Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Utroværdig rådgivning, dobbelt op på mundtligt! pristilbud og nedladende og uforskammet da tog kontakt herom. Gode tilbud i tilbudsavis. Imødekommende i salget, da vi skal aftale køb. Overtal... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Rasmussen og sønner, er desværre et dyrt bekendskab, Hvis du benytter dette firma, få en pris før besøg. Arbejds opgave udført til ug, men afregning ikke i overensstemmelse med virkeligheden, så p... Leggi di più

L'azienda ha risposto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

0 stjerner, udnytter kundens uvidenhed

0 stjerner. Jeg føler mig snydt efter at have handlet i butikken. Jeg købte en omskifter til mit blandingsbatteri så jeg kan skifte mellem en håndbruser og hovedbruser. Det blev 730kr for den, nogle smådele og en bruserslange. Jeg syntes det virkede dyrt, men købte det alligevel. Når jeg så efterfølgende kan se, at det samlede ragelse jeg har købt kan findes til 1/3 del af prisen synes jeg det at udnytte jeres kunder. Ikke nok med det så viser det, når jeg pakker den gummi “rørpakning” ud jeg har købt til 77 kr, at det er et 15 cm stykke af en gammel cykelslange. Det er altså langt ude. Jeg kommer som uvidende og efterspørg noget hjælp og så sælger i mig et stykke gammel cykelslange til 77kr? Er det en fair måde at behandle folk på? Når jeg ringer og klager begynder vedkommende i butikken at spørge hvad jeg tjener i løn? Han fortæller at jeg bare kan komme ud til butikken igen hvis jeg vil bytte, men jeg har kørt i bus i en time for at komme til butikken. Jeg vil opfordrer alle til at undgå butikken som åbenbart fører en “går den så går den” forretning.

5 agosto 2024

Dårlig arbejde og opførsel

I april måned kom Rasmussen&Sønner for at skifte armatur i brusebadet som aftalt. Arbejdet blev gjort og det kostede mig 1.950 kr.

I september lagde jeg mærke til at samlingen lækker lidt vand. Dagen efter ringede jeg til Rasmussen og forklarede at det lækker og spurgte hvad det kan være fordi det var kun 5 måneder siden det blev monteret af ham. Jeg valgte ikke gøre noget selv fordi jeg syntes det var underligt efter så kort tid siden montering.

Da jeg talte med Rasmussen, fortalte han på en meget uhøflig måde, at det slet ikke var muligt at armaturen lækker, og at jeg må holde op med at sige det fordi det kan ikke passe.

Da jeg sagde, at der må være et eller andet garanti på deres arbejde blev jeg grinet af og råbt igen at jeg skulle holde op med at fortælle historier som der ikke passer.

Til sidst fik jeg en anden VVS’er som strammede samlingen og så måtte jeg betale for et anden firma udbedrede Rasmussen&Sønners dårlige montering.

Kan bestemt ikke anbefale Rasmussen og sønner. Kvalitet af arbejde og kundeservice er meget dårlige. Ville give nul stjerner hvis det var muligt.

20 settembre 2023

Pænt arbejde

Udskiftning af toiletter og vaskeskabe.
Udført hurtigt og omhyggeligt. En mindre "fejl" blev rettet på firmaets initiativ. Ryddede pænt op efter sig.
Jeg har ingen betænkeligheder ved at ringe efter dem en anden gang

29 marzo 2023

Hej Frank
Tak for anmeldelsen 🙂
Vi er glade for i er blevet tilfredse med det.
Vh

Veludført arbejde

Tak til VVS'eren og hans lærling for veludført udskiftning af brusesystem og håndvaskarmatur i dag - det kunne ikke gøres bedre.
Dette arbejde var det fjerde, jeg har fået udført gennem årene - og altid til stor tilfredshed.
Også tak til manden i butikken for hans valg af design.
Med venlig hilsen Lissie Jensen

10 marzo 2023
Valutata 1 stelle su 5

Hold jer væk fra dette VVS firma

Hold jer væk fra dette VVS firma, vi kan fuldstændig genkendes andres dårlige oplevelser og anmeldelser af Rasmussen og Sønner.

21.2-23
Svar tilbage:
Tænker ikke at der er nogen der vil ulejlige sig selv, og bruge tid på at skrive en anmeldelse
‘Bare for at gøre det’.
Som jeg skriver kan vi genkende alt til de dårlige anmeldelser i har fået fra andre kunder.

14 febbraio 2023

Hej A&D ?
Alle kan jo skrive noget om nogen på disse sider, man bør dog min. beskrive hvad det er man er utilfreds med og om man i virkeligheden har fået udført noget arbejde af os eller om man bare vil skrive noget dårligt om et firma bare for at gøre det!!
MvH

Valutata 1 stelle su 5

Jeg bad om fagligt råd i forhold til…

Jeg bad om fagligt råd i forhold til reperation eller udskiftning af toilet. Og fulgte rådet om reperation til 1500kr. Under et år efter fungerede det udskiftede imidlertid ikke og jeg blev fortalt at de ikke kunne vide hvordan jeg brugte min toliet... Jeg indvendte at mine toiletvaner næppe adskildte sig fra reperatørens og fik så at vide årsagen måtte være vores hårdhændede behandling af saniteten..

