Mottar pakken med en lapp fra PostNord om at de har lagt pakken i en egen pose fordi opprinnelig innpakning var for dårlig og hadde blitt ødelagt. Inne i pakken er det lagt små pappbiter og en gammel... Leggi di più
Kjøpte dumplings til jenta. De kom i postkonvolutt som utgjorde at alle var åpnet inni pakken. Ga beskjed om dette, å tilslutt idag mottok hun 4 nye bokser som var godt pakket og ble meget spennende å... Leggi di più
Utrolig gøy og spennende puslespill! Meg og min samboer brukte ca. 5 timer til å fullføre. Veldig fin helgeaktivitet. Endte opp med å vinn 500,- også, så ekstra motivasjon til å fullføre bare der :) P... Leggi di più
Jeg bestilte et puslespill som skulle være julegave. Dette puslespillet forsvant under transport. Feilen var åpenbart PostNord sin, men Hobbyspesialisten stilte opp og fikk sendt et nytt puslespill (u... Leggi di più
Vi i Hobbyspesialisten.no tidligere kjent som puslespill.org er norges største leverandør av puslespill med norske motiver. Vi har utviklet kvaliteten mye det siste året, og er nå fornøyd med å kunne si at kvaliteten på våre puslespill er like gode som de beste merkene :) Vi gjør alt vi kan for at kunden skal sitte igjen med en god opplevelse etter å ha handlet med oss. Vi har derfor fornøydgaranti. Har en brikke forsvunnet eller er det noe galt med puslespillet sender vi alltid nytt. :)
Langebruvegen 9, 6800, Førde, Norvegia
- +47 450 82 635
- post@hobbyspesialisten.no
- puslespill.org
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Hurtig levering
Hurtig levering. Puslespill var i bra kvalitet. Veldig fornøyd.

Kjøpte to lotteri puslespill
Kjøpte to lotteri puslespill, i første omgang så fikk jeg kun en av to av puslespillene. Kontakter kundeservice og de skal sende en ny en. Da jeg får den siste pakken er pakning brutt, puslespillet er i plastikken men koden er brukt. Sender mail og får ikke svar…

Risposta di Hobbyspesialisten
Elendig flaske, null smak, og kundeservice
Kjøpte DRNK UP drikkeflaske i fjot og har testa den og prøvd den fleire ganga. Den kom jo pakka med ein ananassmak, noko eg dessverre ikkje såg at eg kunne be om å endra. Ananas er den verste smaken eg veit om. Heile flaska luktar ananas i det eg opna den, og etter x antal vask luktar den framleis ananas. Det til tross for at eg har satt på colapatronen som eg kjøpte. Og det bringer meg over til hovudproblemet.
For anten så fungera ikkje hjernen min, eller så er rett og slett heile opplegget bullshit. Eg har lest nøye om både Air Up og den norske varianten her DRNK UP før eg kjøpte og tenkte eg ville støtta eit norsk firma. Eg gjer alt i henhold til bruksanvisningen, og eg har prøvd x antal gonger (med alle tre patronane). Det smakar faktisk ikkje noko ant enn vatn med smak av plastikkflaske/silikonflaske. Heilt grusom smak av sjølve drikkeflaska, og eg har brekt meg fleire ganga. Har teke den med på jobb for å spørja kollegane mine om det er noko gale med meg, men dei ler og seier eg er blitt lurt av eit system som ikkje fungerer. Sambuaren og kidsa kjenner heller ingen colasmak når dei drikk.
Per dags dato er det ei relativt dårleg drikkeflaske (som lukta av ananas sit fast i) som ingen i familien vil drikka av. Faktisk så finn eg heilt likt opplegg på Temu, så det irriterar meg jo veldig at eg gjekk fem på og betalte nesten 500kr (med frakt) for ei (beklagar språkbruken) dritdårleg og overprisa drikkeflaske som ikkje held det den lovar.
Ein kan godt seie at den ikkje er kjøpt eller droppahippa frå Temu eller lignande, men det er ikkje heilt overbevisande dessverre. Den smakar i alle fall som noko som kjem frå Temu eller Alibaba.
Eg har klaga direkte til Hobbyspesialisten, men kundeservice kjem kun med forsvar om at andre folk likar drikkeflaska og at den funkar, og artiklar som syner det same. Å fortella meg kor fornøyde andre er vil ikkje få meg til å vera tilfreds med produktet. Eg er blitt tilbudt å kjøpa nye patroner med an smak til ein billigare peng. Altså, i staden for å vera ydmyke og tilby meg pengane tilbake fordi eg er misfornøyd så tilbyr dei meg heller å bruka MEIR peng hjå dei for å sjå om eg fortsatt er misfornøyd. For her skal tydlegvis feilen absolutt ligge hos meg og ikkje dei. Det blir useriøst for min del, og vitnar om dårleg kundeservice som absolutt ikkje skal ha feil, eller som ikkje taklar at nokon er misfornøyd.
Flaska er kasta, 500kr kunne like godt vore skylt i do, og eg har fraråda alle rundt meg om å kjøpe både sånne flasker og frå nettbutikken her generelt.
No kjem det vel enda eit forsvar frå nettbutikken om at eg blei tilbydd ditt og datt, og at alle andre er såå fornøyde med bevis på det. Det hjelper lite, for eg er slettes ikkje fornøyd. Og denne typen forsvarsmekanisme og kundebehandling irriterar meg.

