Valutata 3 stelle su 5

Med tanke på folks recensioner och reklamer om produkten blev man ju något besviken. Det funkar, absolut men det var ju inte den här tydliga effekten jag hoppats på. Man känner mer klarhet i huvu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jättenöjd med pure North, det hjälper att starta dagen och håller focus, sen tar jag gärna lite innan träningen för den extra boost 💪 Jag har använt Pure North shilajit över 1år och kommer att forts... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tycker mycket om denna Shilajit från Pure North . Det är den andra sorten jag provat och fastnat för . Bra pris vid köp av 3 och en på köpet 👌Enkelt att dosera och fått en positiv effekt i mitt liv,... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Negozio di vitamine e integratori

Scritti dall'azienda

Pure North is the first Premium Shilajit brand in the Nordics. 100% genuine Shilajit directly from the Himalayas without additives or chemicals. 85+ nutrients that boost energy & well-being.

4,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

4,6

Tutte le recensioni

121 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Luras i sin black freday kampanj

Luras i sin black freday kampanj. För någon månad sen köpte jag två burkar för 798kr nu ”får man en burk gratis vid köp av två men nu är priset 998 kr för två burkar. Hur tänkte dom där ?

23 novembre 2025

Hej Christoffer!

Vårt Black Friday-erbjudande är 3 burkar för 998 kr, inte 2. Det vill säga du sparar 499 kr (ord pris 1497 kr).

Vår bundle deal som du refererar till är 2 st för 798 kr, spara 200 kr (ord pris 998 kr.)

Vi är transparenta med våra priser och Black-Friday dealen är den bästa dealen på året.

Hoppas vi kunde svara på din fråga!

Andreas
Pure North

Valutata 1 stelle su 5

Dålig produkt

Dålig produkt! Blir kraftigt illamående, får yrsel efter ett par dagars användning 👎

3 novembre 2025

Hej Isabel,
Vi kan inte se någon order i ditt namn. Ifall du har beställt från oss får du jättegärna kontakta oss via email med ditt ordernummer så ska vi se hur vi kan hjälpa dig!

Andreas
Pure North

Produkt wie beschrieben

Produkt wie beschrieben. Super Kundenservice. Jede Frage wird sofort beantwortet. Laborberichte zugeschickt bekommen. Bestelle zum zweiten mal.

22 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Lieferumfang und Qualität so wie…

Lieferumfang und Qualität so wie beworben.
Produkte finde ich toll, die Wirkung ist nicht in Frage zu stellen. Ich fühle mich bereits nach zwei Tagen voller Energie. Toll. Danke.

16 ottobre 2025

Risposta di Pure North

Das freut mich zu hören! Vielen Dank für Ihr Feedback :)

Vertrauenswürdiger Anbieter mit hochwertigem Shilajit

Ich habe bei Pure North vier Gläser Shilajit bestellt und bin sehr zufrieden mit dem gesamten Ablauf. Die Laborberichte waren transparent und überzeugend, besonders der hohe Fulvinsäuregehalt hat mich beeindruckt.
Was mich aber wirklich überzeugt hat, war der persönliche Kontakt pure north hat auf jede meiner Fragen schnell, freundlich und geduldig geantwortet, sogar zur Herkunft und Extraktionshöhe 5 400 m in Ladakh, habe ich eine schriftliche Garantie erhalten.
Ich fühle mich als Kunde ernst genommen und werde definitiv wieder bestellen.

7 ottobre 2025

Risposta di Pure North

Vielen Dank für die freundlichen Worte! Wir freuen uns, dass wir alle Ihre Fragen beantworten konnten 😊

Valutata 5 stelle su 5

Pure north råkade skicka mina 4 burkar…

Pure north råkade skicka mina 4 burkar till fel adress, men åtgärdade det direkt med trevligt bemötande och skickade utan att blinka 4 ny! Jag har mer energi, fokus gånger några hundra procent, växer som en galning på gymmet, känner mig som en mänsklig Superman!! Beställt totalt 10 burkar nu och kommer behöva köra detta resten av mitt liv. Men om man mår såhär bra i samband med bra mat och träning så är det helt klart värt det ❤️❤️

24 settembre 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più