Onwijs leuke en gezellige workshop! Duidelijke uitleg van de pasjes op een hele leuke en humoristische manier! Rachel is echt ontzettend enthousiast en grappig! Heel leuk om in een uur tijd een heel d... Leggi di più
We hebben een onwijs leuke workshop line dance gekregen van Rachel! De locatie was top geregeld, hadden een lekker glaasje bubbels en hebben naast dat we heel veel lol hadden ook nog eens een leuke da... Leggi di più
Heel energiek en enthousiaste docente. We hadden de workshop thuis met een kleine groep. Veel geleerd en ook veel gelachen. Een topavond.
Lieve Rachel, Bedankt voor een onvergetelijk dansfeestje en dansworkshop voor onze dochter met haar vriendjes en vriendinnetjes voor haar 6e verjaardag! Je weet heel goed hoe je moet inspel... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Intrattenitore
- Servizi di intrattenimento per aziende
- Compagnia di ballo
- Locale da ballo
- Scuola di danza
- Organizzazione di single
Scritti dall'azienda
Hét entertainmentbedrijf voor de gaafste dans workshops, acts, entertainment en lessen!
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Rachel is erg enthousiast en profi
Rachel is erg enthousiast en voelt precies aan wat de groep wil en kan. Ze nam ons daar heel goed in mee. Binnen een uur hadden we een cheografie die zelfs wij als leken konden dansen. Het plezier spatte eraf. Heel erg bedankt Rachel!
Uitstekende didactische aanpak!
Uitstekende didactische aanpak!! We hebben genoten van je vakkennis en aanstekelijke vrolijkheid!! Veel dank, Rachel!
Workshop line dancing door Rachel
Afgelopen vrijdagavond hebben wij met een divers gezelschap een workshop line dancing gevolgd bij Rachel. Zij nam ons enthousiast onder haar hoede en wist iedereen bij de les te houden. Ze legde de danspassen duidelijk uit, had oog voor ons allemaal en zorgde voor een gezellige sfeer! Superleuke ervaring, aanrader dus!!
Geweldige Line Dancing Workshop met…
Geweldige Line Dancing Workshop met Rachel!
We hebben onlangs deelgenomen aan de line dancing workshop geleid door Rachel en het was echt een fantastische ervaring. Rachel is niet alleen super professioneel, maar ook ontzettend vriendelijk en geduldig. Ze weet precies hoe ze iedereen op zijn gemak moet stellen en zorgt ervoor dat je stap voor stap alles goed leert.
De sfeer tijdens de workshop was gezellig en iedereen heeft enorm genoten!
Een dikke aanrader voor iedereen! Dank nogmaals, Rachel, voor deze geweldige ervaring!
Vrolijke en gezellige linedance workshop!
Rachel stond op de gereserveerde tijd al helemaal geïnstalleerd klaar, duidelijke uitleg, flexibel, meegaand en erg enthousiast!! Wij hebben enorm gelachen en genoten tijdens de linedance workshop!! Zeker een aanrader!!
Hele leuke cheerleading workshop…
Hele leuke cheerleading workshop gevolgd van Rachel voor een vrijgezellenfeest. Goede communicatie vooraf over de reservering en de workshop was top. Lekkere energie en lekker gedanst natuurlijk!
Voor een ontzettende leuke dag moet je bij Rachelbasant zijn!
Wij hebben een ontzettend leuke middag gehad! De workshop is gegeven met veel enthousiasme en dat heeft ervoor gezorgd dat de hele groep lekker mee ging doen!
Wij raden Rachelbasant zeker aan als je een gezellige dag wilt hebben!
Super enthousiaste spontane danseres …
Rachel is een heel leuke enthousiaste en mooie dame die ook nog eens heel goed kan dansen en les geven. Ze voelt de sfeer perfect aan!
Fantastisch leuke workshop line dance
Fantastisch leuke workshop line dance gehad met een vriendengroep. Rachel is een professional en dankzij haar enthousiasme, energie en gevoel voor humor weet ze ook mensen zonder danservaring aan het dansen te krijgen. Een echte aanrader!
Geweldige twerkles!
Rachel is fantastisch! Ik volgde samen met mijn vriend een privé twerkles bij haar. Rachel doet dat zo ontzettend leuk! Ondanks ons duidelijke verschil in bilpartij en souplesse in de heupen kenden we beide na een uurtje de basis van twerken. Een hele gezellige les en Rachel creëert een hele prettige sfeer. Wil je dansen? Doe dat dan bij Rachel!
Line dance viel tegen.
Line dance viel tegen. (Groningen)
Het leek meer op een soort streetdance les.
Met de groep wel gelachen maar meer enthousiasme verwacht van de docent (niet voorgesteld).
Contact vooraf met Rachel was snel en fijn.
Mega leuke workshop tijdens voor een…
Mega leuke workshop tijdens voor een vrijgezellen feest gehad. Rachel is super leuk en deed het echt heel goed! workshop maakte echt de dag compleet :)! Heel veel dank!
Rachel was a great teacher and everyone…
Rachel was a great teacher and everyone really enjoyed it!
Geslaagde workshop
Kristina was erg professioneel en de uitleg was duidelijk, dankzij haar was het een geslaagde workshop. Wij hebben ons allemaal heel erg goed vermaakt. En ik zou zeker weer een workshop boeken.
Enthousiaste docent die zich super goed…
Enthousiaste docent die zich super goed aanpaste aan de groep. Mega gezellige middag gehad.
Rachel is een topper
Rachel is een topper! Luistert naar je wensen en past daar alles op aan! Of je nu kunt dansen of niet Rachel laat je comfortabel voelen, zodat je jezelf een danser gaat voelen! 100% beveel ik Rachel als danseres en choreograaf aan?
Fantastisch!
Rachel was heel enthousiast en deed de workshop superleuk. Ze kreeg iedereen aan het dansen en zorgde voor veel fun! Zeker aan te raden:) superleuk voor vrijgezellenfeestje of workshop met de fam of familie :)!
De dansworkshop buikdansen was zo leuk…
De dansworkshop buikdansen was zo leuk en Rachel was heel gezellig!!! Ze voelde de groep goed aan, liet ons een nummer kiezen en binnen no-time had ze een choreo klaar. Achteraf hadden we het er nog over :)
Super leuke ervaring met Rachel
Super leuke ervaring met Rachel! Ze is erg enthousiast, maakt een feestje van de workshop en is ook professioneel. Prettige communicatie en erg leuke choreo geleerd tijdens ons vrijgezellenfeestje
Dancehall workshop
Snelle en prettige communicatie, er werd goed meegedacht over de mogelijkheden. De dames die de workshop gaven waren erg enthousiast. Het was een leuke ervaring!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.