Banner for Purebob

Purebob Recensioni 1236

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Goede opvolging stand van verzending. Er wordt verwezen naar aantal schepjes maar schepje niet geleverd. Te wijten aan proefpakket? Ook grootte van proefpakket valt tegen, zelf onvoldoende voor 1 m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het proefpakket, vandaag geleverd, werd vooral gewaardeerd door de hond voor wie het niet bedoeld was. Ik heb 2 chihuahuas, 1 kortharige en 1 langharige. Onyx en Océane. Onyx is allergisch voor kip du... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De bestelling was gemakkelijk en de bestelling snel. Nu nog hopen dat de hond het lekker vind en geen nevenwerking heeft in zijn stoelgang. Ze eet haar brokken niet zonder er extra verse ingrediënten... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

in het begin was ik nog wat argwanend en geloofde niet direct in dit enorm succes. Wonder boven wonder deed het inderdaad wat belooft werd en na 4 à 5 dagen zagen we al een groot verschil bij onze 3... Leggi di più

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 86% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Valutata 4 stelle su 5

Vlotte en correcte levering.

Vlotte en correcte levering.

20 maggio 2026

Beste Laura,

Dankjewel voor jouw fijne review.

We vinden het super belangrijk dat bestellingen vlot en correct aankomen, dus heel fijn om te horen dat alles goed verlopen is.

Geef jouw hondje alvast een dikke knuffel van ons 🐾💛

Snelle service

Snelle service, via mail en whatsapp. Nu nog zien of de producten werken

20 maggio 2026

Beste Thalia,

Dankjewel voor jouw fijne review.

Heel leuk om te horen dat je onze begeleiding en bereikbaarheid als positief ervaren hebt. Nu hopen we vooral dat jullie binnenkort ook echt mooie verbetering gaan zien bij jouw hondje 🐾

Sommige hondjes hebben even wat tijd nodig om zichtbaar resultaat te tonen, maar we duimen alvast met jullie mee.

Geef jouw hondje een dikke knuffel van ons 💛

Top service en snelle levering

Top service en snelle levering

19 maggio 2026

Beste Johnny,

Hartelijk dank voor jouw fijne review.

Wat leuk om te horen dat alles vlot verlopen is. We hopen vooral dat jouw hondje nu volop kan genieten van de producten.

Bedankt voor jouw vertrouwen in Bobiotics.

Valutata 3 stelle su 5

Anti jeuk en allergie

Bezorgt door PostNL en dit is niet optimaal. In een mail zeggen ze dat het pakje is afgegeven. In werkelijkheid krijg je het pas een paar dagen later bezorgd.

De “snoepjes” helpen Toos(teckel) wel ivm de ontlasting. Die is zeker harder geworden. De jeuk is nog niet echt verbeterd maar dat is misschien nog te vroeg. Ze vindt ze niet lekker. Maar er zijn altijd wel manieren om ze wel lekker te maken.

17 maggio 2026

Beste Yvonne,

Dankjewel om jouw ervaring zo eerlijk met ons te delen.

Wat fijn om te horen dat Toos al verbetering merkt op vlak van de ontlasting. Dat zijn vaak de eerste signalen dat het lichaam van binnenuit begint te reageren 🐾 We hopen natuurlijk dat jullie de komende periode ook stap voor stap verbetering gaan zien bij de jeuk.

En ja hoor… teckeltjes weten meestal héél goed wat ze lekker vinden en wat niet 😄 Gelukkig bestaan er inderdaad vaak slimme manieren om het toch smakelijker te maken.

Ook bedankt om jouw ervaring rond de levering mee te geven. We appreciëren het echt dat je dit met ons deelt.

Geef Toos alvast een dikke knuffel van ons 🐶💛

Valutata 4 stelle su 5

Na lang proberen met allerhande…

Na lang proberen met allerhande zalfjes, sprays en duren pillen van de veearts eindelijk iets gevonden dat helpt. Soms nog een opflakkering maar na enkele maanden te proberen al veeeel minder. Eindelijk iets dat werkt!

16 maggio 2026

Beste Fabienne,

Hartelijk dank om jouw ervaring zo mooi met ons te delen 😊

Het doet ons oprecht veel plezier om te horen dat jullie eindelijk wat meer rust en comfort beginnen terug te vinden na zo’n lange zoektocht. We weten hoe zwaar het kan zijn wanneer jouw hondje blijft sukkelen en niets echt het gewenste verschil lijkt te maken.

Daarom is het extra fijn om te lezen dat jullie nu stap voor stap positieve verandering beginnen te zien 🐾

Bedankt voor jouw vertrouwen in Bobiotics en om andere baasjes mee hoop te geven met jouw verhaal.

