Psycholoog op Afstand Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Omdat ik in het buitenland woon, was ik op zoek naar een Nederlandse psycholoog waarmee ik online gesprekken kon voeren. Zo kwam ik terecht bij Psycholoog op Afstand en werd ik gekoppeld aan Kinga. Su... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik vond het een heel toegankelijke en toch zorgvuldige en vlotte manier om te starten (met intake, toewijzing, etc). Het heeft me echt goed geholpen op een heel praktische, doordachte, nuchtere wijze,... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb de gesprekken met Kinga als erg fijn ervaren. Het voelde meteen erg vertrouwd waardoor ik echt helemaal open kon zijn bij haar, iets wat ik bij eerdere hulp vaak miste. De vele nieuwe inzichten... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na een ingrijpende verandering in mijn leven had ik behoefte aan hulp om alles op een rijtje te zetten en met het verdriet om te gaan. Op basis van de profielen ging mijn voorkeur uit naar Jutta en da... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Psicologo

Scritti dall'azienda

Psycholoog op Afstand – Online therapie, relatietherapie, coaching & seksuologie. • 24/7 sessies • Kies je eigen therapeut (45+ ervaren psychologen) • Betaal achteraf, per sessie • Geen wachtlijst • Beveiligd contact • Gratis kennismaking Start met een gratis kennismaking op: psycholoogopafstand.nl

Eccellente

TrustScore 5 su 5

124 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

32 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

snel, efficiënt, prettig en professioneel.

Er is snel een intake gesprek en daarin nemen ze de moeite goede vragen te stellen en te kijken wie je bent. Zo kunnen ze snel een goede psycholoog aan je koppelen die goed bij je past. En zo niet, dan zijn er nog tal van anderen. Maar bij mij was het meteen raak. Psychologen die online werken, daar duidelijk ervaring mee hebben, vond ik erg prettig werken.

15 gennaio 2024

Risposta di Psycholoog op Afstand

Dank voor deze waardevolle review.

Goede

Goede, professionele en snelle begeleiding. Ervaren psycholoog. Flexibel in tijd en fijn dat online sessies mogelijk zijn. Aanrader!

15 aprile 2024

Risposta di Psycholoog op Afstand

Dank voor deze mooie review!

Valutata 5 stelle su 5

Professionele behandeling met een vlot…

Professionele behandeling met een vlot verloop en vlote afspraken. Luisterend oor en tegelijk goed advies. Zeer tevreden met resultaten van de behandeling. (meer dan een jaar nuchterheid)

14 maggio 2024

Risposta di Psycholoog op Afstand

Dank voor de genomen tijd deze positieve review te schrijven.

Uitstekende match

Uitstekende match, nuttige en fijne gesprekken waar ik veel aan heb

3 maggio 2024

Risposta di Psycholoog op Afstand

Hartelijk dank voor de mooie review. Zeer gewaardeerd!

Alleen maar goeds

Ik ben terecht gekomen bij deze organisatie omdat ik bipolair type 2 ben met winterdepressies en derhalve naar Marokko verhuisd ben. Ik heb mijn ziektebeeld meestal goed onder controle, maar ik voelde mij na jaren therapie toch niet gemakkelijk zonder therapie. Alles ging snel. Het maken van een spoed afspraak als het ff niet mee zit, gaat ook razendsnel. Recent mijn eerste EMDR ervaring gehad. Geweldig! De match met mijn therapeute is perfect. Verzoeken worden snel opgevolgd. Ik krijg ruimte om mijn ziektebeeld zelf te managen zeg maar. Het is meer dan vinger aan de pols. Er worden ook goede voorstellen gedaan. Chapeau! Een ding vind ik jammer.......dat er nog geen Arabisch sprekende psycholoog beschikbaar is.

30 aprile 2024

Beste Conny,
Dank voor je positieve review. Een Arabisch sprekende psycholoog staat inderdaad al een tijdje op onze 'wensenlijst', wij hopen ergens in het komende jaar een Arabisch sprekende psycholoog te mogen verwelkomen binnen ons team.

Goede praktische hulp

Goede praktische hulp
Na een orienterend gesprek ben ik begonnen met de gesprekken met de aan mij toegewezen persoon. De afspraken waren goed te plannen, flexibel en het online inbellen verliep goed. Inhoudelijk heb ik ontzettend veel hulp gehad en ben ik erg blij dat ik deze stap genomen heb. Het is natuurlijk wel anders om online met iemand te spreken en misschien maakt het dat ook wel makkelijker om dit soort gesprekken te voeren. Al met al een aanrader!

1 aprile 2024

Beste Myrthe,
Wat leuk een dergelijk goede review te lezen. Dank voor de genomen moeite!

tevreden klant!

