Vi beställde och hon ringde upp så jag kunde beskriva var och hur. Jättebra! Sedan ringde hon igen innan hämtning också jättebra. Skriv gärna i informationen att ni ni ringer och vilken tid ca. För m... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Mycket trevligt bemötande av all personal som jag kom i kontakt med. Kundtjänst, chaufförer, planerare mm. Dom problem som uppstod löstes snabbt. Ett litet minus är att man måste pricka den ytterst... Leggi di più
Smidig hantering från början till slut! De ringde innan de kom med containern och jag fick den uppställd på exakt rätt ställe så vi kunde lasta direkt i containern. Hade en fråga om vad som fick lasta... Leggi di più
Slick operation. Someday to do an online order, have it delivered before Easter and picked up after without any cumbersome interactions. Just works and pricing is competitive. Will definitely re... Leggi di più
Hyr en container och låt Ragn-Sells ta hand om ditt avfall istället för att själv åka till återvinningscentralen. Tjänsten passar för privatpersoner, föreningar, samfälligheter, bostadsrättsföreningar och mindre företag. Container till fast pris finns i två olika storlekar. När du beställer ut en container kan du fylla den med avfall utan att du behöver lägga tid på att sortera. Behöver du rensa hemma eller i trädgården så är en container till fast pris en enkel lösning. Du slipper åka flera varv till återvinningen och kan i lugn och ro rensa bland sakerna eller arbeta i trädgården. Det du vill bli av med kommer vi sedan och hämtar – enkelt och utan problem. Kostnaden för containern betalar du med kort i vår webshop innan vi kör ut den. Mer om Ragn-Sells Vi är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi hjälper våra kunder och samarbetspartners att minska sitt avtryck på klimat och miljö genom att samla in deras avfall, ta bort miljögifter och se till att värdefulla råvaror kommer tillbaka in i kretsloppet. Vi vill vara ett levande bevis på att omsorg om jorden och affärer går hand i hand. Det är vår vision och den har sina rötter ända från tiden då företaget startade. Vår vision stödjer vår syn på och behovet av att samhället ställer om till en cirkulär ekonomi.
Väderholmens gård, 192 66, Sollentuna, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 28% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Hyrning av container 4 dagar 10 kubik. Mycket prisvärt och containern på plats tidigt första dagen så den kunde utnyttjas. Toppen!!
Kom och hämtade till tiden.
Vände dock som förre gången kortsidan mot ett dike, trots skriftlig begäran om att vända containern mot gårdsplanen för att underlätta användningen. I övrigt nöjd med tjänsten.
Enkelt och smidigt. Håller vad de lovar. Hör av sig i god tid vid utsättning av container.
Bra och effektiv service. Container för blandat avfall levererad i tid och vi blev kontaktade för att ni, p.g.a. förar brist inta kunde hämta på utlovad tid-
Allt vad vi förväntade oss av hanteringen innan, under och efter flöt ypperligt. Inga problem!
Vi har fått bra och snabb hjälp. Chauffören var trevlig, hjälpsam och serviceinriktad.
På plats i tid. Hämtad i rätt tid. Inget krångel. Snabb och enkel kommunikation.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.