psykiatrisk-klinik-randers.dk Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Hold dig langt væk, hvis du har ADHD

Har man mistanke om man har ADHD, skal man ikke opsøge psykiatrisk klinik Randers. Asker løfter øjenbrynene, når man nævner ordet, og han vil på ingen måde høre tale om det. På trods af, at jeg er en kvinde på 63 år, der har levet med lidelsen altid, samt har en søn ser gik på specialskole, og har andre i familien med samme problematik.
Han anbefaler quetapin og lamotrigin, til at hjælpe mod min uopmærksomhed. Er nu nødt til at vente 4 år på en anden psykiater, eller betale 15,000 kr ud af egen lomme til en privat psykiater. Blot for at få den medicin, der hjælper mig. Det var en skuffende oplevelse. Psykiateren viser en form for indlevelse, men har ikke brug for at undersøge til bunds, hvilken diagnose der er rigtig. Han bruger sin egen fornemmelse, men glemmer at informere mig som patient om sine synspunkter. Det er meget utrygt, da man også er meget bevidst om det skæve magtforhold, man er underlagt. Jeg havde en følelse, som om jeg sad på en lille fodskammel, og kiggede op på en konge med en krone på hovedet. Kongen vendte desværre tommelfingeren ned til mig, og så var jeg færdig.

26 agosto 2026

Meget skuffende og ubehagelig oplevelse

Meget skuffende og ubehagelig oplevelse

Jeg opsøgte Asker Stig Nielsen for at blive udredt for ADHD på grund af store koncentrationsvanskeligheder. Jeg havde to samtaler på ca. 30 minutter, og ved den tredje samtale fik jeg at vide, at jeg havde en bipolar lidelse og blev tilbudt stemningsstabiliserende medicin.

Jeg blev dybt chokeret over, at en så alvorlig diagnose blev stillet efter så kort et forløb. Jeg følte mig hverken ordentligt hørt eller grundigt udredt for ADHD.

Det gør mig ekstra utryg, at Asker Stig Nielsen offentligt har skrevet kritisk om den stigende ADHD-diagnosticering og overdiagnosticering. Jeg kan selvfølgelig ikke vide, om det har haft betydning for min vurdering, men det får mig til at stille spørgsmål ved, hvor åbent ADHD-sporet blev undersøgt.

Jeg søger nu en second opinion og kan på baggrund af min oplevelse ikke anbefale klinikken.

11 agosto 2026

Super godt!

Asker er super flink, imødekommende og enormt professionel😊 han er hjulpet mig gennem svære perioder og hjulpet mig med at få min hverdag til at hænge sammen😁 kan varmt anbefales 😌

3 agosto 2026

Stor hjælp

Asger er lyttende og empatisk. Han har hjulpet mig på vej til at få det godt igen.

16 marzo 2026

Fuldt ud tilfreds

Jeg har været super tilfreds med mit forløb ved Asger. Jeg har oplevet at der er blevet taget den nødvendige tid til, at jeg er blevet udredt ordenligt, og der er blevet taget højde for hele mit liv.
Jeg har oplevet at Asger har inddraget mig i både udredningen og medicin, så jeg har følt mig tryg igennem hele forløbet. Derudover har han været god til revurdere, ud fra at mit liv har ændret sig en del siden, jeg startede hos ham.
Alt i alt har jeg følt mig hjulpet på mine præmisser.

9 dicembre 2025

Mine bedste anbefalinger

Asker er kompetent, ligefrem og et godt menneske, som finder en stor motivation i at kunne hjælpe sine medmennesker. Jeg har været virkelig glad for de samtaler vi har haft.

16 febbraio 2026

Jeg er fuldt ud tilfreds med min…

Jeg er fuldt ud tilfreds med min behandlig hos Asger indtil videre. Jeg har fået en god behandling og han har hjulpet mig med at finde frem til mine problemer gennem hele mit liv. Hvilket ingen andre har kunne.
Jeg kan kun anbefale at vælge ham.

23 gennaio 2026

Stress!

Ventede 2 år. på hjælp - Til ingen verdens nytte.

Efter min dreng bliver udredt på BUA Skejby søger jeg hjælp og støtte til min egen Autisme.

Bliver afvist af 1 ud af de 2 psykiatere der var indenfor min rækkevidde.
Jeg ender derfor automatisk hos Asker Stig Nielsen som ikke mener jeg er autist.

Jeg har aldrig oplevet en mere kold og stressende psykiater. Det går SÅ stærkt på tastaturet hos dig Asker og der var ingen følelser og tidsfornemmelse.
Jeg undrer mig stadig over at når du ved jeg har ventet 2 år. på hjælp, at jeg så selv skal finde ud af at du har sat 20 min. af til mig ved vores første møde.

Der ingen tvivl om at de 3-4 gange vi nåede at se hinanden ville det være svært at gennemskue udefra hvem der er læge og patient.

Jeg er dybt fascineret af din hjemmeside hvor det kun handler om andres fejl og kompetencer - Ganske simpelt forældet som en restaurant der har et klistermærke fra “2016” siddende i vinduet for oplyse, at dengang havde de byens bedste burger.

“Jeg som patient ved ikke bedst” så meget selvindsigt har jeg - Men jeg ved at du hjalp mig på ingen måder, tværtimod!

29 aprile 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito