jeg har lige købt min første El bil, og har været ude og kigge på en del, var så heldig at falde over lige præcis den model bil jeg gerne ville have, og kørte den lange vej til Horsens for at se bile... Leggi di più

Jeg købte en brugt Hyundai Ioniq 5 af Thomas i februar, og det var en virkelig god oplevelse fra start til slut. Thomas var nede på jorden og guidede os trygt gennem hele processen på en både profe... Leggi di più

Jeg købte en Cupra tavascan fra 2025 af Marcus hos RAF Motors. Det var en fantastisk oplevelse at blive mødt med så god en behandling og snak omkring bilen. Det gjorde hele købet meget professionelt... Leggi di più

Rigtig fin handleoplevelse og vi blev instrueret godt i bilen. Dog er vi lidt ærgerlige over, at når vi aftaler, at der følger let brugte vinterdæk med i prisen, at vi så får nogle helt nedslidte dæk,... Leggi di più

1. Rivenditore di auto

Familie ejet virksomhed etableret tilbage i 1996, som sætter en ære i en god kundeoplevelse. Virksomheden er i dag blandt landets største, med forhandlingen af Nissan samt et stort udvalg af brugte biler. Vi holder til huse på Vejlevej 160 i Horsens. Landsdækkende service og reperation af biler. Altid gratis levering af biler i hele Danmark.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Kæmpe anbefaling herfra!

Det er første gang, vi leaser bil hos RAF Motors, men bestemt ikke sidste gang! Nikolaj har givet os den bedste service fra top til tå uden lige. Vi kiggede helt uanmeldt på en bil i lørdags, og efter lidt tænketid ringede vi mandag og sagde, at vi gerne ville lease bilen, vi var ude og se på lørdagen. Herefter blev vi mødt med beskeden om, at de allerede kunne have den klar mandag eftermiddag, hvis vi ønskede dette, og det var helt perfekt! Alt gik problemfrit, og Nikolaj gav os så god en oplevelse, at vi har følt os i trygge hænder lige fra starten af! Kæmpe anbefaling herfra, og vi glæder os allerede til at skulle finde nr. 2 bil her! :-)

7 aprile 2025

Efter 3 års godt leasing periode

Efter 3 års godt leasing periode, var det tid at skifte til en ny model.
Igen en god oplevelse - alt forløb perfekt i en god forhandlings tone med Nikolaj, så modtog jeg "min" nye bil helt som aftalt.
Så jeg glæder mig allerede til næste bilskift 😀
Hilsen Vagn helt fra Sjælland !!

31 marzo 2025

Købte en Kia Soul for et halv år siden…

Købte en Kia Soul for et halv år siden nu har vi lige fået besked på at bilen skal til syn 1/5 så pas på med at købe en brugt bil hos Raf de bliver ikke synet før salg desværre 😢

1 aprile 2025
Logo di RAF Motors A/S

Risposta di RAF Motors A/S

Hej Ulla, Tak for anmeldelsen. Jeg håber i er glade for bilen og har det godt. Jeres bil blev købt den 24/10-2024, dvs. der er knap 7 mdr. til syn. Da der ikke er aftalt i handlen skal leveres nysynet mener vi det er retfærdig tid. Synsgebyret ligger på ca. 500 kr. og da du stadig har garanti på din bil fra er du jo dækket ind. Så kontakt os endelig hvis der kommer noget til syn.
Hav en dejlig dag.
Dbh Nikolaj Kirkegaard.

Fantastisk service

Nikolaj, Marcus og Thomas leverede en fantastisk service med fokus på nærvær, hjælpsomhed og netop med servicen (og ikke salget) i højsædet. De satte sig i vores sted og gav en perfekt guide, så vi kunne vælge den rette bil til vores behov. Derudover er de enormt hurtige til at svare på spørgsmål selv efter salget og går den ekstra meter, for os som kunder. Kæmpe anbefaling til de her gutter og RAF!

8 marzo 2025

Super god service

Super god service. Og en speciel tak til Anders for at have givet mig den bedste oplevelse i forbindelse med køb af bil. Kæmpe anbefaling herfra!

5 marzo 2025

Great service and great customer experience

Great service! The team of RAF Motors, Horsens is kind, experienced, and helpful. We bought our first family car and the team made sure our experience was the best. They shared their experience with us, addressed our concerns, and helped us decide between cars so we chose the best fit for our needs. Everything was done professionally from the first contact to the signing of the contract. There was no pressure, no urgency, and that made us feel comfortable and doing the right for us choice. Nikolaj was replying to all our questions even after working hours. Great customer service. We highly recommend them!

14 gennaio 2025

Uovertruffet service

Utrolig jord nær gutter i salgs afd. og så strikker de sig lige lidt længere for den gode service. Nicolai leverede min bil til Sjælland med en chauffør på. I stedet for at sende den med lastbil. Det gjorde jeg fik min bil 4 dage hurtigere.

30 gennaio 2025

Har handlet bil hos RAF 3-4 gange

Har handlet bil hos RAF 3 - 4 gange nu og har aldrig haft noget at klage over. Tvært imod så brokker de sig nok lidt over mig, da jeg er typen der stiller en hulens masse spørgsmål. Altid god og venlig service

23 gennaio 2025

Bilkøb ved RAF Motors

Jeg købte i mandags bil ved RAF motors, og jeg må sige at jeg er ekstremt tilfreds med både bilen og min samlet oplevelse.
Fra første øjeblik jeg trådte ind ved forhandleren blev jeg mødt af venligt og hjælpsomt personale. Stor tak til Thomas, som gjorde hele købsprocessen let og behagelig.

13 gennaio 2025

Kan varmt anbefale

Rigtig gode medarbejder og god service. Ham Thomas Graugaard Nielsen er den bedste sælger. Kan varmt anbefale 😃

Hilsen Kaveen

8 ottobre 2024