Fasta och fina buds, med god och fyllig smak. Inte missnöjd med en enda sort, helt klart ett tryggt val för inre frid och harmoni. Har beställt fler gånger och kommer definitivt att fortsätta välja Ra... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Köp inte den här nepalse den va inte bra den luktar dåligt ine nåt bra alls smakar ej rikitg ingen cbd känlsa är ganska missnöjd ser ej ut som hash ens trodde de skulle va bättre de synd men rekommen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Beställde en vape, något blev fel med postnord och den gick i retur. Men företaget svarade snabbt på mail, prata med postnord och samma dag skicka dom en ny som kom dagen efter. Mycket trevlig och... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Sorry! Cannabisligth.se Det råkade bli fel recensioner fel företag. Det var inte meningen jag märkte det blev fel Som sagt har jag inget att klaga över när det gäller cannabisligth.se jag är än å... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Hej! Jag tycker att jag får en mycket bra upplevelse och service. Hjärtligt tack! Jag rekommenderar varmt.

Risposta di Raw Hemp
Stabil sida och beställningar kommer alltid snabbt som f a n

Risposta di Raw Hemp
Köpte cbd-vapes. De funkar bra, snabb leverans, - 5 för det, - men inte mera än kanske 2 för smaken. Tyvärr, de smakar illa....

Mycket snabb leverans.
Köpte 10% Cbd-olja, har tagit i två veckor och känner ett välbefinnande i kroppen.
Tar 4 droppar morgon och kväll vilket räcker för mig. Bra produkt

Risposta di Raw Hemp
Supersnabb leverans , min kropp reagerar långsamt men märker lite skillnad ( 2 veckor med cbd vape) värken är där men har haft ont i 40 + år så har inte bråttom.

Risposta di Raw Hemp
Quality no bad but to much teste of vegetables .
Effect 3 on 10 maybe for sleeping

Risposta di Raw Hemp
Topp av topp !! Smak allt ! Ni är bästa och tack för den super fina presenten!! 🍀👌♥️

Risposta di Raw Hemp
Deras CBD distillat är helt top tier. Har väldigt trevlig doft och väldigt bra effekter. Den kom väldigt snabbt också

Risposta di Raw Hemp
supporten va väldig bra. De svarade nästan alltid i under 2 timmar och man fick hjälpen man behövde på en gång, leverandstiden va väldig snabbt också. Paketen kom i under 1-3 dagar som v sjukt bra. Men det är de ända jag kan säga. Kvaliteten på produkterna va mindre än optimal. Till exempel hade jag köp LCG cart och ZKITTLES cart. De båda hade ingen skillnad i smak eller effekt. De båda smakarna Började med väldig dålig, stark jordig smak som Sedan förvandlades till den här avskyvärd tall smak som till sist förvandlades till en peprig och jordiskt smak. Det var inte det minsta lilla fruktig, bär-rikt, kräming eller gas-ton. Det hade absolut 0 effekt. oavsett hur mycket jag puffade

Risposta di Raw Hemp
Super nöjd och bra kvalitet och färska produkter som har fyllig smak och arom, tack för att ni finns och med bra priser.

Risposta di Raw Hemp
Väldigt bra produkter till bra priser. Otroligt snabb leverans med DHL, från Skåne till Dalarna på 1(!) dygn. Helhetsintrycket är bästa möjliga, finns ingenting att klaga på!