Het was een goed en fijn gesprek waar men mij vanuit een professionele zienswijze mij duidelijk kon teruggeven wat onderzocht moest worden n.a.v. wat ik vertelde over mijn psychische klachten. Door... Leggi di più
De persoon waarmee ik in gesprek ging telefonisch luisterde heel goed en legde alles goed uit. Het voelde allemaal heel veilig.
Er is me gevraagd een review te geven maar ik heb alleen nog maar een tel. Intake van een kwartier gehad. Er werd niets uitgelegd of voorgesteld, ze ging direct haar vragenlijstje af. Daardoor... Leggi di più
De keurige voorwaarschuwing dat ik gebeld ging worden voor een intake en of dit uit zou komen. de nette intake waarbij ik geïnformeerd werd dat AI het gesprekverslag ging maken en of ik daar mee akko... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Het is niet makkelijk om de juiste hulp te vinden bij je specifieke klacht of probleem. Welke psycholoog en welke therapievorm is het best voor jouw situatie? Wanneer wordt therapie wel of niet vergoed? Bij Psychologen Nederland helpen we je met al deze vragen. Plan nu je vrijblijvende adviesgesprek in!
Maassluisstraat 2, 1062 GD, Amsterdam, Paesi Bassi
- 085 - 401 47 20
- beoordeling@psyned.nl
- psyned.nl
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Professionele intake
Professionele intake gehad en gewenste afspraak is gemaakt. Keurig afgewikkeld.
Snelle reactie op aanvraag
Jammer dat degene die ik gezien heb op…
Jammer dat degene die ik gezien heb op de webside niet beschikbaar was….heb toch een afspraak gemaakt via jullie met een ander,maar helaas nog geen bevestiging ontvangen

Risposta di Psyned
Er werd heel goed met me meegedacht
Direct dezelfde dag teruggebeld
Direct dezelfde dag teruggebeld. Afspraak met therapeut over 2 weken. Vriendelijk en geduldig te woord gestaan.
Snelle reactie
Ondanks lange wachttijden in de sector, snel geholpen en een afspraak kunnen maken
Prima professioneel qua intake
Overkoepelende organisatie die snel kan…
Overkoepelende organisatie die snel kan bemiddelen bij een zoekvraag naar een passende psycholoog.
De frontoffice is er voor een professioneel luisterend oor maar heeft om redenen niet het juiste antwoord op de zoekvraag geboden, er zou directe behandeling door de aangeboden psycholoog mogelijk zijn maar dat bleek na intake niet het geval. Er was een minimale wachttijd van 10 weken.
Inmiddels heeft Psyned de fout toegegeven en opnieuw bemiddeld in een andere psycholoog waarbij wel meteen de behandeling kan worden gestart.

Risposta di Psyned
Goed omschrijven wat je wilt
Sommige vragen hadden geen betrekking om de hulp die ik vraag.

Risposta di Psyned
Er wordt geluisterd naar het hele…
Er wordt geluisterd naar het hele plaatje en gevraagd naar wat latent aanwezig is..
Snel werd er contact opgenomen door…
Snel werd er contact opgenomen door professionals.
Zeer professioneel en adequaat
Heldere, duidelijke en persoonlijke dienstverlening voor match op maat. Vriendelijk, empathisch en volledig in informatieverstrekking- en verkrijging.
Zorgvuldig en deskundig
Prima geluisterd naar mijn antwoorden en vervolgens doorgevraagd voor verheldering en mogelijkheden geëxploreerd mbt vervolg.
Heel begripvol en helpend
snel contact en duidelijke vragen
snel contact en duidelijke vragen. De complimenten voelden een beetje gemaakt.
Snelle service, vriendelijke mensen
Er werd snel contact met me opgenomen en mijn eerste afspraak was snel geregeld. De persoon aan de telefoon was vriendelijk en kon al mijn vragen beantwoorden.
Heldere communicatie
Duidelijke communicatie, ze bellen op het afgesproken moment, er wordt goed naar je geluisterd.
Snel en handig een afspraak maken
Snel en handig een afspraak maken.
En vriendelijke mensen
Goed geholpen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.