10 agosto 2022

Hej Mia
Vi er lidt i tvivl om der er til os du skal rette henvendelse til, i vores system har vi kun været hos dig en gang og det var i Juni 2022 og der var det et armatur der blev set på ikke noget toilet??
Mvh

Veludført renovering af badeværelse

Efter længere tids skal skal ikke, gik vi i gang med at indhente tilbud på total renovering af badeværelset. Vi fik vores tre tilbud og valgte Rasmussen og Sønner. Det har vi ikke fortrudt, al samarbejde/kommunikation forløb uden gnidning, reklamation/ønsker blev håndteret promte og seriøst. Projektet holdte tidsplanen, arbejdet udført til UG+. Så kom regningen til sidst, og den var på aftalte beløb, minus et nedslag på noget udstyr der ikke skulle bruges alligevel. Tak for veludført arbejde.

10 febbraio 2022

Risposta di Rasmussen og Sønner

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for at I valgte os til at renovere jeres badeværelse. 🙂
Mvh
Henrik Rasmussen

Pålidelige

Kommer hurtigt. Flinke folk.
Man sender billeder af, hvad der skal laves, så de har de rigtige ting med, når de kommer ud.
Reparerer ting i stedet for blot at skifte til nyt.
Sender fair regninger ud, hvor man kan se, hvad der er mandetimer, parkeringsafgifter, 'dimser og dutter'.

16 novembre 2021

Rasmussen og sønner

Rasmussen og sønner, er desværre et dyrt bekendskab,
Hvis du benytter dette firma, få en pris før besøg.
Arbejds opgave udført til ug, men afregning ikke i overensstemmelse med virkeligheden, så pas på Desværre Ubehagelig kommunikation fra firmaet side når man påpeger fejl Vi benytter IKKE dette firma fremover.
Lene Schjellerup.

26 agosto 2021

Risposta di Rasmussen og Sønner

Hej Lene, jeg synes ikke det er en fair anmeldelse du laver, din begrundelse for vi er dyre, er at du ikke mener I skal betale for kørsel frem og tilbage, men kun for den tid vi er hos jer, og sådan er det bare ikke sat sammen, tiden er den der bliver brugt på hele opgaven inkl. kørsel samt div. hjælpemidler der skal til opgaven, men jeg er da glad for at vi har leveret et stykke arbejde der er i orden, og ikke som den der har været der før ikke kunne gøre det. Rasmussen og Sønner

Volvo specialist nr 1

Good, professional advises, honest work, fair prises, great, personal service also after sales. I fully trust this company; they think in terms of the interests of the customer.

28 maggio 2021

Virker hver gang 😊

Har anvendt Rasmussen & sønner flere gange, til både lettere VVS opgaver og mere problematiske opgaver. De har altid fundet løsninger og fuldt opgaverne til dørs.

12 maggio 2021

Et firma der leverer!

Mine varmeste anbefalinger. Firmaet holder hvad de lover, de slog endda knude på sig selv for at hjælpe mig i dag. Jan fra Rasmussen og Sønner er grundig, hurtig, redelig og efterlader arbejdsstedet i fineste stand. De tog sig endda tid til at forklare om miljømæssige fordele ved valg af armature.

4 maggio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Top service og meget tryg ved at købe…

Top service og meget tryg ved at købe bil hos Poul. Kan klart anbefale alle at slå et smut forbi, hvis de overvejer en ny bil

20 aprile 2021

Risposta di Rasmussen og Sønner

Hej Stine jeg tror denne er kommet til det forkerte firma, vi er vvsér ikke autoforhandler,
Beklager vi ikke har set anmeldelsen noget før

God og effektiv service

Vi fik renset afløb m.m. af en meget venlig og kompetent VVS'er, der tog sig tid til at forklare, hvordan de forskellige systemer fungerer i gamle ejendomme som vores. Tak til Rasmussen & Sønner for god service til en rimelig pris. Alle ydelser blev udspecificeret på fakturaen, så vi kunne se præcis, hvad der var blevet lavet, og hvad det kostede.

16 gennaio 2020
Valutata 4 stelle su 5

Fin service og god kvalitet

Kun gode oplevelser i min kontakt med virksomheden i forbindelse med installation af opvaskemaskine til trods for udfordringer med at lukke for vandet kom der ingen ekstra pris.

5 gennaio 2019

Urimelig regning

Jeg fik oplyst en pris pr telefon på udskiftning af gaskomfur, da regningen kom var prisen dobbelt så høj. Jeg var ikke blevet spurgt undervejs ift de dele, som angiveligt skulle have gjort priserne højere. Det er ren svindel.

9 febbraio 2018

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più