Jeg bestilte hundetegn i metal i valgfri design. Der er så gode valgmuligheder med flotte billeder og skrift.. MEN, da jeg fik det hjem i hænderne var tegnet meget skarpt rundt om i kantern... Leggi di più
Tusind tak til Puppy Boheme for at lave så fint og gennemført hundeudstyr til vores elskede hundebørn🐾🤍🤎 Kvaliteten og designet er helt i top – æstetisk, skandinavisk og passer perfekt til vore... Leggi di più
Vi valgte at lave hundetegn med selvvalgt motiv, hvilket blev intet mindre end perfekt! Jeg har ikke fundet noget tilsvarende på det danske marked, og derfor vil jeg 100% anbefale puppy boheme. Du... Leggi di più
Jeg ELSKER Puppy Boheme. Har været fast kunde siden slut '21 og købt flere produkter derfra. De holder alle stadig efter år med møgvejr og vilde hundelege. En enkelt gang var jeg kommet til at købe en... Leggi di più
Unikt hundeudstyr med fokus på kvalitet og design.
Danimarca
- puppyboheme.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Väldigt fin och bra kvalitet enkelt och…
Väldigt fin och bra kvalitet enkelt och snabb leverans
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt. Virker som gode produkter, men uden deklaration så man aner ikke hvor de er produceret, hvilket er lidt skidt.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. 5 stjerner herfra. Jeg vil klart anbefale denne webshop til andre.
Fint hundetegn kom hurtigt.
Fantastisk service ved reklamation
Jeg havde købt en jakke sidste sæson, som desværre gik op i en syning. Jeg skrev til kundeservice og fik efter få dage en helt ny jakke (som var endnu lækrere end den jeg originalt havde bestilt). Mega god service, Alfred og jeg siger tak :)
Jeg elsker den vinterjakke vi har fået…
Jeg elsker den vinterjakke vi har fået til vores hund. Den varmer rigtig meget. Uanset hvilket vejr hun er ude i, så tørrer den hurtigt. Hvis den bliver beskidt tørrer jeg den blot med en våd klud. Jeg kan VIRKELIG anbefale en vinterjakke af Puppyboheme! Vi bruger den altid og nem at klikke på ❤️
Hundetegn
Bestilte et hundetegn, alt teksten var korrekt, men det var skrevet på et forkert hundetegn. De var super søde og hurtige til at lave et nyt, med det rigtige motiv på, en rigtig fin kundeservice og en god oplevelse!
Hurtig levering og en rigtig god sele
Hurtig levering og en rigtig god sele
Jeg har købt en sele til min hvalp
Jeg har købt en sele til min hvalp. Jeg var meget i tvivl om størrelsen, og skrev derfor og spurgte om råd inden jeg købte. Jeg fik en fin besked tilbage og købte derefter selen. Jeg modtog den hurtigt, og den er virkelig fin..
Som forventet til prisen,- jeg har købt…
Som forventet til prisen,- jeg har købt en vinterfrakke den er super lækker i materialet dog ville det være dejlig til MIN hund, at der var elastik til at holde den på plads,- den passer ellers i størrelsen.
Dejlig hurtig fragt ⛄️
Super fint hundetegn.
Super fint hundetegn.
Lækker kvalitet.
God størrelses guide på regntøjet.
Super nemt at bestille på hjemmesiden
Super nemt at bestille på hjemmesiden. Hurtig levering. God kvalitet af de produkter jeg bestilte
Ny varm vinterjakke.
Kom til afhentning hurtigt og varer var perfekt med hensyn til størrelse.
Virkelig lækre og mega god kvalitets…
Virkelig lækre og mega god kvalitets sager de har til ok priser, det eneste jeg kan klage over er, at der ikke er noget tlf nummer som man kan ringe til, at man kun kan sende en mail..... ellers kan jeg kun anbefale Pubby Boheme.
Hurtig levering og virkelig lækker sele.
Rigtig fin vare
Rigtig fin vare - Dusty Blue step-in sele - samt super hurtig levering
Super fin service
Virkelig flotte produkter
Virkelig flotte produkter. Det er få webshops med hundeting, hvor jeg har set at æstetik, kvalitet og funktionalitet følges ad på denne måde. Jeg bestilte et hundetegn med indgravering, hvor det normalt ville tage 7-10 dage (mener jeg) at få leveret. Det kom få dage efter jeg havde bestilt. Jeg glæder mig bare til at handle her igen!
Verdensklasse service
Verdensklasse service! Sofie som jeg blev betjent af, sørgede for at kontakte mig så alt blev som det skulle blive.
Vil klart bruge puppyboheme næste gang jeg skal have lavet hundetegn.
Kan klart anbefales!
Lækre varer
I den dyre ende men kvalitet og detaljer stemmer overens med prisen og jeg synes der virkelig er tænkt på hvordan man laver overtøj til hunde på den mest praktiske måde samtidig med at designet er mega pænt