Valutata 5 stelle su 5

Fiat Talento met renault radio. Eerst bezoek gebracht hoofddealer in wijnegem, auto moest worden binnengebracht om code op te sporen, 1,5 huur × +/_ 90 euro. Dit om blijkbaar radio te demonteren... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snelle service had het modelnummer niet. Afbeeldend van sticker gestuurd. Ze gaven aan waar de qr code van de fabrikant stond gemaild naar autocodes binnen een paar uur de code ontvangen. Super... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Geruime tijd accu losgekoppeld geweest ivm reparatie aan mijn Jeep Patriot. Je raad het al........geen radio meer. Bij de Jeepdealer alle info verstrekt die nodig was volgens hun: VIN van de auto, ra... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn accu was eruit gehaald ivm reparatie, hierdoor een code aan moeten vragen voor mijn Renault Clio. Vanochtend aangevraagd en binnen 1 uur al antwoord terug met de juiste code. Ik wist niet zeke... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Veicoli e trasporti

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Bent u niet meer in het bezit van de code van uw radio of kunt u deze niet meer vinden. Wij bieden u de service aan om de originele radio code op afstand op te vragen. Het enige wat wij van u nodig hebben is het serienummer van uw autoradio, deze is te vinden na demontage van de radio op de witte sticker of deze is in de behuizing gestanst. Ook ondersteunen sommige modellen de weergave van het serienummer op het scherm zelf. U kunt de radio code bestellen met behulp van onze webwinkel. Betaling verwerken wij via een veilige verbinding via PayPal, iDEAL of Bancontact/MisterCash. Kies het merk waarvan u de code kwijt bent en vul dan het serienummer in. In de meeste gevallen hebben wij binnen 24 uur de originele radio code voor u. De radio code ontvangt u per mail en per sms.

4,9

2 stelle
1 stella

Grote klasse.

Grote klasse.
Gegevens van de radio doorgegeven en korte tijd later de code ontvangen.
Ga zo door met mensen helpen voor een schappelijke prijs.

25 settembre 2021

Dik tevreden.....geen blablabla...maar…

Dik tevreden.....geen blablabla...maar gelijk de juiste code! Dat moet je hebben! Ik heb al genoeg ellende gehad met mijn pas aangeschafte auto...de radio/navigatie die erin zat vrat zoveel stroom dat de accu compleet leeg was...en...ik kon de motorkap niet openen omdat er een electrische vergrendeling opzat...toen gelijk maar een simpele radio gekocht...de eigenaar deed erg moeilijk over de code die je de eerste keer in moet voeren dus ik zat wel te twijfelen....maar Radio-Code.nl houd zich tenminste aan de afspraak! Erg netjes...dankjewel!

14 settembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Snelle service en goede informatievoorziening

Duidelijke website met goede uitleg van de procedure en waarschuwing dat codes niet verstrekt kunnen worden als het een gestolen radio betreft.

Goede informatievoorziening per e-mail na de bestelling.

De radio uit mijn auto was gestolen en via een autosloopbedrijf had ik een tweedehands vervangend exemplaar gekocht waarvoor een radiocode nodig was. Die radio was afkomstig uit een sloopauto uit Zwitserland. Desondanks kreeg ik al een uur na de bestelling de juiste code toegemaild, nadat ik de gevraagde gegevens (serienummer radio en foto van sticker met serienummer) had doorgegeven.

19 agosto 2021

Snelle service

Fiat 500 radio gaf code aan, nergens de code kunnen vinden in de autopapieren.
Via de website radio-code.nl de juiste gegevens van de radio doorgegeven en 2 uur later ontving ik de code per e-mail.

Dank voor de snelle service :-)

19 agosto 2021
Valutata 5 stelle su 5

Helemaal top, radio doet het weer!!

Helemaal top, bij mijn nieuwe fiat 500 zat geen code en er moest wel een code worden ingevoerd. Serie en model nummer doorgegeven en ik kreeg helaas een verkeerde code... maar ik had dus het verkeerde serienummer doorgegeven.. na mail contact het juiste serienummer doorgegeven en toen kreeg ik een nieuwe (andere) code. Deze ingevoerd en ja hoor, mijn radio doet het weer!! Helemaal top en goede snelle service en reactie!

18 agosto 2021

radio code Vw Touran

ik heb hier een code,online aangevraagd voor mijn VW Touran radio, makkelijke uitleg op de site ik had binnen no time een code gekregen die ik met een uitleg kon invoeren.

heel blij dat mijn radio in de auto weer aan staat.

2 agosto 2021
Valutata 1 stelle su 5

PAS OP!! GEEN SERVICE GELD KWIJT !!

Heb een niet werkende radio code ontvangen. Op de mail werd niet meer gereageerd (aantoonbaar mail gestuurd).

Aangifte van internet oplichting is nu de enige oplossing. Dus pas op!

Uiteindelijk de juiste code elders wel gekregen.

14 luglio 2021
Logo di Radio-Code.nl

Risposta di Radio-Code.nl

We hebben geen mail van u gehad. We hebben de code gecontroleerd en blijkt gewoon te kloppen.

Valutata 5 stelle su 5

Ook ik had geen radio code bij m'n…

Ook ik had geen radio code bij m'n boekje zitten heb het serie nummer doorgegeven blijkt dat deze fout was.
Had ik keurig een bericht van gehad daarna een foto toegestuurd.
Al met al binnen 30min deed alles het weer.
Hartelijk bedankt hiervoor ze hebben een snelle reactie tijd kan ze van harte aanbevelen👌

10 luglio 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più