Mam psa alergika, który pierwszy raz jest na karmie, po której dobrze się czuje. Łatwość modyfikowania zamówień, aplikacja bardzo prosta i intuicyjna. No i obsługa super! Miałam nietypową sytuację z... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jestem bardzo zadowolona, dostawa i zapakowanie karmy to mistrzostwo świata, jedzonko pasuje mojemu pieskowi. Od momentu kiedy zamówiliśmy Psi Bufet Ozi nie wybrzydza i ze smakiem wcina swoją porcję... Leggi di più
Chciałam z całego serca podziękować za jedzonko dla mojej Sunii która zjada wszystko ze smakiem i nie mam problemów z brzuszkiem. To drugie nasze zamówienie, które dotarło kurierem pięknie, szczelnie... Leggi di più
Firma szybko reaguje na komentarze, a pies zajada aż mu się uszy trzęsą :) Przez pewien czas dostawał suchą karmę i nie byl szczęśliwy. Dostawa jest zawsze na czas, karma jest zawsze zamrożona, tak ja... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Świeże jedzenie dla psów, gotowane jak w domu, idealnie dopasowane i dostarczane prosto pod drzwi.
Informazioni di contatto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Piesio jest zadowolony i my również
Piesio jest zadowolony i my również
Bardzo wygodna forma obiadków dla…
Bardzo wygodna forma obiadków dla mojego psa, świeże racje dzienne, porcje można zwiększyć/zmniejszyć w zależności od zapotrzebowania kalorycznego psiaka. Dość duży wybór smaków przez co pies ma urozmaicone posiłki każdego dnia. Dania bardzo smakują psu po lekkim podgrzaniu, miska wylizana do dna. Nie ma żadnych dolegliwości ze strony układu pokarmowego, ani alergii skórnych, co wcześniej przy innych karmach zdarzało się. I jeszcze możliwość nocnych dostaw. Jesteśmy bardzo zadowoleni i szczerze polecamy firmę innym pieskom.
Rychlost.Kvalita.Starý pes s…
Rychlost.Kvalita.Starý pes s nechutenstvím konečně žere.
Teraz jest świetnie
Teraz jest świetnie! Po kilku problemach z dostawą teraz idealnie. Pieskowi bardzo smakuje
Moje pierwsze doświadczenie było super…
Moje pierwsze doświadczenie było super ponieważ wiem teraz co mój Fado je, a czego nie. Napewno nie lubi rybnych dań, dlatego następna paczkę poprosiłam bez ryb. Cieszę się że je ze smakiem. Dziękuję 😚
wszystko super i na czas
Jedzonko dobrej jakości ☺️ apetyczne
Jedzonko dobrej jakości ☺️ apetyczne, pachnące i pies zajada z wielką chęcią 😉
Szczęśliwe psiaki
Moje psiaki od pierwszego kęsu pokochały jedzonko z Psiego Bufetu. Nie było żadnych problemów z wprowadzeniem go do stałego posiłku dnia. Przesyłka dostarczona na czas pod same drzwi i przede wszystkim co najważniejsze w środku zamrożone jedzonko zapakowane jest w folię termiczną. Zdecydowanie polecam każdemu właścicielowi, który chce zadbać o zdrową dietę swojego pupila :)
Jakość obsługi
Jakość obsługi, prostota, szybkość i to ze to jedzonko naprawde smakuje pieskowi 😊
Jakość
Dropsik lubi wszystkie smaki,skończyły sie problemy z brzuszkiem sierścią,po wcześniejszych karmach
Jestem bardzo zadowolona z produktów…
Jestem bardzo zadowolona z produktów Psiego Bufetu. Saszetki mięsne z warzywami są świetnej jakości, a mój pies zjada je z ogromnym apetytem. Dostawy zawsze docierają na czas i nigdy nie było z nimi problemów. Jedyny minus to cena-mogłyby być trochę tańsze, na pewno zamawialibyśmy częściej, ale poza tym zdecydowanie polecam.
Psi bufet poznałam przez polecenie
Psi bufet poznałam przez polecenie. Mój piesek to niejadek trudno jej dać coś co zjada z chęcią. Na ten moment uczymy się jeszcze bufetu ale na ten moment bardzo pozytywnie oceniam zarówno proces ustalania jadłospisu jego jakość i dostawę. Bardzo polecam
Zdecydowanie polecam 🫰
Zdecydowanie polecam 🫰
Niejadek wcina, dostawa wygodna.
Paczka super zabezpieczona, a posiłki pachną pięknie 😁
Kapitalny serwis
Kapitalny serwis. Dla zapracowanych świetna sprawa.
Wróciliśmy po 2 latach
Wróciliśmy po 2 latach, przerwa wynikała z wybrednosci mojego psa - często trzeba zmieniać mu jedzenie, bo się nudzi. Piesek zjada wszystko, jak nigdy. Kiedy sama gotowałam mu różne warzywa, to nawet nie tknie. Tutaj zjada wszystko i cieszę się, bo wiem że dzięki temu dostarcza sobie dużo witamin i składników potrzebnych w prawidłowym funkcjonowaniu. Polecam :)
Treba si dat pozor - ide o predplatne
Pri objednávke som nadobudla dojem, že ide o jednorazový nákup skúšobnej krabice. Až po vytvorení účtu som zistila, že ide o predplatný model s plánovanou ďalšou dodávkou. Odporúčam každému, aby si pred objednávkou dôkladne overil, že ide o predplatné, a skontroloval si nastavenia vo svojom účte. Mne sa podarilo predplatné včas pozastaviť a po komunikácii so zákazníckou podporou mi písomne potvrdili, že ďalšie balíky ani platby už nebudú realizované. Mojím cieľom nie je kritizovať kvalitu krmiva, ale upozorniť na to, aby zákazníci neboli prekvapení, ako som bola ja.

Risposta di PsiBufet
Pyszne jedzonko piesek zadowolony
Pies zjada z miski wszystko
Pies zjada z miski wszystko, nie tak jak poprzednie karmy więc jest ok. Trzeba tylko sprawdzić które smaki mu bardziej przypadają do podniebienia i dokonać selekcji.
Anulacja Subskrypcji PsiBufet!
Doświadczenie jest takie, że jak cię (klienta) złapią to b.cieżko jest zrezygnować z tzw. subskrypcji. Podajesz kartę płatniczą której nie możesz samemu usunąć z ich systemu a przycisk do anulacji jest jakiś odporny na działanie. Dziś tj.02.07.2026r po raz kolejny dowiedziałem się że znowu dostane przesyłkę z karmą oczywiście z konta kasa poszła.
Brak kontaktu telefonicznego - żenada.

Risposta di PsiBufet
Wszystko ok karma super
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.