Goede resultaten

Mijn hond Azra (9), podenco, heeft al jaren last van artrose. Daar is weinig aan te doen helaas.
Sinds kort ben ik overgegaan op de supplementen van Bobiotics. 'Botjes' voor heup en gewrichten en de Schotse olie. Resultaat is bemoedigend. 's Morgens wordt ze een heel stuk minder stram wakker. Fijn

17 maggio 2026

Beste Pieter,

Hartelijk dank om jouw ervaring met ons te delen.

Wat fijn om te horen dat Azra ’s morgens al minder stram wakker wordt. Zeker bij langdurige gewrichtsklachten weten we hoe waardevol die kleine dagelijkse verbeteringen kunnen zijn, zowel voor hond als baasje.

We hopen oprecht dat Azra zich de komende periode stap voor stap nog comfortabeler en soepeler blijft voelen 🐾

Bedankt voor jouw vertrouwen in Bobiotics.

Geef Azra alvast een dikke knuffel van ons 🐶💛

Beste Ingrid,

Hartelijk dank voor jouw fijne review.

Wat geweldig om te horen dat jullie zo’n positieve ervaring hebben met de producten. We hopen vooral dat jouw hondje zich hierdoor nog lang goed en comfortabel blijft voelen 🐾

Bedankt ook om jouw ervaring met andere baasjes te delen, dat betekent echt veel voor ons.

Betrouwbaar bedrijf

Betrouwbaar bedrijf, snelle levering en goede communicatie

16 maggio 2026

Beste Anne,

Hartelijk dank voor jouw mooie review en het vertrouwen in Bobiotics 😊

We doen elke dag ons best om niet alleen een vlotte ervaring te bieden, maar vooral ook producten te ontwikkelen die honden op een natuurlijke manier kunnen ondersteunen. Daarom doet het ons extra plezier om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met ons.

Geef jouw hondje alvast een extra knuffel van ons 🐾💛

Vlotte levering

Vlotte levering. Besteld en de dag nadien ontvangen.

14 maggio 2026

Beste Daisy,

Hartelijk dank voor jouw fijne review en het vertrouwen in Bobiotics.

Wat fijn om te horen dat jouw bestelling zo vlot geleverd werd en reeds de volgende dag bij je aangekomen is. We vinden het enorm belangrijk dat onze klanten hun bestelling snel en zorgeloos ontvangen, dus het doet ons veel plezier om dit te lezen.

Geef jouw hondje alvast een dikke knuffel van ons 🐾💛

Valutata 5 stelle su 5

Snelle en correcte levering en ook de…

Snelle en correcte levering en ook de vragen worden onmiddellijk beantwoord.

14 maggio 2026

Beste An,

Dankjewel voor jouw fijne review.

Super fijn om te horen dat alles snel en correct verlopen is en dat jullie zich goed geholpen gevoeld hebben. We proberen hondenbaasjes altijd zo snel mogelijk verder te helpen, dus zulke feedback waarderen we echt enorm.

En moesten jullie ooit nog vragen hebben, dan helpen we natuurlijk graag verder.

Snelle service

Snelle service, wat we minder vinden is dat het product voor de adem een poeder is, we 2 gr moeten afwegen??? En dan over het eten strooien, wat korrels zijn, dus zowat onmogelijk. Erg onpraktisch.

Beste Ludo,

Dankjewel voor jouw eerlijke review en feedback.

Fijn om te horen dat je tevreden was over de snelle service.

We begrijpen zeker dat het werken met een poeder op brokjes soms wat minder praktisch kan aanvoelen. Veel baasjes mengen het daarom met een klein beetje natvoer, yoghurt of zalmolie zodat het makkelijker opgenomen wordt door de voeding.

Hopelijk mogen jullie wel mooie resultaten ervaren met de ondersteuning van het gebit en de adem 🐶

Valutata 5 stelle su 5

Zeer snelle bezorging en nu hooen dat…

Zeer snelle bezorging en nu hooen dat het helpt tegen de jeuk

Beste Annette,

Dankjewel voor jouw fijne review.

Heel fijn om te horen dat alles snel aangekomen is. We hopen echt dat jullie hondje binnenkort mooie ondersteuning en wat meer rust mag ervaren met de jeuk.

Bij huid- en allergiegevoeligheden zien we vaak de mooiste veranderingen stap voor stap verschijnen na enkele weken consequent dagelijks gebruik.

En moesten jullie onderweg nog vragen hebben, dan helpen we natuurlijk graag verder.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd. Mijn hond vind het heel lekker.

Beste Annick,

Dankjewel voor jouw fijne review.

We vinden het heel fijn om te horen dat jouw hondje er zo van geniet. Hopelijk mogen jullie de komende periode ook mooie resultaten ervaren 🐶

En moesten jullie ooit nog vragen hebben, dan helpen we natuurlijk met veel plezier verder.

