RaskRask Recensioni 1.547

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk oplevelse fra start til slut! Det var utrolig nemt og bekvemt, at massøren kom hjem til mig og havde alt med – briks, olier og hvad der ellers skulle bruges. Jeg skulle bare slappe af o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Per R var SÅ professionel, behagelig og dygtig. Han tog fat i lige de udfordringer, jeg havde behov for og min krop føles bare SÅ fantastisk efter behandlingen.💪🙌 Kæmpe anbefaling herfra. Jeg book... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tine K er den mest imødekommende, behagelige og omsorgsfulde massør med hænder, som virkelig ved, hvad de gør. Hun er ALTID fuldt tilstede og udfører massagen ud fra dagens ønsker. De varmeste anb... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vil du gerne have en massage, der kommer kroppen igennem fra top til tå, så skal du vælge Julien. Jeg oplevede ved første gang massage, at kroppen lige skulle vænne sig til at tage imod. Anden gang va... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Massaggio-terapista
  2. Centro benessere
  3. Massaggiatore sportivo

Scritti dall'azienda

RaskRask tilbyder massage i hjemmets trygge rammer - skræddersyet til dine behov. Vores professionelle og passionerede massører hjælper dig til en hverdag med mere velvære. Vi tilbyder en ekstraordinær service til en god pris. Du booker din foretrukne massør online og kan nemt danne dig et overblik gennem brugeranmeldelser og profiler. Her kan du også læse mere om de forskellige massagebehandlinger. Når du booker gennem RaskRask, sparer du besværet med rejse- og ventetid. På den måde kan du nyde din behandling, hvor du føler dig bedst tilpas. Det er velvære, på dine vilkår!

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Hun fik virkelig løsnet op

Hun fik virkelig løsnet op - det gjorde til tider ret ondt, men resultatet var godt

12 dicembre 2025

Søren

Mange tak for din anmeldelse!🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse.

Helt igennem fantastisk 🙏

12 dicembre 2025

Hej Christina

Tusind tak for 5 flotte stjerner! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en dejlig oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

Rigtig go’ massage!

Altid en fornøjelse. Vidar er dygtig, respektfuld og meget behagelig. Massagen var perfekt tilpasset!
Jeg vil bestemt prioritere, at bestille tid til massage hos Vidar noget oftere, det vil min krop sætte pris på!

10 dicembre 2025

Hej Maria

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🌿
Vi er så glade for at høre, at du har haft en så god oplevelse med Vidar. Jeg er sikker på, at han bliver glad for de rosende ord! Vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Lars er dels enormt dygtig til sit…

Lars er dels enormt dygtig til sit arbejde og dels enormt empatisk, varm og menneskelig. Her får du ikke "bare" en massage, men har med et mennesker at gøre, som taget hensyn til hele dig.

9 dicembre 2025

Hej Cecilie

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌷 Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse. Lars bliver helt sikkert glad for dine pæne ord. Vi håber, at vi får mulighed for at hjælpe dig igen fremover.

Valutata 5 stelle su 5

Meget behagelig af afslappende…

Meget behagelig af afslappende oplevelser, vil bestemt anbefale det til andre.

8 dicembre 2025

Hej Rikke

Tusind tak for de søde ord! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

Skøn massage

Skøn massage.
Rolig oplevelse med fokus på hele kroppen.

8 dicembre 2025

Josefine

Mange tak for anmeldelsen!🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse!

Professionel og imødekommende.

Professionel og imødekommende.

Effektiv - jeg havde skavanker og hun tog fat, lige på grænse til at det gjorde ondt, men ikke må så kunne virkelig mærke bagefter. Havde brug for det og havde så mange knuder/spændninger hele kroppen. Og stivhed i længden.
Hun løste dem op - og min kroppen er glade nu. 💕

6 dicembre 2025

Hej Maja

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌷 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik løsnet op for dine spændinger. Vi håber, at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Nicolai A er virkelig god til at tage…

Nicolai A er virkelig god til at tage fat og give dig præcis det du ønsker. Har haft fornøjelsen 2 gange nu og begge gange en fornøjelse på godt og ondt( ondt fordi jeg er øm). Han formår at komme i dybden i mine meget ømme og spændte muskler. Så det bliver et 12 tal her fra.