Risposta di Hobbyspesialisten
Rask levering og en ekstra overraskelse
Puslespillet jeg kjøpte ble raskt levert og i esken lå det også et ekstra puslespill og en flott kortstokk. Det var en veldig hyggelig overraskelse🤩 Tusen takk😊

Kjappe
Kjappe, hyggelige og gode folk. Morro for hele familien.
Dette ble veldig bra

Risposta di Hobbyspesialisten
Datter ønsket seg ett puslespill i…
Datter ønsket seg ett puslespill i siste liten før jul og jeg bestilte ikke i god tid, men dere klarte faktisk å få det fram til jul. Imponerende 👏 Dessuten fikk jeg ett ekstra puslespill og en kortstokk i pakka mi, vet ikke om det var feil pakking men utrolig hyggelig 😊

Kjempefin gave
Spennende puslespill,brukte noen dager på det,og det beste,vant kr 1000,-

Risposta di Hobbyspesialisten
Gøy måte og vinne penger på vis man…
Gøy måte og vinne penger på vis man vant men puslespillet var helt forferdelig og pusle sammen

Risposta di Hobbyspesialisten
Dette var utrolig bra puslespill. Fantastisk spennende og utfordrende.
Dette var et veldig bra puslespill.
Jeg og samboer fikk mer tid sammen da vi brukte noen dager på dette.
Tvn ble skrudd av og vi koste oss med vin og pusling.
Spennende og utfordrende qr Kode spill.
Dette har vi anbefalt videre til flere venner og familie.
Vi vurderer å kjøpe 1 til.

Nydelige produkt!
Kjempe fine produkt. Kjapp levering, enkel handel!
Kjøpte kortstokker til meg sjølv, mamma og mi søster med bilde av favoritt byen. Gode kort og kjempe fine bilder!

Bestillingen kom veldig fort
Bestillingen kom veldig fort! Men manglet halve bestillingen…

Pakken kom på bare 2 dager
Pakken kom på bare 2 dager, med et ekstra puslespill og kortstokk på kjøpet🤩 og dette var rett før jul også. Jeg vant såklart bare 25 kr som sikkert de fleste gjør🤦♀️ men det var morro å pussle det selv om det ikke tok mer enn 2-3 timer å gjøre ferdig😅 Men jeg la det ned igjen og pussler det alltids igjen senere🤩

Risposta di Hobbyspesialisten
Syns vi fikk mye for pengene
Syns vi fikk mye for pengene. Litt synd det var kun 25 kr på qr koden da 😉 Rask levering

Dere levere raskt
Dere levere raskt, god kvalitet, flotte motiver. Får mye tid til og gå med puslespill.

Ekstra puzzlespill
Bestilte puzzlespill fikk pakken innen få dager og i pakken fikk jeg en kortstokk og ett ekstra puzzlespill. Til min store glede. Hadde dermed nok å holde på medi romjulen.

Oversiktlig nettside
Oversiktlig nettside, veldig fornøyd med puslespillet og rask levering

Helt ok
Helt ok, puslespillet var passe lett å legge (uten bilde å se etter - naturlig nok!). Det kom raskt i posten før jul, og jeg fikk med en kortstokk og et annet random puslespill som ble artig gave i en pakkelek;) Var selvfølgelig skuffende å kun vinne 25kr - selvom det var forventet. Håper å få høre om de som vinner 100.000kr, selvom det antagelig ikke annonseres før alle puslespillene er solgt…

Skuffende kundeservice
Skuffende kundeservice! Jeg bestilte puslespill til tantebarn til jul. Det jeg mottok var feil motiv, og ikke særlig pent, noe som gjorde at jeg ikke kan beholde det. Jeg har skrevet til dem på epost flere ganger, men får ikke noe svar. På live chat er det heller ingen som svarer, har prøvd flere ganger. De har ikke noe auto-reply på epost som sier noe om at de har stengt og på live-chat ser de ut som de er klart til å svare. Heldigvis kjøpte jeg gjennom Klarna og har rapportert via der. Der får man stoppet faktura. Bestiller ikke hos denne leverandøren igjen.