Heb alles ontvangen
Heb alles ontvangen. Levertijd langer dan verwacht maar keurig per mail op de hoogte gehouden. Dankje.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Klantenservice reageert heel snel, levertijd duurde iets langer.
Kleren voor de kids zijn top.
Levertijd duurde iets langer maar prima kwaliteit.
Maat was ook goed, zeker vaker bestellen voor de kids.
Superleuke kleding gekocht voor de kids. Enig puntje was dat het best een aantal werkdagen duurde voordat het binnen was. Maar verder alles top.
Ik ben zeer blij met kleertjes dat ik voor mijn dochter had besteld, mijn oudste dochter kan alleen katoen dragen anders krijg zij allemaal rode bultjes vooral in d boven lichaam, bij Ik ben ontzettend tevreden met de kleertjes die ik voor mijn dochter heb besteld. Mijn oudste dochter kan uitsluitend katoenen kleding dragen, omdat andere stoffen huidirritatie en rode bultjes veroorzaken, vooral op haar bovenlichaam. Met de kleding van PuurKlein hebben we daar gelukkig geen last van gehad.
Daarnaast was de levering bijzonder snel en vind ik de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend in vergelijking met andere winkels. heb ik en dochter natuurlijk goed ervaren . Doordat heb ik 2 setjes meer besteld.
Het begon als een leuk kado van een Peet en nu zijn wij al 4 setjes verder.
Leuke kleding voor de kleintjes en fijne stoffen. Ben benieuwd wat hun nieuwe collectie zal brengen.
Je kan echt merken dat het met aandacht en liefde voor de kleintjes is gemaakt. Wat kan ik nog meer zeggen, fijne overzichtelijke en betrouwbare website.
Een absolute aanrader voor ouders/personen dat hun kinderen in kleurrijke, speelse kleding zien of een leuke kado willen schenken.
Great and fast service
Neat looking website, ordering is a breeze!
Goede klantenservice, nadat mijn pakket zoek was hebben ze een onderzoek gestart en een nieuwe gestuurd.
Fijne webshop, voor een grote collectie aan kinderkleding. Bestelling komt netjes aan en een fijne ervaring met de klantenservice.
Groetjes ambachtelijke draak
Prima ervaring met puur klein. Snelle levering en mooie kleding!
Prachtige kinderkleding, voor mijn 6 jarige dochtertje heb ik een mooie jumpsuit gekocht en hij was echt perfect. Zeker een aanrader!
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Puur Klein. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor je snel vindt wat je zoekt. De collectie is stijlvol, kwalitatief en met zorg samengesteld – precies wat je wilt voor kinderkleding.
De bestelling werd snel geleverd en was mooi verpakt. De kwaliteit van de stoffen is echt goed: zacht, comfortabel en duidelijk gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Ook na meerdere wasbeurten blijft alles mooi in vorm en kleur.
Wat ik daarnaast waardeer, is de persoonlijke uitstraling van de webshop. Je merkt dat hier aandacht en liefde in zit.
Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar mooie, duurzame en kwalitatieve kinderkleding. Ik bestel hier absoluut vaker.
Hele mooie kleding en snelle levering. Aanrader !
Snelle levering en mooie kleding
Hele fijne webshop! De kleding is van mooie kwaliteit en ziet er precies zo uit als op de foto's. Zeker een aanrader!
Super fijne kleding en hulp bij Puurklein. Ik had nog een vraag en kreeg goed en snel antwoord op mijn vraag. Ook is de kleding echt heel fijn en goede kwaliteit! Echt een aanrader als je iets goeds wil voor je kleintje!