Onwijs leuke en gezellige workshop! Duidelijke uitleg van de pasjes op een hele leuke en humoristische manier! Rachel is echt ontzettend enthousiast en grappig! Heel leuk om in een uur tijd een heel d... Leggi di più
We hebben een onwijs leuke workshop line dance gekregen van Rachel! De locatie was top geregeld, hadden een lekker glaasje bubbels en hebben naast dat we heel veel lol hadden ook nog eens een leuke da... Leggi di più
Heel energiek en enthousiaste docente. We hadden de workshop thuis met een kleine groep. Veel geleerd en ook veel gelachen. Een topavond.
Lieve Rachel, Bedankt voor een onvergetelijk dansfeestje en dansworkshop voor onze dochter met haar vriendjes en vriendinnetjes voor haar 6e verjaardag! Je weet heel goed hoe je moet inspel... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Intrattenitore
- Servizi di intrattenimento per aziende
- Compagnia di ballo
- Locale da ballo
- Scuola di danza
- Organizzazione di single
Scritti dall'azienda
Hét entertainmentbedrijf voor de gaafste dans workshops, acts, entertainment en lessen!
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Geweldige middag!
Wij hebben als team een geweldige middag gehad. Rachel zorgt ervoor dat iedereen zich zodanig op zijn of haar gemak voelt om lekker mee te dansen. En door haar enthousiasme kan je niet blijven stil staan.
Heel toffe workshop Bachata gehad
Heel toffe workshop Bachata gehad! Super toffe leerkracht, hele leuke vibe, stemt pasjes af op niveau van de groep. Echt zeker een absolute aanrader!
Top les!
Top! Ze kan het super goed uitleggen!
De bachata les was geslaagd!
Leuk én leerrijke ervaring!
Rachel slaagde direct om een aangename sfeer te creëren, en leerde ons vlot de eerste stappen van Bachata
Heel aardig iemand maar prijs te hoog voor wat je krijgt.
Ik vind haar een een heel innemend persoon die ook echt goed kan dansen. Vind alleen de moves redelijk gemakkelijk en vind de prijs heel hoog voor een uurtje voor wat je krijgt.
Enthousiast en gezellig
Rachel heeft ons hilarische dansfeestje compleet gemaakt met haar enthousiasme en haar discomoves 👯♂️💃🏻🥳
Rachel kwam haar afspraken keurig na
Rachel kwam haar afspraken keurig na. Dansworkshop was zoals verwacht, zeker als je deze volgt met een leuke groep vriendinnen.
Linedancen met het personeel
We hebben een onwijs leuke linedance workshop gehad met Rachel. Het was een soort grapje voor het personeel, maar ze deed het zó leuk! Met humor, enthousiasme en een gevulde kist met attributen kreeg ze iedereen mee!
Enorm goede vibe
Enorm goede vibe. Legt de instructies leuk uit waardoor je snel tot een (african) dans komt.
Rachel was lekker enthousiast
Rachel was lekker enthousiast en heeft een flinke dosis humor. Ze kan goed uitleggen en legt vooral het accent op lekker dansen. De hoeden maakte ons line dansen helemaal af. We waren met een leuke groep dames met goede zin, dus de dag kon niet meer stuk. 🤠
Enthousiaste en kundige docente!
Ge-wel-dige line-dance workshop!
Wát een feestje was deze workshop van Rachel! Hard gewerkt en onwijs veel plezier gehad. Grappig hoe je in een uur toch een dansje leert. Rachel is heel vrolijk en geeft veel energie. Een echte aanrader!
Rachel krijgt stijve hark aan het dansen
Daar ga je dan, volledig uit je comfort zone… eerst als man de beslissing nemen voor privé dansles, om vervolgens op zoek te gaan naar de juiste dansdocent. Gelukkig spatte Rachel’s enthousiasme direct van het computerscherm af, zodat ik al snel een keuze voor haar als dansdocent gemaakt had. En dan die eerste les… met knikkende knieën en vol schaamte (waarom eigenlijk?) begeef je je naar je eerste dansles ooit. Rachel verwelkomt je met haar ontwapende en geruststellende blik, super laagdrempelig. Binnen enkele weken heeft Rachel deze stijve hark aan het dansen gekregen, eerst disco, daarna salsa. Vol van enthousiasme en bemoedigende verbeteringen kreeg Rachel mij in beweging, waarbij ze langzaam en gestaag omhoog werkt. Eerst mijn voeten, dan mijn heupen, mijn schouders en uiteindelijk die ontspannen glimlach op mijn gezicht. Rachels danslessen zijn echt verslavend, een gezonde verslaving!
Ik heb echt een onvergetelijke…
Ik heb echt een onvergetelijke bachelorette party gehad🌸❤️!
Dankjewel Rachel, voor een hele leuke workshop🌞!
Super
Wat een leuke spontane meid is Rachel!! Makkelijk in de omgang en laat je erg op je gemak voelen. Zeer leuke twerk cursus gehad. Daarbij sprak ze vloeiend Engels. Alleen maar lof voor deze instructrice, wat een topper!!
Leuke en Spontane meid is Rachel
Leuke en Spontane meid is Rachel! We hebben een twerk workshop gedaan met een vrijgezellenfeest. Rachel geeft op een enthousiaste manier les en wist echt sfeer te maken. Erg genoten!
Super leuke twerk workshop gehad van…
Super leuke twerk workshop gehad van Rachel voor mijn bachelorette feestje! Wat kan deze meid dansen. Ze geeft de les super leuk en enthousiast en laat je zeker geen houten plank voelen ;)
Super leuke twerk workshop
We hebben bij Rachel een twerk workshop gedaan. We hebben genoten! Z Rachel is super enthousiast, kan fantastisch dansen en schakelde moeiteloos over naar Engels. Echt een aanrader!
Geweldige vrouw.
Een hele goede ervaring
Deze twerkworkshop was echt te leuk! Rachel heeft het ook echt heel erg leuk gemaakt! Je krijgt de basistechnieken van het twerken maar tegelijk ga je helemaal stuk met je vriendinnen. Het is echt een aanrader om een heel uur te kunnen lachen. We lachen er nog steeds om als we filmpjes terug kijken! We vonden het echt heel leuk! Ik zeg boek die twerkworkshop!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.