Raahoej Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

1,3

Fin fremvisning på Haraldsgade i Odense Min søn kontakter dem efterfølgende for at få fremsendt udkast til lejekontrakt Han får at vide at det ikke kan lade sig gøre. Efterfølgende ringer jeg den mege... Leggi di più

Han overholder ikke sine aftaler han laver, han sender ekstre regninger når man flytter. Han vedligeholder IKKE sine ejendomme. Hvis man vil flytte der fra så alt efter om ham har en nye lejere elle... Leggi di più

Peter Raahoej er meget aggresiv og et overordnet ubehageligt menneske. Får han ikke retten er hans metode at true og besværliggøre situationer indtil man "forhåbentligt" giver efter. Dette er bestem... Leggi di più

Peter er et gement svin, som behandler sine lejere derefter. Når vandskade sker skider han højt og flot på beboerne og siger så må i gå i svømmehal indtil jeg kommer fra Ferie. Lejeren må selv betale... Leggi di più

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mafioso uden skrupler

To kammerater og jeg ledte efter en lejlighed i Odense og faldt over en af Raahøjs. Den virkede fin og vi havde ledt længe, så vi gik med til at tage ud til dem for at snakkede videre om detaljerne. Her blev vi sat ind i at han kræver man betaler tv-regninger til ham på 600 kr. om måneden uden man må se regningerne og at han skulle have 40.000 kr for nyistandsættelse af 114 km2. Det var vi lidt skeptiske for, så vi bad om at få kontrakten med hjem. Det er første gang vi skulle flytte, så vi var meget grønne og ønskede en ekspert syn på sagen. Det måtte vi ikke. Vi skulle skrive under med det samme ellers havde vi spildt hans tid og han ville straks finde nogle andre. Hele stemningen var tyk af at vi skyldte ham en underskrift. Dumme som vi var skrev vi under..
3 dage efter fik vi så tilbudt en anden, langt bedre lejlighed ved en tillidsvækkende udlejer, den tog vi imod da vi ikke havde lyst til at have Raahøj som udlejer.
Det vidste vi selvfølgelig godt ville koste nogle penge, da vi allerede havde skrevet under hos Raahøj, men det var vi klar til at ofre. Derfor ringede vi til ham og fik at vide, at vi skulle gøre det skriftligt. Fair nok tænkte vi. Vi printede alt vi havde ud og skrev under på at vi ville afslutte vores lejeperiode. Vi kørte derfor ud til ham, da alt vores kontakt havde været direkte gennem ham, og bankede på. Vi gav ham papirerne og bad ham skrive under på at han havde modtaget vores opsigelse. Det ville han ikke. Det skulle sendes til ham med anbefalet brev. Chokerede over at manden tilsyneladende gjorde alt i sin magt for at få det udsat til d. 1, så vi skulle betale endnu en måneds husleje, skyndte vi os ned og sende brevet.
Brevet blev forsøgt afleveret 3 dage i træk før han tog imod og det var pudsigt nok den 1.
Jeg ringede til ham og spurgte hvad der skete, men fik bare at vide at jeg aldrig skulle have skrevet under og det ville ramme os nu.
Nu har modtaget en regning for 3 måneder + a/c og tv fra en lejlighed vi ikke har sat vores ben i. Fair nok med 3 måneders husleje, men hvorfor skal jeg betale for noget tv hvor jeg ikke har boet og ikke må se regningen?
Ærgerligt med pengene, men jeg har igennem hele forløbet været chokeret over hvordan han har udnyttet vores naivitet, nægtet at tage imod papirer, udskudt alt til sidste frist uden at oplyse om noget og, føler jeg, truet med at jeg ville få konsekvenserne at mærke.

26 giugno 2014

Hold dig fra ham

Jeg og min kammerat boede i en af hans ejendomme på sdr. boulevard i Odense og vi var meget renlige og holdt ejendomme godt i stand. Dog efter vi var fraflyttet tørrede han istansættelsen af på os, så vi skulle betale tusindvis af kroner udover det iforvejen tunge depositum. Der har været så mange episoder med ham, at jeg vil undlade dig for historierne. Selv håber vi at kunne hurtigt ud af vores boligsag med manden.

Hvis du har mulighed for det - så find en anden udlejer. Ham her er kun problemer!

/Peter

11 aprile 2014