Valutata 5 stelle su 5

Voor de tweede keer een bestelling gedaan. Alles wat ik heb besteld werkt perfect. Goede prijs kwaliteit verhouding. De auto staat er weer perfect bij. Bestelde producten, Ceramic spray Perfe... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Het zijn goede spullen van goede kwaliteit en ook nog eens voor een leuke prijs. Erg tevreden!

Dettagli dell'azienda

1. Officina di prodotti chimici e vernici per auto
  2. Negozio di autoricambi
  3. Negozio di accessori per auto
  4. Servizio di restauro e pulizia auto
  5. Negozio di accessori e attrezzature per auto

Scritti dall'azienda

Car care products voor en door autoliefhebbers Zo is Purity dan ook ontstaan: Heldere uitleg over het gebruik Persoonlijke touch No-Nonsense aanpak Regelmatig nieuwe producten Altijd bezig met verbeteringen ✔️ Voor 12.00 besteld, vandaag verzonden ✔️14 dagen bedenktijd ✔️Deskundig advies

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Geweldige artikelen

Spullen zijn aangeraden door een Ambassadeur. Ik gebruikte eerst andere merken, maar ben helemaal om. Wat een top spullen! De auto is echt schoon en shiney na het gebruikt van de spullen.
Echt een aanrader

6 ottobre 2023

Echt een aanrader!!

Onwijs tevreden met de kwaliteit en service van Purity Official. Ik was nog enkele producten vergeten toe te voegen aan mijn order, na een berichtje via Instagram is dit bij mijn order opgezet. Super tevreden dus over de klantvriendelijkheid en service. De producten waren erg snel binnen, dus ook over de verzending niets te klagen. De kwaliteit van de producten zelf bevalt onwijs goed. Alle producten doen wat ze beloven en ruiken daarbij ook nog eens enorm lekker. Tevens is de prijs/kwaliteit verhouding enorm goed. Al met al kan ik, als autoliefhebber, Purity Official zeker aanraden.

18 agosto 2023

Klantvriendelijk en kwaliteit ✅

Naast de fijne producten kan ik Purity ook écht aanraden op hun klantvriendelijkheid. Op alle berichtjes word gereageerd, ze denken met je mee en verzenden snel. Echt een super merk die meer waardering verdient!!😊

7 agosto 2023
Valutata 5 stelle su 5

Goede service en goede producten

De site is heel overzichtelijk en er is een hele goede service. Na het bestellen kon ik de producten snel ophalen die in verband met Vaderdag leuk waren verpakt. De producten werken heel goed en ruiken heerlijk.

16 giugno 2023

Top service!

Heel goed geholpen de producten waren snel binnen netjes verpakt en werken super goed. Al met al zeer tevreden en ga binnenkort meer bestellen.

18 giugno 2023
Valutata 5 stelle su 5

Goede producten voor een schappelijke…

Goede producten voor een schappelijke prijs. De eigenaar van Purity heeft me via Instagram persoonlijk geholpen en geadviseerd. Ik had zelfs wat dubbel besteld, dit liet hij me weten. Hij heeft het van de order gehaald en netjes het geld retour gestuurd. De producten zelf voldoen aan de verwachtingen. Goede producten, lekkere geuren en de was-kwaliteit is zoals ik gehoopt had. De shampoo sopt goed en ruikt lekker, de rim cleaner bijt letterlijk het vuil van de velg af en de Ceramic spray laat het water letterlijk van de auto aflopen en zorgt voor een mooie glans. De washandschoen is ook erg fijn, dit geldt ook voor de microvezeldoeken. Heel erg tevreden, zodra ik door de spullen heen ben bestel ik opnieuw.

1 maggio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Goede producten voor een eerlijke prijs

Zeer goed bedrijf snel en duidelijk contact met de eigenaar gehad en hele duidelijke omschrijving van de producten, bestelling snel geleverd ( 2 dagen ) goed verpakt aangekomen. Zou hier snel weer kopen . Dus als je goede poets producten voor een eerlijke prijs wil is dit een aanrader

12 maggio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Goede service. Snel antwoord. Aardige kerel die veel om zijn klanten geeft! Echt een aanrader!

9 maggio 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più