Quantreo is a company specializing in quantitative trading, founded by Lucas Inglese, a quantitative trader and expert in machine learning and data science. The company offers e-learning programs, hands-on projects and resources such as YouTube tutorials and GitHub repositories to help traders develop and automate their trading strategies. Quantreo offers freelance services tailored to funds and professionals in the quantitative trading field, providing expertise in strategy development, algorithm optimization, and data-driven trading solutions.
Francia
- quantreo.com
Le persone hanno visualizzato anche
Quantreo offers a well structured…
Quantreo offers a well structured python framework to create algo strategies, backtest, optimise them and put them live. The use of python for all this allows the user to make use of a large number of python libraries available which makes algos easier to create. In particular Python includes ML libaraties which Quantreo is using to create ML-based algos. Lucas is always available to answer your questions which is unvaluable.

Risposta di quantreo.com
Du Savoir à la Pratique : Découverte du Trading Algorithmique avec Quantreo
Lucas m'a permis de découvrir le monde merveilleux du trading algorithmique par l'entremise de formation claires et très pratiques. En outre, la communauté est active et offre la possibilité de travailler sur des projets qui permettent d'aller encore plus loin.

Risposta di quantreo.com