Med tanke på folks recensioner och reklamer om produkten blev man ju något besviken. Det funkar, absolut men det var ju inte den här tydliga effekten jag hoppats på. Man känner mer klarhet i huvu... Leggi di più
Jättenöjd med pure North, det hjälper att starta dagen och håller focus, sen tar jag gärna lite innan träningen för den extra boost 💪 Jag har använt Pure North shilajit över 1år och kommer att forts... Leggi di più
Pure north råkade skicka mina 4 burkar till fel adress, men åtgärdade det direkt med trevligt bemötande och skickade utan att blinka 4 ny! Jag har mer energi, fokus gånger några hundra procent, växer... Leggi di più
Tycker mycket om denna Shilajit från Pure North . Det är den andra sorten jag provat och fastnat för . Bra pris vid köp av 3 och en på köpet 👌Enkelt att dosera och fått en positiv effekt i mitt liv,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Pure North is the first Premium Shilajit brand in the Nordics. 100% genuine Shilajit directly from the Himalayas without additives or chemicals. 85+ nutrients that boost energy & well-being.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Tolles Produkt
Wir benutzen das seit einiger Zeit und es geht uns besser.
Älskar produkten!!!
Top die Variante der Kapseln
Top die Variante der Kapseln. Wirkt ng spitze.
Gibt Energie über den ganzen Tag!
Ich fühle mich wieder Jahre Jünger
Ich fühle mich wieder Jahre Jünger
Habe mehr Energie
Rekommenderar
Smidigt att handla, bra priser och känns tryggt 👌🏻
Top-Niveau in Qualität, Verarbeitung und Wirkung.
Sehr hochwertiges Produkt mit einem hohen Gehalt an Fulvinsäure.
Alle Inhaltsstoffe und Analysen sind transparent einsehbar und werden von einem seriösen Labor geprüft.
Ich kann Pure North mit gutem Gewissen weiterempfehlen. 💪🏻👍🏻
Känner verkligen en förändring i i…
Känner verkligen en förändring i i kroppen
Piaggare mer alert. Väldigt snabb och smidig leverans. Detta är 3e gången jag köper av märket pure north.
PRODUKT WIRKT
Scnelle Lieferung und keine unnötig große Verpackung. PRODUKT SELBST IST GUT VERPACKT.
Das Produkt scheint auch zu wirken, gibt mehr Energie, Fokus und Ruhe.
Ist ein super supplement und sehr…
Ist ein super supplement und sehr einfach zu nehmen und sehr effektiv für Training und Alltag
Jag har ätit i 3 veckor och känner en…
Jag har ätit i 3 veckor och känner en viss ändring.
Så jag ger det några veckor till.
Efter 2v känner jag mig helt klart…
Efter 2v känner jag mig helt klart piggare. Ska bli intressant att testa detta hela perioden (2 månader).
Jag tycker mig tyvärr inte känna någon…
Jag tycker mig tyvärr inte känna någon skillnad alls efter att ha använt produkten vid flera tillfällen. Kanske funkar för andra dock...

Risposta di Pure North
Ich hatte die Tabletten
Ich hatte die Tabletten bestellt und das Produkt kam auch sehr schnell an..
Was mich stört ist, (das war ein Test von mir) dass wenn man die Tabletten auflöst, Sedimenten und weisse Partikel im Wasser zu sehen sind.

Risposta di Pure North
Jag är väldigt nöjd med produkten och…
Jag är väldigt nöjd med produkten och leveransen
Aus eigener Erfahrung das beste…
Aus eigener Erfahrung das beste Shilajit was ich kenne. Bin hocherfreut Pure North zu kennen, und empfehle es jedem der sich dafür interessiert weiter. Es hat einen sehr großen Mehrwert für meine gesamte Körperliche Verfassung. Herzlichen Dank!
Funkar verkligen
Funkar verkligen ! Värt priset, drygt & räcker länge :)