Quicargo Recensioni 996

TrustScore 4 su 5

4,2

Valutata 5 stelle su 5

Ontzettend fijne partij om mee samen te werken. Wij versturen al langer als 1 jaar al onze zendingen via Quicargo. FTL's tot een enkele pallet zendingen, goed persoonlijk contact, fijn platform om m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alles is probleemloos verlopen. Ik werd gebeld door een medewerker omdat ik per ongeluk de verkeerde wagen had besteld. Dit werd netjes aangepast en daarna verliep alles verder soepel. Het zou wel... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wat een ontzettend slechte ervaring met Quicargo. In het verleden ging het vaak goed maar in 1 week tijd 3 verschillende leveringen vertraagd. Niet geleverd. Service word beloofd, morgen aflevering... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

The website didn’t work for us, we tried to make a booking several times over two days. I contacted customer services and Danial made manual booking. Unfortunately the driver didn’t turn up to colle... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di logistica
  2. Servizio di spedizione merci
  3. Servizio di trasporto

Scritti dall'azienda

Your digital freight forwarder for all your transports. Quicargo is your freightforwarder, with transparant rates and easy booking options. We arrange all your shipments across Europe, with our network we ship to 29 countries in Europa including UK. All organized, arranged and taken care of by us.

4,2

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Altijd goed geregeld een transport via…

Altijd goed geregeld een transport via quicargo! Scherpe tarieven en hele duidelijke lijnen en afspraken, ok drijven ze de prijzen niet op om onnodige redenen!

27 novembre 2024

Beste Bart,

Super om te horen dat je als terugkerende klant nog steeds tevreden bent over onze diensten. We zien graag je volgende order(s) weer tegemoet.

Valutata 1 stelle su 5

Goederen tijdens transport beschadigd…

Goederen tijdens transport beschadigd maar worden niet vergoed. Communicatie in het Engels terwijl je gewoon met een Nederlandse medewerker contact hebt. Om het allemaal moeilijker te maken als je een klacht hebt...

21 novembre 2024

Beste Ferry,

Bedankt voor het achterlaten van een review m.b.t. onze dienstverlening zodat wij deze voortdurend kunnen evalueren en verbeteren waar nodig.

Allereerst is er in eerste instantie contact geweest in het Engels omdat je zelf onze Engelse versie van het claims-formulier hebt ingediend. Bij nader onderzoek door ons claims-team blijkt dat jullie voorheen altijd op zijn Nederlands hebben gecommuniceerd waardoor er over wordt gegaan op Nederlands om het juist makkelijker te maken, niet moeilijker.

Ten tweede is de claim in alle eerlijkheid behandeld en is gekeken of schadevergoeding op zijn plek is. Ook al was er in principe afgetekend voor juiste ontvangst voor goederen is er alsnog een oplossing geprobeerd te vinden. Bij nader onderzoek is toen gebleken dat de geleden schade niet aan transport te wijten viel maar aan onjuiste verpakking van de goederen naar gelang de kozen optie voor transport. Dit is uiteraard niet de schuld van Quicargo, noch van de vervoerder, maar van de afzender.

Tot slot zijn er goederen, verf, verstuurd die wij vanwege deze mogelijke gevolgen hebben uitgesloten voor transport op ons platform, tenzij schriftelijk anders overeengekomen. Dit was dit keer niet het geval, sterker nog er is expliciet vermeld dat het om metalen zou gaan wat absoluut niet het geval was.

Het betreurt ons ten zeerste dat ondanks onze inspanningen, en duidelijke uitleg waar nodig, dit vooralsnog leidt tot een dusdanig slechte review.

Valutata 5 stelle su 5

Geheel volgens afspraak en correct…

Geheel volgens afspraak en correct uitgevoerd.

Hi Jan,

Bedankt voor de genomen tijd om een review achter te laten en fijn om te horen dat alles correct is verlopen.

Valutata 5 stelle su 5

Zending netjes zoals gepland opgehaald…

Zending netjes zoals gepland opgehaald en bezorgd.

Hoi Ben,

Bedankt voor het achterlaten van een review ter beoordeling en verbetering van onze dienstverlening. Super om te horen dat alles naar wens is verlopen, we zien graag je volgende order weer tegemoet.

Valutata 2 stelle su 5

het is eenvoudig om de fout op de klant…

het is eenvoudig om de fout op de klant te gooien, die betaalt wel. Dit was dan ook de laatste kker.

Beste Bert,

Na het onderzoeken van je klacht zie ik dat er door jullie een order is geplaatst met als leveringstijden tussen 08:00u en 17:00u. Vervolgens is de vervoerder conform gaan leveren om 16:30u waarna ze voor een dichte deur staan omdat ter plaatse blijkt dat de ontvanger hun magazijn al eerder sluit om 16:00u.

