Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Denne anmeldelse går ud til Brian 🥰 Igår havde jeg den mest behagelige samtale med Brian, som mødte mig så venligt og jordnært over tlf. Det var som at snakke med en god ven! Varene kom skisme... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I'm now ordering the second time from Portugal (free shipping). It takes some time to figure out how much and how often to use CBD and also if/when to use it in conjunction with such things as ibuprof... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde glæde med bedre søvn pga Charlotta (10% CBD olie) for tre år siden efter to kræftforløb, hvor jeg fik en del senfølger - med bl.a. nervesmerter i fødder og underben (neuropati). Jeg har n... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Farmacia

Scritti dall'azienda

Raw Organics was established in 2017 and is a distributor of CBD products, which is derived from European grown industrial hemp. All products are of the highest quality obtainable and third party tested free of pesticides, solvent residues and heavy metals – just as Mother Nature intended,

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Uundværlig 🌷

Jeg har brugt cbd olie fra Raworganics i mange år mod slid smerter i ryggen. Jeg kan ikke leve uden. Min søn på 14 er lige begyndt med en dråbe 5 % original morgen og aften. Han har uro pga. adhd og angst. Han mærker endnu ikke en virkning. Vi vil trappe lidt op hen ad vejen.

21 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jeg har købt “start pakken” med en…

Jeg har købt “start pakken” med en Charlotta og en Whitey. Lagt ud med Charlotta for nogle dage siden, og skønt jeg ikke lige nu ser en effekt i hverdagen, så kan jeg efter flere års mangel, nu huske at jeg drømmer om natten - det tager jeg som et godt tegn på at hjernen har fået lidt frirum. Jeg er stadig træt når jeg vågner om morgenen, men jeg føler mig ikke så udkørt. Så noget virker jo, og jeg glæder mig til at se hvad der måske ellers sker,

10 marzo 2026
Valutata 4 stelle su 5

Guru Jis Himalayan Turmeric capsules

Fik hurtig levering. Super flot produkt. Er først lige startet med dem, så kan selvfølgelig ikke fortælle om nogen virkning endnu.

9 marzo 2026

Kære Merete,

Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord om både leveringen og produktet.

Det er helt forståeligt, at det endnu er for tidligt at sige noget om virkningen, når du lige er startet. Vi håber selvfølgelig, at du bliver glad for kapslerne med tiden.

Du er meget velkommen til at opdatere din anmeldelse igen, når du har brugt dem i en længere periode – det vil vi sætte stor pris på.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hilsen team Raworganics.

Valutata 5 stelle su 5

Stor glæde af Charlotta CBD dråber 10% :o)

Jeg har nu i sidste måned været igennem en anden større rygoperation, hvor jeg igen har haft urolige og søvnløse nætter og gener af mine senfølger (neuropati i begge underben og fødder) efter mine kemobehandlinger under mit 2. kræftforløb. Jeg får lægeordineret medicin til natten mod neuropatien, hvilket hjælper lidt.
Efter et par ugers brug af Charlotta dråberne hver aften har jeg nu fået en god, lang og rolig søvn - og endnu en større glæde og overraskelse er, at jeg næsten ikke mere mærker noget til min neuropati mere. Men jeg tager stadig min lægeordinerede piller, og regner med at mine forsvundne neuropatismerter skyldes en god kombination af begge midler.
Og jeg er bare SÅ glad for at være fri for smerterne og have fået min gode søvn tilbage igen!! Takker alt hvad jeg kan for, at jeg fandt frem til de dråber igen!! :o)

13 gennaio 2026

Kære Bet,

Tusind tak for din meget personlige og rørende anmeldelse – og for at dele din historie med os.

Det betyder virkelig meget for os at høre, at Charlotta 10% CBD-dråber igen har kunnet hjælpe dig til bedre og mere rolig søvn i en svær periode efter din operation. Samtidig er vi meget taknemmelige for, at du deler din oplevelse med neuropati og hvordan du selv oplever, at en kombination af din lægeordinerede medicin og CBD-dråberne kan gøre en forskel.

Vi er oprigtigt glade på dine vegne over, at du har fået din gode søvn tilbage og oplever mindre smerter. Tak fordi du tog dig tid til at skrive så udførligt om din oplevelse – det kan være en stor hjælp og inspiration for andre i lignende situationer.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover og fortsat god bedring.

Hilsen team Raworganics.

Dejligt produkt

Dejligt produkt. God service. Hurtig levering.

20 febbraio 2026

Hej Henny,
Tak for din feedback :)
Betyder meget for os at vore kunder er glade og tilfredse.
Dbh Team Raw Organics

Valutata 5 stelle su 5

Det er super olie hjælper på hudproblemer

Det er super olie som hjælper på mine hudproblemer.

22 febbraio 2026

Kære Ilse,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at olien hjælper på dine hudproblemer. Når vores produkter kan være med til at gøre en positiv forskel i hverdagen, betyder det enormt meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og for din tillid til Raw Organics.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig modtagelse og fin service i…

Hurtig modtagelse og fin service i telefon om produkterne

10 febbraio 2026

Kære Carina,

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet hurtig levering og god service i telefonen. Vi gør os umage for at være tilgængelige og give grundig vejledning om vores produkter, så det betyder meget, at du har haft en god oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele den med os.

God vingummi

19 febbraio 2026

Kære Birthe,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du er glad for vores vingummier. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Tak for din tillid til Raw Organics.

hurtig og effektiv nethandel

14 febbraio 2026

Kære Grete,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har oplevet en hurtig og effektiv nethandel hos os. Vi gør os umage for, at det skal være nemt og trygt at handle – og med hurtig levering.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan ikke fortælle så meget efter 3…

Jeg kan ikke fortælle så meget efter 3 dage 🥴

14 febbraio 2026

Kære Lisbeth,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er helt forståeligt, at det kan være svært at sige så meget allerede efter 3 dage 😊 Nogle oplever hurtigt en effekt, mens det for andre tager lidt længere tid.

Du er meget velkommen til at opdatere eller skrive en ny anmeldelse, når du har brugt produktet i en længere periode – fx når du er ved at være i bund. Det vil vi sætte stor pris på.

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Super god service

Super god service, hurtig levering og der er mulighed for at tale med en meget venlig og hjælpsom person i telefon

30 gennaio 2026

Kære Silje,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har oplevet både hurtig levering og god service. Vi lægger stor vægt på at være tilgængelige og give personlig rådgivning, så det betyder ekstra meget, at du fremhæver den telefoniske kontakt som venlig og hjælpsom.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Helt tilfreds

Fantastiske produkter til god pris, og hjælpsomme mennesker i kundeservice

24 novembre 2025

Hej Lena,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🙏
Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både produkterne, prisen og vores kundeservice.

Valutata 4 stelle su 5

Som vanligt en positiv oplevelse…

Som vanligt en positiv oplevelse hurtigt forsendelse alt ok

29 gennaio 2026

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Det glæder os, at du igen har haft en positiv oplevelse og hurtig levering.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più