Min søns iPhone havde pludselig mistet touch-funktion, selvom skærmen var helt intakt og aldrig tabt. Vi tog derfor til QuickPhone i Kolding Storcenter for at få en vurdering og evt. reparation.... Leggi di più

Hvis du gerne vil yderligere ødelægge din telefon, så er Quickphone perfekt. Kom med en flækket skærm og gik med manglende touch ID, frontkamera smadret plus dårligt batteri. Da jeg så prøver, at få f... Leggi di più

Quickphone Silkeborg. Fantastisk imødekommende service til særdeles billige penge. Kommer helt klart igen og anbefaler alle dem, der gider høre på mig! Min bror, der på grund af et par blodpropper gl... Leggi di più

1. Negozio per la riparazione di cellulari
  2. Servizio di riparazione telefoni

Vi tilbyder skarpe assistenter, som kan hjælpe med at afløse problemer med jeres smartphones og tablets. Udover dette har vi måske landet største udvalg af tilbehør i fysiske butikker. Vi er beliggende i Jyllands største shoppingcenter; Kolding storcenter og storcenter nord Århus.

3,5

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Misvisende rådgivning og dyr løsning på et simpelt problem

Den venlige ekspedient fortalte, at hele skærmen skulle udskiftes, og anbefalede en løsning til 1.600 kr. + 250 kr. for panserglas – eller den “billigste” til 600 kr. + 250 kr. Vi undrede os over, at hele skærmen skulle skiftes, når den ikke var fysisk beskadiget. Min søn havde dagen før set, at han kunne få en næsten ny iPhone til omkring 4.200 kr., så det virkede helt ude af proportioner.

Det viste sig senere, at problemet kunne løses på UNDER ét minut – helt uden udskiftning, blot ved at genstarte telefonen korrekt via sideknappen.

Det føles misvisende og unødigt dyrt. Vi følte ikke, at vi fik reel og ærlig rådgivning.

29 novembre 2025

HOLD jer væk !!!

Ekstrem sløv betjening, har fået skiftet batteri i Iphone i lørdags og mobilen har allerede svært ved at holde strøm, her to dage senere, gav 799kr og på vej ud af forretningen får jeg besked på, at der ikke er nogen garanti!!!!

Hold jer langt væk.

22 novembre 2025

Svindler.

Svindler.. solgte mig 2 panser glas som han påstod passet på mine mobiler. De var så 1 cm for smalle. Han nægtet at tage dem retur, han ville kun bytte dem hvis jeg valgte noget andet i butikken! Hold jer væk butikken har tydeligvis mangle på viden og deres arbejde og kun ude på at snyde folk

27 dicembre 2024

Super

Super. Go' service, venligt personale.
Jeg har for nylig fået skiftet front glas på 2 forskellige telefoner. Begge virker upåklageligt igen.
Kan jeg bestemt anbefale, og vil benytte dem igen hvis nødvendigt.

24 ottobre 2024

Oplyser ikke at de ikke giver pengene tilbage

Ville returnere et cover til 300 kr jeg lige havde købt, da en anden butik i samme center havde et til 60 kr. Men bliver oplyst at jeg ikke kan få pengene tilbage, men kun et tilgodebevis, hvilket jeg får afvide også står på kvitteringen. Jeg synes dette skal oplyses inden købet, og stå tydeligt i butikken. Det hjælper jo ikke meget når det kun står på kvitteringen, som man jo kun får efter man har gennemført købet.

25 agosto 2024

Jeg var inde og købe et cover til en…

Jeg var inde og købe et cover til en helt ny tlf jeg lige havde købt samme dag, jeg mindre end 30 min før.
Jeg står med kassen med den nye tlf. Og beder om et cover til den (Samsung S23 FE).
Jeg får så et cover som han siger passer, og hvad ved jeg om telefoner men coveret er til en S23.
Da jeg kommer hjem til Fredericia opdager jeg så at det ikke passer.
Og jeg kører sq ikke 20 km for bare at bytte det, så jeg køber selvfølgelig et I byen jeg bor i dagen efter.
Da jeg kommer for at få penge tilbage kan jeg kun få et tilgode bevis.
Det er dårlig service.
DET ER JER SOM UDLEVEREDE EN FORKERT VARE.
DÅRLIG SERVICE SIGER JEG BARE

8 giugno 2024

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk. Total svindler.
Bærbar kan ikke oplade og ringer og siger at det er vores opladerkabel og om jeg vil købe oplader kabel til 500,
siger nej tak og så kræver han 250 for at sende til reparatør, hvilket er løgn. Tager et andet sted og kabel fejler intet det var inde i pc den ikke virkede som vi sagde fra start.
Han siger de vil undersøge og ringe for pris for rep, eller koster det ikke hvis vi ikke vil have fixet. Prøver alligevel at frarøve os penge for porto på 250.
I Elgiganten siger de at det intet har med kabel at gøre.

20 dicembre 2023