Deze fout is natuurlijk niet aan Quicargo te wijzen, noch aan de vervoerder, aangezien er is uitgevoerd wat door jullie is opgegeven.

Het betreurt ons dat deze fout aan ons toegewezen wordt middels deze beoordeling terwijl wij deze methode juist willen gebruiken om ons verbeterpotentieel te ontdekken.

Beste Laurens,

Bedankt voor het beoordelen van onze dienst, we hopen je graag weer terug te zien.

Alles zoals afgesproken

Alles precies zoals afgesproken, vriendelijke chauffeur.
aflevering ook zoals afgesproken.

Prijs prima dus dik tevreden.

18 novembre 2024

Hi Job,

Super om te horen dat alles naar wens is verlopen, daar doen we het voor! We hopen je graag weer van dienst te kunnen zijn in de (nabije) toekomst.

Valutata 4 stelle su 5

Het was makkelijk om een transport aan…

Het was makkelijk om een transport aan te vragen en om gelijk te weten waar je aan toe bent, ophalen/afleveren.

13 novembre 2024

Beste Ron,

Bedankt voor het delen van je ervaring na het gebruik maken van onze dienst! We horen graag wat we eventueel nóg beter kunnen doen om hier een 5-sterren ervaring van te kunnen maken.

Netjes optijd opgehaald

Netjes optijd opgehaald, jammer van 1 dag te late bezorging

13 novembre 2024

Beste Marc,

Bedankt voor de tijd te hebben genomen om een review achter te laten zodat wij namens Quicargo kunnen achterhalen waar wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Helaas was jullie order inderdaad vertraagd door een communicatie fout bij de vervoerder, zoals gemeld en aangegeven via ons platform. De order is echter wél binnen de gestelde levertermijn, welke stond weergeven via ons platform, geleverd.

Vooralsnog hopen we jullie graag in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Hi Arthur,

Fijn om te lezen hoe je ervaring was met het gebruik van ons platform! Graag horen wij wat we nóg beter kunnen doen om van de 4 sterren, er 5 van te maken.

Very unsatisfied.

29 ottobre 2024

Hoi Sander,

Bedankt voor de genomen tijd om onze diensten te boordelen zoals wij dit verzocht hebben na afloop van jullie order met ons.

Wél het verzoek om hierin jullie werkelijke ervaring met ons te delen na gelang onze dienstverlening. Deze order is inderdaad niet in een keer succesvol afgehandeld omdat er bij het boeken (door jullie) het verkeerde magazijn van Bol.com in Waalwijk is ingevuld i.p.v. in Nieuwegein.

De vervoerder heeft de order keurig afgehaald en geprobeerd te leveren zoals de order in eerste instantie bij ons bekend was. Foute opgave van de order is dus niet aan ons toe te rekenen.

---

Na update: jammer dat ná het bijwerken van je review nog steeds niet de werkelijke situatie aan het licht wordt gebracht. Bij Quicargo streven ernaar om onze diensten continu te verbeteren, helaas lukt dit zo niet wat ons betreurd.

100% betrouwbaar!

100% gemak, simpel, snel & betrouwbaar! Alles wat je verwacht van een logistieke partner!

23 ottobre 2024

Hi Paul,

Dank je wel voor je mooie review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent. Tot de volgende keer!

Beste Joke,

Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je snel weer te zien!

Valutata 4 stelle su 5

Contact persoon zeer goed.

Contact persoon zeer goed.
Ophaaldatum- en tijd goed
Aflevering ook OK
Prijs is goed

7 ottobre 2024

Beste Richard,

Leuk om te horen hoe je jouw ervaring met ons platform hebt beleefd! We staan altijd open voor feedback en horen graag wat we kunnen verbeteren om van die 4 sterren, een 5-sterren ervaring te maken.

Quicargo Service-team

Soepel Verlopen

Snel en Soepel Verlopen

1 ottobre 2024

Hoi Youri,

Fijn om te horen hoe alles is verlopen, we hopen je een volgende keer weer net zo goed van dienst te kunnen zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle service aan correcte prijs!

Snelle service aan correcte prijs!

1 ottobre 2024

Beste Tarik,

Dank je wel voor je fijne review! We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je snel weer te mogen helpen.

Simpel

Simpel, duidelijk, snel en goedkoop. Helemaal geweldig!

30 settembre 2024

Hi Wiro,

Bedankt voor je mooie woorden, deze sluiten precies aan bij de dienst die wij namens Quicargo proberen aan te bieden.

High level professional service

High level professional service, prices, appointments and follow-up by email. Many thanks to your team.

27 settembre 2024

Dear Miera,

Thank you for your fantastic review! We're thrilled to hear you're satisfied.

Quicargo service-team

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più