Valutata 5 stelle su 5

Eerste bestelling gedaan bij bobiotics…

Eerste bestelling gedaan bij bobiotics , aangenaam contact met de personen via whatsapp en email, snelle verzending over de producten kan ik nog niet veel zeggen, ik ben pas gestart sinds gisteren, maar heb er wel vertrouwen in als ik de andere positieve reviews lees

Beste Peggy,

Dankjewel voor jouw fijne review en vertrouwen in ons.

Heel fijn om te horen dat je het contact en de verzending als aangenaam ervaren hebt. Omdat jullie nog maar net gestart zijn, willen we vooral meegeven om het lichaam even de tijd te geven. Bij supplementen zien we de mooiste veranderingen vaak na enkele weken consequent gebruik 🐶

We hopen natuurlijk dat jullie binnenkort ook zelf mooie resultaten mogen ervaren.

En moesten jullie onderweg nog vragen hebben, dan helpen we altijd met veel plezier verder.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle afhandeling je krijgt bericht…

Snelle afhandeling je krijgt bericht als het pakje vertrekt en waneer het aankomt

Beste Paulien,

Dankjewel voor jouw fijne review.

We vinden het heel belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden tijdens de levering, dus fijn om te horen dat je dit als positief ervaren hebt.

We hopen natuurlijk dat jullie hondje nu ook volop van de producten mag genieten 🐶

En moesten jullie ooit nog vragen hebben, dan helpen we altijd met veel plezier verder.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering ,snelle reactie op mijn…

Snelle levering ,snelle reactie op mijn vraag . En ben nu 1 dag begonnen om de probiotica te geven en denk dat het helpt ,,Miss nog even afwachten , maar Toots( mijn hond) likt nu al niet meer aan haar poten , dus hopelijk gaat het goed komen

Beste Jet,

Dankjewel voor jouw fijne review.

Wat mooi om te horen dat jullie nu al een eerste positief verschil lijken te merken bij Toots. Hopelijk blijft dit de komende weken verder mooi evolueren. Bij ondersteuning van de darmflora zien we vaak de mooiste veranderingen na enkele weken consequent gebruik.

En moesten jullie onderweg nog vragen hebben, dan helpen we natuurlijk met veel plezier verder.

Geef Toots alvast een extra zachte knuffel van ons 💛

Valutata 5 stelle su 5

Ik moet toegeven ik was sceptisch maar..

Ik moet toegeven ik was sceptisch maar ka 1.5 is er al een aanzienlijk verschil
Minder tot geen poten likken
Geen plekken meer op de huid en zij die er nog waren zijn mooi aant genezen
Hierboven vind ze ze nog lekker ook
Ik heb juist bijsteld
Echt een aanrader

Beste Mandy,

Dankjewel voor jouw prachtige review.

Wat geweldig om te horen dat jullie zo’n mooi verschil merken. Minder pootjes likken, een rustigere huid en plekjes die mooi herstellen… dat zijn echt signalen waar we het voor doen.

En hoe fijn dat ze de snoepjes ook nog eens lekker vindt 😊 Dat maakt consequent dagelijks ondersteunen natuurlijk zoveel makkelijker.

Bedankt ook voor jouw vertrouwen en nieuwe bestelling. Hopelijk mogen jullie nog veel mooie vooruitgang blijven zien.

Geef jouw hondje alvast een extra zachte knuffel van ons. 🐶

Valutata 5 stelle su 5

Bedrijf heeft geleverd volgens afspraak…

Bedrijf heeft geleverd volgens afspraak en binnen de afgesproken tijd

9 maggio 2026

Beste heer Jansen,

Dankjewel voor jouw fijne review.

We vinden het heel belangrijk dat bestellingen correct en vlot geleverd worden, dus fijn om te horen dat alles volgens afspraak verlopen is 😊

Mooi op tijd

Mooi op tijd. Aangebeld en gewacht tot we opendeden. Pakje niet gedeukt of geschonden

Beste Linda,

Dankjewel voor jouw fijne review.

Wat fijn om te horen dat alles netjes en vlot geleverd werd. We vinden het belangrijk dat bestellingen niet alleen snel, maar ook zorgvuldig aankomen.

We hopen natuurlijk dat jullie hondje nu ook volop van de producten mag genieten.

Goed bezorg

Goed bezorg. Verpakking netjes. Aandacht van het bedrijf

12 maggio 2026

Beste Dewi,

Dankjewel voor jouw fijne review.

Heel fijn om te horen dat alles netjes aangekomen is en dat jullie zich goed geholpen voelden. Dat vinden we echt belangrijk

Hopelijk mag jullie hondje nu ook volop van de producten genieten.

Team Bobiotics

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più