Vores kontakt til de tre håndværkere, Morten, René og Danni, var meget behagelig. De kom altid som aftalt og var imødekommende over for vore ønsker. Alle 3 havde en god professionel holdning til... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Super god service og sparring, med håndværkstaksator (Allan) fra Odense afd. svarede på alle spørgsmål og gjorde det behageligt, nemt og overskueligt. Det var første gang vi har stået med en sådan s... Leggi di più
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Jonas og Henrik fra Raunstrup. De monterede bordplader i mit nye køkken, og hele processen gik simpelthen som smurt. De arbejdede effektivt, professi... Leggi di più
Raunstrup, specifikt håndværkere Allan og Rene, samt håndværkstaksator (også Allan), formår at vedholde en professionel og imødekommende indsats fra start til slut. På intet tidspunkt har der v... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Raunstrup er en ung og innovativ organisation. Vi prioriterer nytænkning højt, fordi vi mener, at det er et perfekt supplement til vores kompetencer og erfaring. Når de tre elementer går op i en højere enhed, skaber vi de bedste løsninger i byggebranchen
Informazioni di contatto
mail@raunstrup.com, Danimarca
- 87 120 120
- raunstrup.com
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
En særdeles positiv oplevelse med Raunstrup
Vores forløb med Raunstrup har været virkelig godt fra start til slut. Vi vil især fremhæve Allan fra Odense-afdelingen, som har været en helt igennem fremragende taksator. Hans faglige dygtighed har været tydelig i alle faser af processen, og han har formået at forklare tingene på en måde, der gjorde det nemt for os at forstå, hvad der skulle ske, og hvorfor.
Allan har desuden været utrolig imødekommende, struktureret og grundig i sit arbejde. Kommunikation og opfølgning har fungeret upåklageligt, og vi har hele vejen følt os trygge og i gode hænder. Samarbejdet har været præget af professionalisme, respekt og en oprigtig vilje til at finde de bedste løsninger.
Det er sjældent, man møder en håndværks- og servicevirksomhed, hvor både kvalitet, kommunikation og samarbejde går så godt hånd i hånd – men det har virkelig været tilfældet her.
Vi kan derfor på det varmeste anbefale Raunstrup og i særdeleshed Allan som taksator!
Allan Bo Damsgaard Andersen fra…
Allan Bo Damsgaard Andersen fra raunstrup hestehaven 33 Odense s har været inde over en forretningssag gennem Codan.
Allan har virkelig været en fornøjelse at arbejde sammen med. Alle aftaler bliver overholdt og er der nyt i sagen er det ham som med det samme kontakter mig.
Hvis det var muligt ville jeg give raunstrup 10 stjerner.
Efter anmeldelse af skade kom Morten…
Efter anmeldelse af skade kom Morten Mousten og besigtigede skaden, derefter gik det slag i slag, jeg blev orienteret om opgavens omfang, tidspunkter hvornår tømmerne Mads ville komme, og til sidst maleren. Det har været en god oplevelse og jeg vil anbefale Raunstrup Bygningsservice A/S til andre
Mvh. Ellis Nielsen
Et levende mareridt
Min samlede vurdering af Raunstrup er desværre 1 ud af 5 stjerner.
Min feedback til Raunstrup er følgende:
- Hæv kvaliteten af jeres håndværk.
- Tag ansvar, når der sker fejl, og udbedr manglerne hurtigt og uden unødigt besvær for kunden.
- Sørg for bedre intern kommunikation, så håndværkerne er tydeligt orienteret om de indgåede aftaler. Det er meget belastende som kunde konstant at skulle følge op for at sikre, at arbejdet bliver udført som aftalt. Det burde ikke være kundens opgave at fungere som projektleder og kvalitetskontrol.
I forbindelse med en reklamation fortalte en af håndværkerne, at han kun havde været ansat i en måned og allerede havde valgt at sige op, da han ikke kunne stå inde for kvaliteten af det arbejde, virksomheden leverede. Han nævnte, at en stor del af hans arbejde bestod i at udbedre reklamationer hos utilfredse kunder og vurderede, at mit køkken var blevet monteret for hurtigt.
