Valutata 5 stelle su 5

Leveranstiden var uselt långsam. 8 dagar att skicka en låda Norrköping Västerås. Med UPS tog det TRE!!! dagar att skicka lådan till Colorado USA från Västerås. Jag hade kontakt med er servicetjänst t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rajapack får 5 stjärnor 🌟 av mig. Tyvärr får deras leverantör DSV ingen stjärna, det var en riktigt otrevlig chaufför som levererade mitt paket. Dessutom måste man vara hemma och ta emot leveransen.... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Gått 2 månader nu sedan orderbekräftelsen. Ännu inte fått produkterna levererade och än värre är att jag inte fått något som helst besked från leverantören!

Valutata 5 stelle su 5

Riktigt bra leverans ända till dörren även fast vi bor längst upp i en lägenhet och paketet vägde 10kg. Chauffören borde verkligen ha cred beställde en maskin med DB schenker för flera tusen som dom s... Leggi di più

1. Negozio di forniture per il confezionamento

Scritti dall'azienda

RAJAPACK är en del av RAJA Group, den europeiska ledaren inom B2B e-handel som erbjuder dig det bredaste urvalet för dina affärsbehov. Våra företag erbjuder det bredaste utbudet inom den europeiska marknaden: med 250 000 produkter i lager, bland annat: förpackningar, kontorsvaror och möbler, förvaring och lagring, personlig skyddsutrustning samt hygien- och rengöringsartiklar. Vår policy med ständig innovation i kombination med vår expertis i produkter, garanterar dig den bästa kvaliteten. Vi strävar också efter att spela en ledande roll i den miljö omställningen och detta gör vi genom att erbjuda ytterligare miljövänliga, ansvarstagande förpackningslösningar och genom att informera våra kunder om användning och återvinning av våra produkter.

4,3

1 stella

Ha risposto al 73% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Valutata 1 stelle su 5

Mer än 2 månaders leveranstid!!!

23 gennaio 2026

Risposta di RAJAPACK

Tack för att du hör av dig och beklagar verkligen den långa väntetiden och bristen på uppdateringar.
Din tejp är just nu under tillverkning och beräknas bli klar för utskick i slutet av denna vecka.
Vi uppskattar ditt tålamod och finns här om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp.
Rajapack Kundtjänst

Valutata 2 stelle su 5

Gott utbud men helt orimliga priser

Gott utbud men helt orimliga hanteringskostnader inklusive frakt. En produkt so kosta ca 130 kr inkl moms hamnar på dryga 400 kr när man ska checka ut! Inget fel på utbudet men det finns företag med betydligt mer sansade priser!

27 febbraio 2026
Non scritta su invito

Risposta di RAJAPACK

Hej! Vi har samma kostnad om du köper ett paket eller en pall vilket gynnar våra kunder som köper lite större volymer. Nackdelen är givetvis att frakten "slår hård" vid mindre order. Tack för din feedback.

Valutata 4 stelle su 5

Snabb och säker leverans

Snabb och säker leverans. Dock var kartongerna som rören kom i lite för stora och av sladdrig wellpapp.

4 gennaio 2026

Risposta di RAJAPACK

Tack Göran för din feedback, vi undersöker detta :-)

Valutata 5 stelle su 5

Det var smidigt och enkelt.

Det var smidigt och enkelt.

Det gick snabbt att få det man har beställt.

15 agosto 2025

Risposta di RAJAPACK

Tack Per-Eric för ditt fina omdöme!
Vi är glada att höra att din beställning gick smidigt och att du fick dina produkter snabbt. Det är precis den upplevelse vi strävar efter att ge våra kunder varje gång. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp med framtida beställningar.

Snabbt och enkelt

Enkelt att beställa och leverade i tid

18 agosto 2025

Risposta di RAJAPACK

Tack Ingemar för ditt fina omdöme!
Vi är glada att höra att du upplevde beställningsprocessen som enkel och att leveransen kom i tid – precis som det ska vara. Din feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta leverera service i toppklass.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans. Bra pris.

21 agosto 2025

Risposta di RAJAPACK

Tack Anders för ditt fina omdöme!
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det är glädjande att höra att du är nöjd med både leveranshastigheten och priset – vi strävar alltid efter att erbjuda både snabb service och konkurrenskraftiga priser.
Välkommen åter!

Risposta di RAJAPACK

Tack för det fina omdömet!
Vi är glada att höra att leveransen kom snabbt fram – det är precis den service vi strävar efter att ge våra kunder varje gång. Din feedback uppskattas verkligen!

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och Snabb leverans och bra produkterbra produkter

Snabb leverans och bra produkter

13 agosto 2025

Hej Liselotte,
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och våra produkter. Din feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta leverera service i toppklass.

Valutata 5 stelle su 5

Bra pris och snabb leverans

Bra pris, snabb leverans

10 agosto 2025

Risposta di RAJAPACK

Hej och tack för det fina omdömet!
Vi är glada att höra att du är nöjd med både priset och leveransen. Din feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta leverera produkter och service av hög kvalitet.

Älskar Rajapack!

Älskar Rajapack!
Precis det jag behöver till marknadens bästa pris och pålitligt snabba leveranser.

10 agosto 2025

Hej Linda,
Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är verkligen glada att höra att du älskar Rajapack och att våra produkter och leveranser lever upp till dina förväntningar. Att kunna erbjuda marknadens bästa pris och pålitlig service är något vi strävar efter varje dag – så din feedback värmer!
Tack för att du delar med dig och för att du väljer oss.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, varan helt som förväntat

11 agosto 2025

Hej Mattias,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt och att produkten motsvarade dina förväntningar. Din feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta leverera service i toppklass.

Nöjd

Altid bra och snabba leveranser

11 agosto 2025

Hej Lars-Göran,
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det gläder oss att höra att våra leveranser fortsätter att leva upp till dina förväntningar – snabbhet och pålitlighet är något vi strävar efter varje dag.
Tack för att du väljer RAJAPACK!

RAJAPACK Kundtjänst

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più