4 dicembre 2025

Hej Anja

Tusind tak for de søde ord og de flotte stjerner! 🌟
Det er skønt at høre, at Nicolai A har givet dig flere gode behandlinger💆Vi håber, næste behandling bliver lige så god!

The best

The best ! Havde mange spændinger og ondt.. virkelig hjælp mig!

3 dicembre 2025

Anna

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner!🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse. Jeg håber, at vi kan hjælpe dig igen i fremtiden💆‍♀️

Valutata 5 stelle su 5

God massage og godt selskab

Det var professionelt, til tiden og god massage

1 dicembre 2025

Mads

Mange tak for anmeldelsen!🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse.

Graviditetsmassage på 60 min

Jeg fik en graviditetsmassage på 60 min af Agota, hun var virkelig sød og meget dygtig og professionel. Jeg har fået det meget bedre efter massagen, takket være Agota.
Kan virkelig anbefales

1 dicembre 2025

Hej Ibtehal

Tusind tak for de søde ord og de flotte stjerner! 🌟
Det er skønt at høre, at Agota har givet dig en god behandling. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med endnu flere gode behandlinger 💆

God dybdegående massage

Poul er venlig, imødekommende, behagelig og frem for alt en meget dygtig massør som virkelig kan tage fat hvis der er brug for det.
Jeg fik en dybdegående massage som virkelig har løsning op i spændinger i ryggen. Det kan gøre frygtelig ondt, men det virker!

29 novembre 2025

Hej

Tusind tak for den fine anmeldelse! 🌿
Vi er så glade for at høre, at du har haft en så god oplevelse med Poul. Din anbefaling betyder meget for os, og vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Valutata 5 stelle su 5

Det var en virkelig god oplevelse

Det var en virkelig god oplevelse.
Jeg havde en meget spændt nakkemuskulatur, men føler mig meget mere afspændt nu 😊

26 novembre 2025

Hej Eja

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner! 🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik løsnet op for dine spændinger. Vi håber, at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

En virkelig god graviditetsmassage

En virkelig god graviditetsmassage, som både var behagelig og afslappende, men det blev også taget godt fat i nogle spændinger.

26 novembre 2025

Hej Lise

Tusind tak for de søde ord! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en skøn oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

Valutata 5 stelle su 5

Rasmus er lige dele kompetent og…

Rasmus er lige dele kompetent og behagelig, og opmærksom på de udfordringer man har.
Han får min varmeste anbefaling.

24 novembre 2025

Hej Tina

Tusind tak for de søde ord og de flotte stjerner! 🌟
Det er skønt at høre, at Rasmus har givet dig en god behandling. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med endnu flere gode behandlinger 💆

Nicolai C

Nicolai C
Var meget professionel og behagelig. Han kan anbefales til alle.

23 novembre 2025

Svend

Mange tak for anmeldelsen!🌿 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med Nicolai C. Vi ser frem til næste gang!

It was a great massage

It was a great massage! I’m definitely satisfied—it was professional and classic, with focus not just on the back but also on the head, face, and neck. I would definitely recommend it!

29 ottobre 2025

Hi Kasper

Thank you so much for your review 🙌 We’re happy to hear that you enjoyed your massage! We truly appreciate your recommendation 🌿

Best regards,

Valutata 5 stelle su 5

Hashem er meget dygtig og professionel.

Hashem er meget dygtig og professionel.
Jeg bookede for første gang hos RaskRask i november og Hashem var den der kunne. Det er jeg bestemt ikke ked af. Han var meget professionel, god til at forklare og mærke/lytte efter. Flere gange spurgte han om jeg var OK. Jeg skal i hvert fald have Hashem ud igen. Han får mine varmeste anbefalinger.

16 novembre 2025

Hej Karin

Mange tak for din flotte anmeldelse! 🙌 Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse, og at Hashem har kunnet give dig en behandling, du er tilfreds med. Vi håber, næste behandling bliver lige så god 💆

En virkelig positiv oplevelse

En virkelig positiv oplevelse. Nikolaj var god til at tage fat de rigtige steder. Kan klart anbefales

20 novembre 2025

Hej Jette

Tusind tak for de søde ord! 💆‍♀️ Vi er glade for, at du havde en positiv oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più