Ragn-Sells AS Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

God service. Imøtekomme betjening som tok i mot telefonsamtale God service fra sjåfør som leverte container og hentet container. God pris Lett å bestille container Tusen takk. Dere gjør e... Leggi di più

Veldig fornøyd med Ragn-Sells! Selv om jeg bestilte containeren på nett, var det kontakten med kundeservice som gjorde størst inntrykk. Raske svar, hyggelige mennesker og god oppfølging hele veien. De... Leggi di più

Det var en mystisk prosess for meg å bestille min første container. Heldigvis fikk jeg god hjelp via chat og på telefonen med kundeservice. Det ble en 20m3 container med blandet treverk til slutt. Fyl... Leggi di più

Den 1/7 ringte jeg kundeservice, da jeg var usikker på hva slags container jeg skulle bestille. Traff da på verdens hyggeligste og tålmodigste menneske, jeg har truffet på. Jeg sa det også til henne.... Leggi di più

1. Servizio di gestione dei rifiuti

Ragn-Sells kan hjelpe deg med det meste når det gjelder avfallshåndtering. Uansett om du er en bedrift, organisasjon eller privatperson ønsker vi å skreddersy en enkel og effektiv løsning for deg. Container til fastpris kan du bestille i vår nettbutikk.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

6K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Kjapt levert

Kjapt levert, grei pris👍

Hei Freddy

Bente, Ragn-Sells

Han som leverte tok hensyn til det jeg…

Han som leverte tok hensyn til det jeg hadde skrevet vedr. åpen container. At mitt ønske var å ha den i oppkjørselen siden jeg var litt redd for naboer som ville benytte muligheten å kaste sine ting i den! Fikk en tlf på morningen og han tilbød å komme med en låsbar container! Det satte jeg veldig stor pris på!

Hei Vivian

Tusen takk for at du anbefalte oss.
Godt å høre du er fornøyd med servicen vår.

Bra oppfølging

bra oppfølging, riktig plassering av container og raskt oppgjør (ihht bestilling) i etterkant.

30 maggio 2026

Hei Steinar

Bente, Ragn-Sells

Fikk telefon før avsetting av container…

Fikk telefon før avsetting av container for eksakt plassering, avtalte levering- og hentetider overholdt.

29 maggio 2026

Hei Frode

Enkelt og fin dialog

Enkelt og fin dialog

6 giugno 2026

Hei Thomas

Tusen takk for at du anbefalte oss.
Godt å høre du er fornøyd med kommunikasjonen.

Topp service

Kom til tiden, super plassering av container og hyggelige folk

6 giugno 2026

Hei Per

Bente, Ragn-Sells

Dere er hjelpsomme når man ringer

Dere er hjelpsomme når man ringer. Har bare møtt hyggelige folk over tlf. Sjåførene er hyggelige.

5 giugno 2026

Hei

Tusen takk for at du anbefalte oss.
Godt å høre du er fornøyd med sjåførene våre.

Bente, Ragn-Sells

Ble levert og hentet som avtalt

Ble levert og hentet som avtalt. De ringte og "advarte" da det var fare for at noen litt lavthengende greiner kunne knekkes for å få kontaineren på plass.

26 maggio 2026

Hei Thea

Tusen takk for at du anbefalte oss.
Godt å høre du er fornøyd med tjenesten.

Bente, Ragn-Sells

Jeg hadde glemt å skrive i bestillingen…

Jeg hadde glemt å skrive i bestillingen at vegen var smal opp til huset. Men i god dialog med sjåfør fant vi en annen plass for plassering av container. Han gjorde jammen sitt beste. Takk for det. Ble noen meter lengre å gå men det gikk fint

Hei Randi

Tusen takk for at du anbefalte oss.
Godt å høre du er fornøyd med sjåføren.

Enkel bestilling

Enkel bestilling! Enkel og god oversikt over hva som skulle i container, og ikke. Levert på rett sted og hentet til avtalt tid. Anbefales!

26 maggio 2026

Hei Arnfinn

Tusen takk for at du anbefalte oss.
Godt å høre du er fornøyd med tjenesten.

ok !.

levering og henting til riktig tid.

Hei Inger Lise

Flink sjåfør

Flink sjåfør! Vi bor på en plass hvor det er trangt og smalt og vanskelig å komme frem med stor bil, men han klarte det bra. Alt i tide og bra. Ryddig og enkelt.

1 giugno 2026

Hei Ragnhild

Tusen takk for at du anbefalte oss.
Godt å høre du er fornøyd med sjåføren vår.

Topp service

Som vanlig levert og avhentet til avtalt tid. Plassert på anvist sted. Perfekt for oss som tømmer et hus.

1 giugno 2026

Hei Harald