Mycket dålig service. Verkar totalt oseriöst företag. Efter att jag returnerat en vara ( som jag inte var nöjd med) har de ignorerat mina mejl och uppmaningar att makulera fakturan hos Svea banken. Fi... Leggi di più
Beställde en box boll som present, fanns på lager och skulle levereras direkt, kom försent med några veckor och jag Försökte avbeställa den men det gick inte utan nu måste jag göra en retur som jag då... Leggi di più
nöjd med mitt köp hos butiken. Beställningen bestod av hallmöbel, tv möbel och två hyllor. Leveransen sköttes med UPS och de var väldigt snabba med att leverera varorna. Hemleverans vilket passade mig... Leggi di più
Dessa är riktiga bluffare. Köpte en kontorsstol med massagefunktion. När den väl kom fram var det en reva i lädret, kabeln var tilltryckt så ingen strömförsörjning och plastdetaljer var sönder. Jag... Leggi di più
Scritti dall'azienda
PRYLDEALS är en av hem- och teknikåterförsäljarna i Sverige. Hos oss hittar ni allt från Party, ballonger, elektronik, belysning, maskerad, mobiltillbehör och mycket mer! Blixtsnabb leverans & oslagbara priser!
Gjutformsgatan 8A, 21648, Malmö, Svezia
- +46760949855
- info@pryldeals.se
- pryldeals.se
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
smidigt och enkelt
smidigt och enkelt, kundsupporten är utöver det vanliga. Fick hjälp utav en supertrevlig tjej via email på söndag. Väldigt snabb respons och besvarade på alla mina frågor på en helg!! tusen tack.
Usel kundservice!
Står på deras hemsida att man ska maila de ifall man vill göra en retur. Har skickat två olika mail men fortfarande inget svar!! Kommer bara skicka tillbaka varan nu i veckan eftersom den inte var någonting likt beskrivningen och hoppas att pengarna fås tillbaka! Handla inte här! Oseriösa och dålig kundservice!

Risposta di PRYLDEALS
Väldigt bra pris på varorna och snabb…
Väldigt bra pris på varorna och snabb levereras.
Fick min beställning idag och är mer än…
Fick min beställning idag och är mer än nöjd! Allt var bra och leveransen kom tidigare än förväntat! Bra sortiment av saker och här finns verkligen allt man kan tänka sig. Tack pryldeals!
Jättebra produkter
Jättebra produkter! Enkel och smidig leverans och supertrevligt kundbemötande. Rekommenderas starkt. Jag kommer handla där igen!
Bra service
Tack för en snabb återkoppling på frågor angående gaming mus. Blixtsnabb leverans med Schenker 👍🏻👍🏻
Bra varor till bra pris rekommenderar…
Bra varor till bra pris rekommenderar 👍🏻 snabb frakt!
En smidig och snabb handel med…
En smidig och snabb handel med Pryldeals
Jag hade nyligen nöjet att handla från Pryldeals och jag måste säga att jag är mycket imponerad av deras service. Jag behövde både dekorativa ballonger för en fest samt några leksaker för mitt barn, och jag var inte besviken över mitt val att vända mig till Pryldeals.
Returnerade en vara som kostade 200 kr
Returnerade en vara som kostade 200 kr, fick betala 58 kr för att skicka tillbaka den. Nu får jag endast tillbaka 101 kr och ingen förklaring på varför. Vissa företag gör allt för att man ej ska handla där igen. Så tråkigt
Då har er medarbetare inte läst mailkonversationen. Jag fick en instruktion om hur den fungerade. Jag frågade om jag ändå har returrätt. Det hade jag. Så att den skulle ha varit trasig är redan utrett så detta var en vanlig retur inget annat. Se mail konversation

SelectDecks' professional team…
SelectDecks' professional team impressed with a timely and stunning deck, surpassing expectations in craftsmanship and attention to detail—highly recommended!
Snabb smidig leverans!
Kan ej göra omdömen eftersom jag inte…
Kan ej göra omdömen eftersom jag inte fått varan ännu
Värdelöst av er att använda PostNord…
Värdelöst av er att använda PostNord när. Försändelser kommer aldrig fram

Beställde en produkt
Beställde en produkt, fick en annan ifrågasätter, 1 utebliven storleksangivelse i bekräftelsen. 2, Om produkten överhuvudtaget innehåller naturgummi 3, hög fraktkostnad.
Refererar/jämför till tidigare inköp av samma produkt från annan leverantör.
Ett plus var en snabb leverans.
Skulle vara bra att företaget undviker att en ändring i beställning kan ske under beställningsförfarandet (jag beställde en grön boll i storlek 5 som ändrades till blå och storlek 6)

Väldigt bra butik
Det var lätt att navigera samt att hitta och bra många betalningsalternativ . Verkar snabb med leverans också. Rekommenderar denna starkt denna butik.
Jag är nöjd
Gick väldigt snabbt från beställning till postombudet.Stödstrumporna passar väl.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.