Ik ben enorm tevreden met de service. Ik maak nu een maand gebruik van de service van Psycholoog op afstand en van de intake tot plaatsing is voorspoedig en bedachtzaam verlopen. De match met mijn psycholoog is vrijwel perfect en het verloop is enorm eenvoudig om op te zetten, plannen en betalen. Kortgezegd ik ben tevreden 😊

24 aprile 2024

Beste Cheyenne,
Wij waarderen je positieve review. Dat vinden we natuurlijk heel prettig om te lezen.

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige ervaring, zeer snel geregeld en erg goede therapie

Wat een uitkomst als je zoals ons in het buitenland woont. Onze dochter heeft erg veel baat bij de sessies met haar psycholoog, gespecialiseerd in kinderen/jongeren en EMDR, ze kijkt er zelfs naar uit. De intake met coördinator Sasha, de communicatie, de kennismaking met de uitgekozen psycholoog, alles verliep erg soepel en vooral snel. Als je hulp nodig hebt, wil je niet weken of zelfs maanden wachten. Alleen maar lof!

22 aprile 2024

Beste Noel,
Dank voor de genomen tijd en de mooie review. Erg waardevol voor ons.

Valutata 5 stelle su 5

Ik voelde me onmiddellijk goed bij de…

Ik voelde me onmiddellijk goed bij de persoon die me werd toegewezen … en de ervaring via gesprekken op afstand beviel me beter dan verwacht ik werd / word goed geholpen een heel attente persoon … ik ben tevreden 👍

20 aprile 2024

Risposta di Psycholoog op Afstand

Hartelijk dank voor de genomen tijd om deze mooie review te schrijven. Dat vinden we natuurlijk heel leuk om te lezen. Dank en vriendelijke groet,

Hele fijne ervaring

Prettige ervaring met online gesprekken. Ik kon erg snel aan de slag met therapie, wat voor mij heel belangrijk was. Vervolgens goed en professioneel geholpen. Na enkele gesprekken voelde ik me al echt een stuk beter en nu heb ik inmiddels de therapie afgerond. Ook dan blijven ze beschikbaar per mail, voor als je ooit nog eens weer wil praten. Hele fijne ervaring en heel fijn dat het ver weg van Nederland toch allemaal in je eigen taal kan.

20 aprile 2024

Risposta di Psycholoog op Afstand

Dank voor de positieve review. Dat doet ons altijd goed om te lezen.

Zeer tevreden

Hoe fijn om als Nederlander in het buitenland wonend met een Nederlands sprekende psycholoog te kunnen praten. De communicatie met psycholoog op afstand verloopt uitstekend, snel en duidelijk. Ik ben blij dat jullie er zijn :-)

17 aprile 2024

Valutata 4 stelle su 5

Tot nu toe is het voor mij positief…

Tot nu toe is het voor mij positief geweest maar ik heb pas één gesprek gehad.
Dus een andere keer meer.

11 aprile 2024

Beste Herman,
Bedankt voor deze positieve review.

Effectief, flexibel en efficiënt

Gesprekken met Liselotte hebben mij, sneller dan verwacht, verder geholpen met het accepteren van de complete en onomkeerbare instorting van mijn wereld. Tijd om weer iets op te bouwen. Dank je wel.

8 aprile 2024

Beste Frenk,
Bedankt voor het delen van deze positieve review.

Prettige, onpartijdige gesprekken

Ik heb een erg prettig contact met mijn psychologe. Het is fijn om met een onpartijdig iemand te praten. En zeker om te horen dat ik goed bezig ben ;).
Ik woon in het buitenland, maar dit soort gesprekken voer ik toch het liefst in het Nederlands, en dat kan met Psycholoog op afstand.

20 marzo 2024

Beste Wendy,

vriendelijk, deskundig en ondersteunend

Ik ben erg blij met dit vriendelijke en deskundige contact en bovendien is het fijn om maandelijks een aandachtig luisterend oor te hebben dat zonodig aanvullend of corrigerend optreedt.
Voorlopig wil ik dit helpende en ondersteunende contact aanhouden!
Hartelijke groet van Wouter

5 marzo 2024

Beste Wouter,
Hartelijk dank voor de mooie review.

Fijn, makkelijk en goed!

Ik had een comfortabel, open en inzicht-gevend intakegesprek, en alles verloopt punctueel en volgens de afspraken die we maakten. Fijn, makkelijk en goed!

4 marzo 2024

Beste Tim,

Valutata 4 stelle su 5

Duidelijkheid en net contact

Duidelijkheid en net contact.
Therapeute weet wat ze doet, snel een afspraak

29 febbraio 2024

Beste,
Bedankt voor de mooie review. Dat waarderen we!
Niek Rosens
Gz-psycholoog en oprichter Psycholoog op afstand

Goede ondersteuning voor expats

Snel, duidelijk, goede begeleiding en fijne sfeer. Ideaal voor expats waar het even teveel is of het even niet meer weten.

15 febbraio 2024

Beste Chris,
Bedankt voor de genomen tijd om deze positieve review te schrijven. Dat doet ons goed om te lezen.
Psycholoog op afstand

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più