Setup er egentlig ok, men der er simpelthen for mange fejl... Der er trafiksituationer hvor man på samme billede skal reagere anderledes. Det dur ikke,... Der er for mange billeder hvor det ikke er en... Leggi di più
Jeg bestod første gang på teoriprøven. Der er gode videoer som genopfrisker godt på oplært teori og de test der er, er gode og tæt på dem som der kommer til den rigtige prøve. Man kan godt mærke, a... Leggi di più
En ommer brugte lang tid på de første 35 prøver og billeder, men de var for gamle og ubrugelige. Køb hellere teori ved --------de har fuldt opdaterede billeder/prøver , jeg brugte en uge hjemme med... Leggi di più
Rigtig godt tillæg til almindelig teori, efter at køre alle prove.dk tests igennem fik jeg en fejl ved første forsøg hos færdselsstyrelsen. Der er nogle af test prøverne hvor logikken ikke er ens,... Leggi di più
100% Beståelsesgaranti ! Bestå ALLE 42 teoriprøver på Prove.dk i første eller senest andet forsøg og vær sikker på at du vil bestå teoriprøven hos politiet i 1. forsøg ellers vil du få pengene tilbage. Læs mere på vores hjemmeside. På Prove.dk får du adgang til 30 teorilektioner til bil og motorcykel, teorilektionerne findes på 6 sprog. Derudover er der 40 teoriprøver på 19 sprog.
Kongevejen 106, 2830, Virum, Danimarca
Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore

Risposta di Prove.dk
Jeg har lige trænet i dette program, og jeg synes, det er meget godt. Det lykkedes mig første gang

Risposta di Prove.dk
It was a great experience passed in first attempt. I practiced all the tests again and again.
It paid off.

Risposta di Prove.dk
Super godt undervisning og effektiv. Jeg har bestået min teøriprøve første gang med jeres undervisninger og prøverne. Jeg vil anbefale alle prove.dk.
Tusind tak.
Mvh Changiz

Risposta di Prove.dk
Its really good platform to prepare for theory exam
Movk test varieties are very good
Good job keep it up
Rgds

Risposta di Prove.dk
Var til prøve i dag og vil sige at hvis man øver sig grundigt så er man næsten sikker på at bestå . Jeg har eksamens angst og var meget spændt dog uden grund da der ikke var et billede eller spørgsmål jeg ikke havde set eller hørt før 👍👍👍. Jeg vil derfor uden tvivl gi jeres side 5 stjerner og tusind tak for hjælpen 😊

Risposta di Prove.dk
Fordi der er mange ting is ke ratter tak fordi det er urdu sa i har blener med engelsk

انا استفدت منو كتير لانو صور واسئلة قريبة كتير ع امتحان شكراً لكم

Risposta di Prove.dk
Really well structured and in line with what to expect in the tests. I passed first time!

Risposta di Prove.dk
Det fungerer godt...Men Jeg har ikke bestået teorien hos Politiet 2 gang på grund det bruge gamle billeder fra 1985 Øv....Jeres teori prøve er så korrekt

Risposta di Prove.dk
Fint program... der er nogle tvivls spørgsmål med hensyn til afstandsbedømmelse på still billeder ? men når man kan reglerne, kan man bestå med få fejl :)

Risposta di Prove.dk
The practise tests and the available self learn material were really helpful for exam preparation. Tests can be further improved by making those time based.
The book is a bit difficult to navigate through due to web based format and also the content is a bit scattered but the video lessons are good to quickly get the
the takeaways.
Overall, I recommend this to all appearing for the theory tests.

Risposta di Prove.dk
Udemærket program syntes dog at flere af spørgsmålene var langt væk fra virkeligheden .

Risposta di Prove.dk
Deres hjemmeside og prøver er alt for gamle og ikke up to date!