Jeg er fortsat ikke tilfreds med det endelige resultat, men har valgt selv at udbedre de resterende fejl, da jeg ikke ønsker flere slidsomme reklamationsforløb.

Risposta di RAUNSTRUP
Virkelig dårlig uførelse af arbejde og…
Virkelig dårlig uførelse af arbejde og ingen kommunikation!
Vi valgte at få skiftet vores køkkenbordplade igennem Ikea og ravnstrup har åbenbart aftenen med Ikea, hvilket jeg ikke kan forstå de har, med så ringe håndværkere. Den første bordplade der kom, havde et skadet element så vi skulle have et nyt stykke, ravnstrup ville så ligge bordpladen midlertidigt, så vi kunne bruge vores køkken. Det skulle vi da aldrig have sagt ja til. De formår at ligge kogepladen omvendt i så tasterne sidder inde ved væggen. De bytter om på koldt og varmt vand, de fjerner vandlåsen fordi den ikke passer på den nye håndvask og der ikke var bestilt noget med, jeg spørger dem om jeg ikke skal hente det de skal bruge, men det mener de ikke er nødvendigt, så der lugter af kloak i huset efterfølgende.
Alt de laver med vand under vasken afløb til opvaskemaskine osv er utæt, så vi er ved at få en vandskade i køkkenet.
Da jeg ringer til håndværkeren dagen efter og siger det er utæt for vand bliver jeg mødt af et svar der lyder “det må du selv lige finde ud af” så det gør jeg da, hvad var alternativet?
Der går så over en måned og den nye bordplade kom så og dagen efter skulle nogle andre håndværkere fra Ravnstrup så komme og montere den. Det har nu resulteret i at det hele skal laves om da alt ligner P*s rent ud sagt. De har lagt en fuge ved vægen lige så tyk som en tommeltotnegl helt præcis 1,5 cm tyk og derudover dækkede de ikke bordpladen og vasken af inden de begyndte at lege med fugemassen så flere pletter er at se på bord inklusiv på håndvasken og ved samlingerne af bordpladerne. Da jeg nævner dette bliver jeg mødt af et svar “ det kunne jeg tørre af med noget sprit” og ja det skulle jeg selv lige gøre, dette kunne selvfølgelig ikke gå af da det var tørret for meget ind. Selvfølgelig skulle man have dækket områderne helt af inden brug af vådrumsfuge.. derudover er alt fittings helt skævt, opvaskemaskine sidder jammerligt skævt og der er en stor kant mellem bordpladerne. Bordpladerne svæver også da skruerne ikke er skruet helt i. Konklusionen er at ialt 4 af ravnstrups bordpladefolk har været på opgaven og det ser så dumt ud at det hele skal laves om. Så kan kun på det kraftigste anbefale jer alle at gå i en stor bue uden om dette firma, for de kan ganske enkelt ikke finde ud af deres håndværk.
Til sidst vil jeg nævne det med kommunikationen, jeg sagde udtrykkeligt til det andet sæt håndværkere der kom at at de skulle nævne hvis der var noget, da jeg havde haft så dårlige oplevelser indtil videre og jeg sad i sofaen 5 meter fra dem, dette skette ikke på et tidspunkt til trods for de var ved at ødelægge mit eksisterende køkken totalt!

Risposta di RAUNSTRUP
Fint fint
Hurtigt og nem kommunikation med Kenni Christiansen fra Raunstrup Bygningsservice afd. Aarhus,
Vedrørende udskiftning af tagplader og hurtig ekspedition med at få udført arbejdet
vi havde god kommunkation igennem…
vi havde god kommunkation igennem processen - der var lidt forsinkelse i leverancen - men det endelige resultat blev super fint.
Vi har fået en super service af Kenni…
Vi har fået en super service af Kenni Christiansen Raunstrup byggeservice afd Aarhus. Hurtige aftaler og aftaler blev overholdt og super fint arbejde som er fuldført efter indbrud.
Rep. af vandskade
Vi have en kedelig vandskade på vores gulv, og forsikringsselskabet satte Raunstrup A/S på sagen.
