Banner for ProXtar

ProXtar Recensioni 132

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Deze snoeiperiode voor het eerst de mini kettingzaag gebruikt. Werkt uitstekend en ligt goed in de hand. Accu gaat zeer lang mee, Top apparaat! Inmiddels 2e apparaat gekocht voor kennis. Verkoper goe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Recentelijk heb ik bij ProXtar een snoeischaar gekocht op een telescopische steel. Dit is een zeer goed ontworpen toestel dat ook zeer gebruiksvriendelijk is. Spijtig genoeg is er een probleem op... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Het product bevalt prima, maar de verzending laat heel veel te wensen over. Het zou verzonden worden via Trunkrs, via hun mail zagen we de data elke dag veranderen. Op een gegeven moment, zo'n 5 dagen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij levering bleek helaas de oplader er niet bij te zitten. Ik heb gebeld en even een mail gestuurd met mijn gegevens en 2 dagen later had ik hem in huis. De eerste indruk van de minikettingzaag is g... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Produttore di utensili

Scritti dall'azienda

Welkom bij ProXtar, jouw partner voor hoogwaardige tools en gereedschappen voor huis en tuin. Bij ProXtar geloven we dat goed gereedschap het verschil maakt. Ons assortiment omvat krachtige kettingzagen, precieze snoeischaren en geavanceerde kruislijnlasers, allemaal ontworpen om jouw kluservaring eenvoudiger, efficiënter en plezieriger te maken

4,7

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Het product is ver boven mij…

Het product is ver boven mij verwachting. Met olie kun je beter niet scheutig zijn want je hebt maar weinig nodig. Om de ketting goed af te stellen zit alles erbij. Ik heb flinke stammen van de laurier gekapt en je gaat er doorheen als boter. Top! Zowel de levering als het product: Een aanrader.

4 agosto 2025

Risposta di ProXtar

Wat een geweldige review – dank je wel! Super om te horen dat het product je verwachtingen overtroffen heeft en dat je moeiteloos door de laurierstammen heen ging. Ook goed om te weten dat je de olie met mate gebruikt – precies zoals bedoeld. Fijn dat de levering en het product allebei zijn bevallen. Veel plezier met snoeien, en bedankt voor de aanrader!

Risposta di ProXtar

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat de afhandeling naar wens en vlot verlopen is. We staan altijd klaar om snel en goed te helpen. Graag tot een volgende keer!

Valutata 4 stelle su 5

Goed op te volgen en bij een vraag…

Goed op te volgen en bij een vraag direkt antwoord gekregen.

31 luglio 2025

Risposta di ProXtar

Bedankt voor uw positieve review! Goed om te horen dat u tevreden bent over onze bereikbaarheid en service. We helpen u graag bij vragen en waarderen uw vertrouwen in ons.

Valutata 5 stelle su 5

Mooie producten voor de tuin

Mooie producten voor de tuin, erg blij mee!!

3 agosto 2025
Non scritta su invito

Risposta di ProXtar

Wat leuk om te horen dat u blij bent met onze tuinproducten! Bedankt voor uw mooie woorden – we wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Risposta di ProXtar

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons gereedschap. We doen ons best om kwaliteitsproducten te leveren en waarderen het enorm dat u de moeite neemt dit te delen.

Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Valutata 1 stelle su 5

Super slecht bestelling nog steeds niet…

Super slecht bestelling nog steeds niet ontvangen, willen jullie mijn geld terugstorten

19 maggio 2025

Beste,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling niet op tijd heeft ontvangen. We begrijpen goed dat dit erg frustrerend kan zijn.

Wel willen we aangeven dat wij uw bestelling tijdig hebben verzonden en vanaf dat moment afhankelijk zijn van de bezorgdienst. Zodra u contact met ons opnam, hebben wij direct gereageerd, navraag gedaan bij onze logistieke partner en u hierover geïnformeerd. Echter kon het pakket helaas niet geleverd worden.

Ondertussen is het volledige aankoopbedrag aan u teruggestort. We hopen dat dit de situatie alsnog naar tevredenheid heeft opgelost. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar.

Tevreden

Snel geleverd, maar nog niet uitgetest

12 maggio 2025

Risposta di ProXtar

Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat de levering snel is verlopen! We zijn benieuwd wat u van het product vindt zodra u het heeft uitgetest. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan staan we graag voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Toestel werkt zoals verwacht.

Toestel werkt zoals verwacht.
Super makkelijk in gebruik.
Bij het stellen van een vraag achteraf, zeer snelle reactie en goede uitleg. Als de schaar terug beschikbaar komt is dit het eerste wat ik aankoop
Top seller, top nadienst 👍👍👍

25 febbraio 2025

Risposta di ProXtar

Wat een mooie review, hartelijk dank daarvoor! Geweldig om te horen dat het toestel aan uw verwachtingen voldoet en dat u tevreden bent over het gebruiksgemak én onze service achteraf.

We stellen het enorm op prijs dat u ons als ‘top seller’ benoemt.

Tot snel en nogmaals bedankt voor uw vertrouwen!

Handige hulp bij snoeiwerk

Product zoals omschreven,super handig en voor een leuke prijs

24 febbraio 2025

Risposta di ProXtar

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat het product voldoet aan de omschrijving en u het als een handige hulp bij het snoeiwerk ervaart. En dat alles voor een leuke prijs, daar doen we het voor!

Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer.

Fantastische machine

Fantastische machine! Enig minpuntje: een snellader voor de batterij, dit duurt met het standaard lader vrij lang. Ondanks je veel werk kan verrichten met een batterij!!! Als de 2de batterij leeg is is de eerste nog niet terug opgeladen.

13 febbraio 2025

Risposta di ProXtar

Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de machine. We begrijpen dat een snellader handig zou zijn, en we nemen je feedback zeker mee. Fijn dat de batterij lang meegaat, maar we willen natuurlijk dat je zonder onderbrekingen kunt doorwerken. We blijven werken aan verbeteringen!

Topper

Allereerst was de bezorging op schema. Ik heb de zaag inmiddels veel gebruikt en het is een topper.

26 febbraio 2025

Risposta di ProXtar

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de bezorging op tijd was en dat de zaag aan je verwachtingen voldoet. We wensen je nog veel succes met al je zaagklussen!

Verrassende kwaliteit/prijs

Snel geleverd, verrassend goede kwaliteit

17 febbraio 2025

Risposta di ProXtar

Bedankt voor je positieve review! Super om te horen dat de kwaliteit je positief heeft verrast en dat de levering snel was. Veel plezier met je aankoop!

Top gereedschap!

Dit tuingereedschap werkt naar verwachting, erg goed en makkelijk mee te werken.
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, ik kan dit iedereen aanraden die o.a. zijn tuin er weer verzorgd uit wilt zien hebben.

19 febbraio 2025
Non scritta su invito

Risposta di ProXtar

Bedankt voor je geweldige review! Fantastisch om te horen dat ons tuingereedschap aan je verwachtingen voldoet en prettig in gebruik is. Veel tuinplezier, en bedankt voor de aanbeveling! 🌿🔧

Team ProXtar

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più