Mottar pakken med en lapp fra PostNord om at de har lagt pakken i en egen pose fordi opprinnelig innpakning var for dårlig og hadde blitt ødelagt. Inne i pakken er det lagt små pappbiter og en gammel... Leggi di più
Kjøpte dumplings til jenta. De kom i postkonvolutt som utgjorde at alle var åpnet inni pakken. Ga beskjed om dette, å tilslutt idag mottok hun 4 nye bokser som var godt pakket og ble meget spennende å... Leggi di più
Jeg bestilte et puslespill som skulle være julegave. Dette puslespillet forsvant under transport. Feilen var åpenbart PostNord sin, men Hobbyspesialisten stilte opp og fikk sendt et nytt puslespill (u... Leggi di più
Vi i Hobbyspesialisten.no tidligere kjent som puslespill.org er norges største leverandør av puslespill med norske motiver. Vi har utviklet kvaliteten mye det siste året, og er nå fornøyd med å kunne si at kvaliteten på våre puslespill er like gode som de beste merkene :) Vi gjør alt vi kan for at kunden skal sitte igjen med en god opplevelse etter å ha handlet med oss. Vi har derfor fornøydgaranti. Har en brikke forsvunnet eller er det noe galt med puslespillet sender vi alltid nytt. :)
Langebruvegen 9, 6800, Førde, Norvegia
- +47 450 82 635
- post@hobbyspesialisten.no
- puslespill.org
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Det gikk to dager fra jeg sendte…
Det gikk to dager fra jeg sendte bestillingen, til jeg fikk hente pakken på hentested. Billige puslespill også! Ikke hver dag men får ekstra puslespill også! :D
Utrolig gøy og spennende puslespill
Utrolig gøy og spennende puslespill! Meg og min samboer brukte ca. 5 timer til å fullføre. Veldig fin helgeaktivitet. Endte opp med å vinn 500,- også, så ekstra motivasjon til å fullføre bare der :) Planlegger allerede å bestille ett nytt for neste helg. Anbefales på det varmeste!
Over 20 av brikkene var ødelagte
Over 20 av brikkene var ødelagte. Kvaliteten på brikkene var skikkelig dårlig. Betalte nesten 400kr for ett puslespill som hadde så dårlig kvalitet. Svært missfornøyd med kjøpet, elendig kvalitet.
Jeg elsker puslespill
Jeg elsker puslespill. Rask levering og gode tilbud.
God kundeservice
God kundeservice, men venter fortsatt på pakken min. Dere var tomme for det ene puslespillet,og jeg valgte å vente.
Stort utvalg av puslespill til rimelige…
Stort utvalg av puslespill til rimelige priser.
Bestillingene er rasket levert
Bestillingene er rasket levert, og utvalget er bra. Det negative er at det manglet en bit i det ene Trollpuslepillet puslespillet, og den mailen var de IKKE interessert i å svare på.
Grei nettside og rask levering.
Beste kundeservice og opplevelse
Hobbyspesialisten har et av de bredeste og beste utvalgene av puslespill i Norge. Kundeservice er rask og effektiv, og de er svært hjelpsomme og imøtekommende. Jeg har kjøpt fra dem et par ganger nå, og kan ikke anbefale dem nok.
Problematisk retur
Jeg bestilte en mystery boks som ikke helt svarte opp til mine forventninger. Jeg ønsket å returnere bestillingen, men det var vanskelig å få tak i de og tok lang tid å få respons på epost. Etter mye om og men fikk jeg returnert pakken.
Nå er de veldig raske til å svare på epost, så det kan være at det var et kortvarig problem, og jeg håper de er bedre på kommunikasjon og retur nå.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice! Har skrevet utallige mail, prøvd å komme i kontakt på chatten osv. Dette da lykkehjulet til qr kode puslespillet ikke fungerer. Har holdt på siden desember.
De har mye forskjellig luslespill og…
De har mye forskjellig luslespill og gode priser, men leveringstiden er veldig lang. Man må fort vente 2-3 uker på en bestilling.
Det er artig å bli spurt om hva jeg…
Det er artig å bli spurt om hva jeg syns i en epost fra hobbyspesialisten når jeg ikke har mottatt varen og ikke får kontakt med kundeservice. Bestilte 17 januar og i dag er det 6 februar. De svarer ikke på epost, selv om de sier de svarer innen 48 timer, jeg har førsøkt siden 19 januar å oppnå kontakt. Telefon kan du drite i, du kommer bare til en svarer som henviser til epost.
Vi liker å pusle og dette konseptet var…
Vi liker å pusle og dette konseptet var en spennende vri.
Puslespillet var av god kvalitet
Puslespillet var av god kvalitet. Tok litt tid fra jeg bestilte det til.det kom i posten.
Ikke fått levert puslespill bestilt før…
Ikke fått levert puslespill bestilt før jul, brått slutt på tilbakemelding fra deres side når puslespill etterlyses. Får ikke svar om når de har tenkt å betale tilbake for varer de ikke har levert. Styr unna, min erfaring er at Hobbyspesialisten er totalt useriøs.
Ikke fornøyd
Det er tre uker siden jeg bestilte, og pakken har fortsatt ikke kommet i posten. De svarer ikke på e-post, men jeg har to ganger fått svar via chatten på nettsiden. Der lover de at saken skal settes i gang, men ingenting skjer. I dag har de ikke svart i chatten på nettsiden heller.
Lotteri puslespill
Likte konseptet med dette puslespillet vant dessverre ikke noen stor premie men artig med spenningen om muligheten man har
Tre uker siden jeg bestilte 2…
Tre uker siden jeg bestilte 2 puslespill og har ennå ikke fått dem. 2 eposter sendt ikke fått svar, opplever nettbutikken som useriøs