Top bedrijf Was op zoek naar een Audi Q5 55 TFSI e S-Line Competition S edition en hun hadden er 1 staan helemaal naar mijn wens. Service is meer als uitstekend heel goed geholpen door Paul. Mij... Leggi di più
We waren opzoek naar een complete audi q5 en bij ps car company hadden ze er 1 staan .We kregen een eerlijke prijs terug voor onze audi en de koop was binnen 15 minuten rond .Wat een fijn bedrijf di... Leggi di più
3 maanden geleden hebben wij een mooie Volvo XC40 bij Paul gekocht. Zoals gewoonlijk was Paul geduldig en gastvrij. Het vertrouwen wat hij ons geeft is bijzonder te noemen! Een eerlijk advies is veel... Leggi di più
Belangstelling voor de Mini Coutryman Favoured. Afspraak voor een proefrit gemaakt en werden zakelijk en vriendelijk ontvangen. Na de proefrit de inruilwaarde van mijn AUDI Q5 besproken. Na één week b... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
PS car company is een RDW erkend autobedrijf gespecialiseerd in premium occasions. Het bedrijf is ontstaan uit passie voor automobielen. Kwaliteit afleveren, eerlijk zaken doen en tevreden klanten zijn de waarden waar wij voor staan!
Zekkenweg 45, 3151zc, Hoek van Holland, Paesi Bassi
- 085-0600388
- info@pscarcompany.nl
- pscarcompany.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Super fijne service en staan altijd…
Super fijne service en staan altijd voor je klaar! Ben super blij met mijn auto!
De goeie man Paul was heel normaal geen…
De goeie man Paul was heel normaal geen verkoop praatjes en kwam zijn afspraken na ik vind het een top bedrijf zou mijn volgende auto ook zeker daar gaan kopen
Super bedrijf
Ik heb hier een VW golf gekocht. We zijn super goed geholpen door Paul ( eigenaar ). Hij adviseerde ons heel goed, en ik rijd nu dagelijks met veel plezier in mijn nieuwe auto rond.
Paul,
Nogmaals super bedankt!
Eerlijk en goed behandeld
Eerlijk en goed behandeld. Geen woekerprijzen en inruilprijs was voldoende. Paul (de eigenaar) is een super leuke kerel die netjes de tijd neemt voor je. Prima service en leuk contact gehad.
Top dealer
Heb bij Paul een VW Polo gekocht. Alles was tot in de puntjes geregeld. Airco deed het niet goed en kon direct langskomen en weer gefikst. Top geregeld.

eerlijk en betrouwbaar
fijn zaken gedaan met dhr. Schrijver..
hij heeft mij een hele mooie golf verkocht..
alles tot in de puntjes verzorgd..
top bedrijf..!!
Hele mooie VW T-Roc
Recentelijk heb ik een hele mooie VW T-Roc bij Paul gekocht. We konden zelfs op zondag een proefrit komen maken en op de dag dat de koop gesloten was had de auto al opgehaald kunnen worden!
Super goede service
Super goede service. Snel geholpen en alleen maar top uitgevoerde modellen. Je merkt dat je met een liefhebber en een vakman te maken hebt.

Autoliefhebber pur dang
Ik was al bij een paar dealers wezen kijken maar paul gaf me het juiste gevoel, geen glad gelul, maar gewoon autoliefhebber zoals mij. Hij heeft allemaal auto's staan die net wat extra's hebben, niet het standaard verhaal, dit maakt lopen door zijn voorraad al leuk. Ben er ook goed behandeld met afspraak, telefoon, en proefrit. Ik kom er zeker nog eens terug!

Top service
Je kan merken dat Paul echt liefde heeft voor het vak! Door een klein mankement zaten we heel erg te twijfelen om de audi a3 te kopen. Paul heeft het laten maken en in de tussentijd de auto voor ons gereserveerd. Super! We zijn enorm blij met de auto.

Risposta di PS car company
VW T-ROC Fijne auto gekocht bij dit…
Fijne auto gekocht bij dit klantvriendelijke bedrijf. Je word warm welkom geheten. Deze mensen hebben verstand van zaken en weten waar ze over praten. Kan het iedereen aanraden hier een auto te kopen. Nogmaals Bedankt Paul

Top service!
Na een proefrit en gelijk verliefd/verkocht, een week geleden een super mooie VW T-roc gekocht bij PS Car Company. Wij zijn heel erg blij met onze aankoop en hebben een top service ontvangen van Paul. Hij heeft veel kennis en expertise en het is zeker een aanrader om bij PS Car Company jou auto te kopen!

Risposta di PS car company
goed advies en super afhandeling
ik heb bij PS cars een profiel schets gegeven van het type auto, de leeftijd, het aantal kilometers en het budget. Binnen enkele dagen kreeg ik een goed overzicht van diverse modellen en uitvoeringen met hierbij een goed advies en duidelijke onderbouwing van de uitvoering en garantie bepalingen. op basis van deze informatie kon ik een goede afweging maken en na mijn keuze werd mijn voorkeurs auto 'spic en span' binnen een week afgeleverd. top service!

Risposta di PS car company
VW Touran ingeruild en nieuwe gekocht
Super blij met de verkoop van onze oude VW Touran en aankoop van onze nieuwe VW Touran. Heel prettig geholpen.

Eerlijke aardige mannen
Eerlijke aardige mannen, heel behulpzaam met uitleg van alle snufjes op de auto ! We zijn super tevreden en blij met onze VW T-ROC! En zal ze zeker aanraden !! Ellen en René !

Risposta di PS car company
Klantvriendelijk, persoonlijke benadering en top service!
Bij Paul staat klantvriendelijkheid voorop! Mijn vragen via de chat werden zeer snel en zeer vriendelijke beantwoord. Voor en na de proefrit neemt Paul de tijd om al mijn vragen te beantwoorden.
Wat super leuk om 2 maanden na aankoop een kaartje thuis gestuurd te krijgen met een bedankje voor de aankoop en de vraag of alles naar wens is!
Paul bedankt voor je super service, je persoonlijke benadering, oprechte interesse en de mooie T-Roc die je hebt afgeleverd! Ik heb nog iedere keer een grote glimlach op mijn gezicht als ik in mijn mooie bolide zit. Heel veel succes met je bedrijf. Voor een volgende prachtwagen weet ik je te vinden!
Auto uit Duitsland geïmporteerd.
Paul heeft voor mij een Volvo v90 gezocht in Duitsland en ik ben zeer tevreden over zijn service. Hij gaat grondig te werk, zoekt goed uit of de gegevens omtrent de auto betrouwbaar zijn en gaat zelfs kijken bij de auto. Communicatie snel en helder. Mijn volgende auto laat ik weer door Paul regelen. Bedankt!

Aanschaf Golf GTI
Super blij met de aankoop van een Golf GTI.
Goede service, afspraken worden nagekomen.
Paul verkoopt alleen auto's waar die zelf achter staat (dat is ook terug te zien).
Kortom, aanrader om hier een auto aan te schaffen.

Risposta di PS car company
Kwam gelijk goed over ,prijs afspraak…
Kwam gelijk goed over ,prijs afspraak gemaakt.daarna afspraak gemaakt om auto op te halen ,geen verrassingen auto was in nieuwstaat zoals afgesproken.aanrader.

Risposta di PS car company
Goede service en duidelijke…
Goede service en duidelijke communicatie!