Jesper Bargmann, fra Raunstrup Vejle afdelingen kom hurtigt forbi, gennemgik sagen og vi fik flere yderst venlige og profesionelle håndværkere forbi. Sagen blev afsluttet med stor tilfredshed, og anbefaling herfra!
Sobert firma / Håndværk i særklasse
Har ifbm. udbedring efter vandskade gjort brug af Raunstrup Bygningsservice A/S, til hvem jeg bringer den absolut STØRSTE ros.
Alle aftaler, alle tidsfrister, alle økonomiske beregninger, samt al kommunikation har samlet været til en score på mere end 5 STORE stjerner.
Håndværkstaksator Morten, samt maler Christina har begge ydet fagligt og professionelt arbejde i positiv særklasse.
Jeg vil til enhver tid give min helhjertede anbefaling af ovennævnte firma/medarbejdere, repræsenteret af Århus-afd.
Rep. efter indbrud 👌
Rep, efter indbrud, 2 døre og et vindue, blev klaret hurtigt, og veludført, og så støvsugede de sandelig også gang mm efter sig, sådan 👍
Det var Jesper Bargmann, Raunstrup Byggeservice i Vejle der klarede opgaven, dem ringer jeg gerne til igen, også uden indbrud….
H. Bang
Flot stykke arbejde
God dialog med Jesper ( Vejle afd) hele vejen igennem processen, trods det var en forsikrings sag. Leveret et flot stykke arbejde. Vil helt sikkert bruge dem en anden gang, hvis jeg skulle få brug for en tømrer. De varmeste anbefalinger herfra.
Lynhurtig udførelse og behagelig…
Lynhurtig udførelse og behagelig håndværker. Flot håndværk.
Opgave blev løst hurtigt og meget…
Opgave blev løst hurtigt og meget professionelt med enkelt og ligetil kommunikation undervejs
Positiv og hurtig respons og udførelse af udbedring af vandskade på mit hus.
Jeg fik Raunstrup Bygningsservice afd. Aarhus i forbindelse med at udføre udbedring efter vandskade i mit hus. Forløbet har været rigtig fint med fint udført arbejde og god kommunikation med Kenni Christiansen som tovholder fra Raunstrup.
Høj kvalitet af Raunstrup
Høj kvalitet og overholdelse af aftaler med Kenni Christiansen Raunstrup Bygningsservice afd. Aarhus
Vandskade
Vi havde en træls vandskade i vores lejlighed, og forsikringsselskabet satte Raunstrup A/S på sagen.
Vi fik besøg af Morten Mousten fra Raunstrups Aarhus afdeling, og fik lynhurtigt lavet en aftale om hvad der skulle ske.
Morten lavede oplæg til en tidsplan, som vi gennemgik sammen og enedes om, og han fulgte løbende op på sagen, for at sikre at det kørte som det skulle.
Sagen er nu afsluttet til vores fulde tilfredshed.
Vi har fået hjælp af Raunstrup i forbindelse med en forsikringssag
Morten Mousten fra Århus afdelingen var hurtig til at række ud til os, og fik sat hele processen i gang på en god og tryg måde. Vi er meget tilfredse med både den hjælp vi har fået og resultatet af det arbejde der er blevet udført. Vi har udover skaden der skulle laves igennem forsikringen, fået hjælp til andre opgaver hvilket også har fungeret virkelig godt!
Stor anbefaling af Morten og hans gode folk herfra.
God service og fleksibilitet!
God service og fleksibilitet i forbindelse med montering af Ikea køkken i Odense :) stor tak til Lars og Niklas! I var gode undervejs og levede op til alle forventninger (og mere til).
Ros til Raunstrup! Vejle
Da jeg fandt ud af, at vi havde en skjult vandskade, kontaktede jeg vores forsikring, TRYG,
Nu er der styr på det meste, Raunstrup Bygningsservice Vejle, er meget seriøse, Thomas som er håndværkstaksator, har kørt sagen meget professionelt, og Marius er en ualmindelig kløgtigt tømrer.
Tusind tak for jer.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.