mee.
De vrouw achter Raw Pets is ontzettend behulpzaam. Neemt de tijd voor je en creëert samen met jou je ideeën uit. De riem is hartstikke mooi geworden.
De Bobba bars Oudh in de woods is een super fijne zeepbar met een heerlijke geur!
Goede kwaliteit halsband en bandana. Ben zeer tevreden
Wij zijn 100% tevreden! De communicatie is zeer goed. Je wordt geduldig geholpen bij al je vragen en er wordt goed meegedacht. Bij veel kleinere bedrijfjes vind ik dit vaak tegenvallen, dus ik was positief verrast. Ik vond de stofkeuze en maten best lastig omdat onze hond niet echt een standaardfiguur heeft, dus veel vragen van onze kant, maar hier kwam steeds direct antwoord op. Vervolgens werden wij op de hoogte gesteld wanneer het pakketje op de post ging en ontvingen we een track and trace per mail. Dit was buitengewoon snel, wij hadden een veel langere levertijd verwacht aangezien het om handgemaakte producten gaat, maar we hadden het vlug binnen. Het doosje kwam echt binnen als cadeautje, mooi ingepakt. Het product zelf is erg goed en professioneel afgewerkt, met mooie nette naden en sierrandjes. In het ontwerp is rekening gehouden met het draagcomfort voor de hond. Al met al, wij gaan hier zeker vaker bestellen, want wij hebben nu een kwalitatief veel beter product dan we in de dierenwinkel hadden kunnen kopen, en ook nog in een kleur van onze eigen keuze. Kortom; fijn bedrijf, fijn persoon en top producten!
Ik heb mijn bestelde spullen snel ontvangen!
Was heel mooi ingepakt echt een cadeautje om te krijgen.
De 2 halsbandjes en bandana zien er heel mooi uit!
We zijn er heel blij mee!
En snel contact!
Je kan zien dat er met veel liefde gewerkt is aan je product! Ook fijne communicatie en er zijn veel mogelijkheden.
We hebben een heel mooie set gekocht bij Rawr Pets. Een tuigje en een gepersonaliseerde riem. Er was veel keus in stoffen. Zodat er echt voor ieder wat wils is. Het fijne van de riem is dat je hem ook “handsfree” kunt gebruiken door de verstelbare band. Echt een aanrader!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.